Popcorn A-200 - שאלה לגבי התחממות ורעש

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
סביח פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 14
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

הי אנשים,

התלבטתי בין Xtreamer Pro לבין הפופקורן ועכשיו נראה שהמכירה של ה-XT נדחתה (ואני לא מכיר אף אחד שטס לחו"ל), אז אני שוקל לקנות כבר היום את הפופקורן.

שני דברים מטרידים אותי כרגע:
1. איך הוא מבחינת רעש? האם ניתן לשלוט על המאוורר? האם הרעש חזק?
2. האם המכשיר מתחמם הרבה? האם אני אוכל להכניס אליו דיסק קשיח ללא חשש?

תודה מראש!

סביח פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #2 

אה, שכחתי שאלה נוספת...
3. האם ניתן לקנות דונגל WIFI איכותי במחיר סביר ב-Ebay / דיל אקסטרים?

lilo123
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 64
נתן תודות: 0

שליחה #3 

מצטרף לשאלה?

Roi232
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 681
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 56 פעמים

שליחה #4 

1.תלוי ברגישות שלך לרעש ובמרחק שלו ממך. אם אתה רגיש מהממוצע זה יכול להטריד אותך אבל כמו בכל דבר אחר עם הזמן פחות מרגישים את זה. אי אפשר לשלוט על המאוורר אבל אם אתה לא מתקין בתוכו דיסק קשיח אתה יכול לנתק את הכבל שלו מהלוח. קח בחשבון שכל מזרימדיה שמותקן בו דיסק קשיח מרעיש מעט בגלל הרעד שהדיסק יוצר.
2. יש לי אותו בערך חודש וחצי ולא שמתי לב להתחממות קיצונית. אין חשש להתקין בו דיסק קשיח ורצוי שזה יהיה דיסק "ירוק". יש לו מנגנון אוטומטי של כיבוי דיסק קשיח - אם הוא לא מזהה שימוש בדיסק הוא מכבה אותו והטמפרטורה במכשיר יורדת משמעותית וכאמור חלק מהרעש נעלם. מה שאני ממליץ לך לעשות במידה ואתה קונה זה להגביה אותו מעט(הרגליות שלו קצרות מדי) כדי שחריצי האוורור בתחתית יהיו יותר אפקטיביים, במיוחד אם אתה שם אותו על מכשיר חשמלי אחר כמו ממיר או רסיבר.
3. כן. אתה יכול למשל להזמין את האנטנה של האקסטרימר שעובדת איתו די טוב מאיביי בפחות מ100 ש"ח. גם הבנתי שלרגל ההשקה שלו באג מוכרת אנטנה מתאימה ב100 ש"ח.

סביח פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

תודה על התשובות המפורטות!

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”