מתלבט בין שני דגמים-אחד LCD ואחד פלזמה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
idani1983 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 151
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום ,

אני מתלבט בין שני הדגמים הבאים:
http://cgi.ebay.com/Samsung-PN50C7000-5 ... elevisions

http://www.amazon.com/gp/product/B003E1 ... U7TJEUXKOF

מרחק צפייה 3.5 מטר, תכני HD. המסך יחובר למחשב.

הסמסונג מציעה 3D והיא גדולה יותר, קראתי את כל התר'ד בAVS על המסך ודי התרשמתי מהביקורות ותגובות של אנשים (למרות שרשום שרמות השחור לא מצויינות במיוחד), היא מגיעה עם משקפיים ו כונן בלו ריי.
ה SHARP זולה יותר ב 500$ אך היא לא בעלת יכולות 3D אבל היא יכולה לקבל PAL בחלק מהכניסות שלה(לא כל כך מדאיג אותי כיוון שיש לי ממיר PAL-NTSC, אבל זה עדין יתרון),קראתי את הביקורת באתר ודי אהבתי את מה שקראתי.
כמובן שהפלזמה אוכלת יותר חשמל(מצד שני היא תמיד תחובר לטרנספורמטר שלפי הבנתי צורך כל הזמן את אותו הWATT.

מה שמניע אותי כרגע זאת המחשבה שאם אני קונה טלויזיה היום אז עדיף שתהיה כבר עם יכולות 3D כי בכול זאת לא קונים בכול יום, מצד שני אני קצת חושש מחיבור המחשב שאולי בטווח הארוך יפגע בפלזמה וכל ה"טיפולים" שצריכים לעשות לפלזמה לאורך השימוש בה ומכך שצריכים כל הזמן לדאוג מצריבות וכדומה.

הייתי שמח לשמוע את דעתכם ואולי לייעץ טיפה.
האם יש מה לחשוש מחיבור המסך למחשב(הפעלת משחקים,גלישה באינטרנט וכדומה) צריבות ועוד?
עד כמה חשוב לקנות מכשיר עם יכולות 3D, או שאולי עדיף כבר לחסוך את התוספת?

תודה

matan147
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 612
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #2 

תקשיב כיום בקושי יש שידורי HD נורמאלים אז תלת ממיד שתידע שלא היה כאן שדורים לפחות לפי השערתי כמה שנים ותצתרך לקנות סרטים בתלת מימיד ולפי הבנתי תלת ימיד עושה כאבי ראש יש פה כתבה על הנושא אבל עדין תמתקעש קח את הסמסונג היא נחמדה לפי דעתי ואכן יש צריבה לפלזמות וגם השתקפות

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #3 

matan147 כתב:תקשיב כיום בקושי יש שידורי HD נורמאלים אז תלת ממיד שתידע שלא היה כאן שדורים לפחות לפי השערתי כמה שנים ותצתרך לקנות סרטים בתלת מימיד ולפי הבנתי תלת ימיד עושה כאבי ראש יש פה כתבה על הנושא אבל עדין תמתקעש קח את הסמסונג היא נחמדה לפי דעתי ואכן יש צריבה לפלזמות וגם השתקפות
...
matan147

מסכי התלת מימד של סמסונג יודעים לבצע המרה לכל תוכן שהוא דו מימד לתלת מימד .

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #4 

idani1983

במידה ויש באפשרותך לרכוש את מסך הפלזמה של סמסונג דגם http://cgi.ebay.com/Samsung-PN50C7000-5 ... elevisions

רכוש אותו מסך מעולה .בכל התכנים . ובעל מנגנון יחודי שיודע לבצע המרה מכל תוכן דו מימד לתלת מימד . כך שתוכל להנות ממנו הכל סוגי התכנים .

בהצלחה . (f)
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

idani1983 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

תודה על העצות.

עד כמה עניין הצריבות חמור במסכי הפלזמה, האם זה אומר שאני לא יכול להראות את הDESKTOP לדוגמא למשך שעתיים?
או אם אני רואה את אותו ערוץ במשך 3 שעות ויש את הלוגו של הערוץ?
מה קורה במקרים בהם ראוים סרטים עם פס שחור?

אני יודע שאלו שאלות של חובבן בכול מה שקשור לפזלמות אבל אני לא רוצה לקנות מסך וכל הזמן לדאוג מצריבות.

ViruzZ
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 790
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #6 

הצריבות זה עניין של פעם, אין יותר דבר כזה, עם אתה פוחד מצריבות תבדוק UA46C7000, UA46C8000, UA55C7000, UA55C8000

לי יש את 46C7000 מסך מצויין

idani1983 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

בגלל המחיר , אני מעדיף לקנות פלסמה גדולה יותר ועם יכולות 3D
לעומת זאת אני לא רוצה לחשוש מכך שאני לא אוכל לחבר אותה למחשב ליותר מידי זמן.

אם אני מבין נכון , אני לא צריך לחשוש יותר מדי משימוש במחשב עם מסך פלסמה(לא מדובר על שימוש רציף של יותר משעתיים).
הפלסמה המדוברת תדע להתמודד עם חיבור מחשב\PS3? בלי לחשוש מצריבות או IR?

שאלה נוספת, האם יהיה נוח לקרוא מהמסך? בהתחשב בכך שהמסך 50 אינץ והמרחק יהיה עד 3.5 מטר.

viper
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 693
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #8 

אני עובד עם מחשב שעות במסך לפסמה LG PQ300R ואין צריבה - מידי פעם צבירה שנעלמת אחרי דקה שתיים של צפייה רגילה - ה LG היא המסך המחשב היחיד שלי כבר יותר מחצי שנה .

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”