התלבטות לגבי מסך 3D
אני לפני כניסת מסך ואני עדיין מתלבט האם ללכת על פלזמה 3D או 2D .
לגבי כותרים ברשת, האם יש היום כותרים עם תרגומים בעברית ל 3D ?
האם ניתן להדביק תרגום של סרט רגיל לסרט 3D ?
האם בספריות וידאו יש כותרי Blue ray 3D ?
בקיצור, רוצה לדעת האם בכלל זה ישמש אותי ויהיו כותרים מתאימים לילדים ( במיוחד בהורדה באינטרנט ).
לגבי כותרים ברשת, האם יש היום כותרים עם תרגומים בעברית ל 3D ?
האם ניתן להדביק תרגום של סרט רגיל לסרט 3D ?
האם בספריות וידאו יש כותרי Blue ray 3D ?
בקיצור, רוצה לדעת האם בכלל זה ישמש אותי ויהיו כותרים מתאימים לילדים ( במיוחד בהורדה באינטרנט ).
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4937
- נתן תודות: 523 פעמים
- קיבל תודות: 690 פעמים
הייתי מגדיר את זה כרגע כ nice to have ....לא יותר (בהנחה שתקציבך מאפשר את ההפרש במחיר כמובן)
אני אישית לא ממש התחברתי לזה אחרי לא מעט צפייה בתכנים בארץ ובחו"ל היות ומצאתי את עניין המשקפים די מציק אחרי מספר דקות של צפייה.
לעניין התכנים הזמינים - לא ממש חקרתי לעומק אבל מתגובות של חברים פה בפורום אפשר להבין שהוא דל למדי כרגע.
אין ספק שלטובת תצוגות תכלית לחברים / שכנים זה פיצ'ר הורס
אבל אני אישית לא הייתי משכיב עוד כמה אלפים טובים רק בשביל זה .... LOL
אני אישית לא ממש התחברתי לזה אחרי לא מעט צפייה בתכנים בארץ ובחו"ל היות ומצאתי את עניין המשקפים די מציק אחרי מספר דקות של צפייה.
לעניין התכנים הזמינים - לא ממש חקרתי לעומק אבל מתגובות של חברים פה בפורום אפשר להבין שהוא דל למדי כרגע.
אין ספק שלטובת תצוגות תכלית לחברים / שכנים זה פיצ'ר הורס
אבל אני אישית לא הייתי משכיב עוד כמה אלפים טובים רק בשביל זה .... LOL
- ViruzZ
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 790
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
עברית? לא נראה לי. יש אולי 2 סרטי בלו ריי אבל בסוף שנה יהיה יותר.
יש YouTube ב תלת מימד, יש משחקי PS3 בתלת מימד ומשחקי PC בתלת מימד.
העניין הוא שטלויזיות תלת מימד הם טלויזיות מצוינות ל שידור רגיל, זה לא שלקחו טלויזיות פשוטות הוסיפו להם תלת מימד, תלת מימד מגיע רק בטלויזיות מדגמים גבוהים בסדרה, אתה יכול להיות בטוח שתקבל טלויזיה טובה.
יש גם בארץ תלת מימד מוזל 46C750 שזה LCD רגיל ללא LED אבל מכול ה LCD רגיל של סמסונג C750 סידרה הכי חדשה שיש.
בנוסף סמסונגים יכולים להמיר כל דבר ל תלת מימד בזמן אמת, זה אולי פחות "תלת מימדי" מ סרטים אמתיים אבל עדיין סבבה, התמונה מקבלת יותר עומק
יש YouTube ב תלת מימד, יש משחקי PS3 בתלת מימד ומשחקי PC בתלת מימד.
העניין הוא שטלויזיות תלת מימד הם טלויזיות מצוינות ל שידור רגיל, זה לא שלקחו טלויזיות פשוטות הוסיפו להם תלת מימד, תלת מימד מגיע רק בטלויזיות מדגמים גבוהים בסדרה, אתה יכול להיות בטוח שתקבל טלויזיה טובה.
יש גם בארץ תלת מימד מוזל 46C750 שזה LCD רגיל ללא LED אבל מכול ה LCD רגיל של סמסונג C750 סידרה הכי חדשה שיש.
בנוסף סמסונגים יכולים להמיר כל דבר ל תלת מימד בזמן אמת, זה אולי פחות "תלת מימדי" מ סרטים אמתיים אבל עדיין סבבה, התמונה מקבלת יותר עומק
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
הכל תלוי תקציב.
אם יש לך את התקציב פלוס תכנית או שכבר יש קונסולה תומכת (PS3 כרגע) - לדעתי שווה ללכת על זה.
אם יש לך את התקציב פלוס תכנית או שכבר יש קונסולה תומכת (PS3 כרגע) - לדעתי שווה ללכת על זה.