X-Box 360 JTAG

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
Aurum פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 66
שם מלא: עוז
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #21 

Malcontent כתב:הצרכים שלך לא מחייבים JTAG. עד שתשחק בכל השירים שהורדת (אם בכלל) יעבור עוד הרבה מאוד זמן, ובסופו של דבר תתמקד בשירים שהיו עולים לך פחות מ750 ש"ח ושהיו נכנסים בדיסק און קי של 8 גיגה לכל היותר (יש לי כמה מאות שירים לרוק בנד והקובץ תופס בערך 7 גיגה כרגע).

אבל זאת הדוגמא הקלאסית של לשלם יותר על פריצה והעיקר לא לשלם על המשחק המקורי.
...
בוא נעשה חשבון,

יש לי ככה:
Rock Band 1
Rock Band 2
Rock Band Lego
Rock Band Green Day
Rock Band Beatles
Rock Band AC/DC
יש לי גם גיטר הירו (את כולם - לא אוהב).
וכ- 6 ג'יגה DLC ועוד 70 ג'יגה בדרך.

(כמה זה היה עולה עם הייתי קונה? וזה רק משחקי קצב)

אני מתופף ב EXPERT, אני מתקדם עם השירים דיי מהר.
אני מתופף על תופים של ION Rocker Drum set + Cymbals שמתחברים לקונסולה. והמסע עוד לא נגמר, יש שירים שאני צריך דאבל פדאל - וזה יבוא בהמשך.

בשבילי זה במקום מורה לתופים, משתלם? בשביל הצרכים שלי כן. אולי אם היו לי צרכים אחרים (משחקי רשת וכאלה) אז כנראה המשוואה הייתה אחרת :)

שיהיה יום נעים.

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #22 

אל תספור כמה שירים יש לך. תספור בכמה שירים אתה באמת משחק. הייתי יכול לקנות קונסולת JTAG ולהוריד הכל. במקום זה אני קונה את השירים, ואני לא מרגיש שחסר לי משהו. אם היית קונה את הכל עכשיו, ברור שזה היה עולה לך הרבה, אבל אם היית קונה את רוק בנד 2, משאיל ממישהו את רוק בנד 1 ומוסיף עוד כמה עשרות שקלים על DLC היית מגיע לבערך 200 שירים, חלקם קשים בטירוף שיקח לך הרבה זמן להשתלט עליהם. עד שתסיים כבר ירדו המחירים של גרין דיי ושל לגו, ובסופו של דבר תוכל להגיע לאוסף דומה באותו כסף, רק שבמקום 70 גיגה של DLC היו לך רק ה4-5 שאתה באמת נהנה מהם או שבאמת מועילים לך כאימוני תופים, והכל תחת אותה פלטפורמה (אני מניח שכרגע אתה צריך להחליף דיסקים כשאתה רוצה שירים של רוק בנד 1, רוק בנד 2, רוק בנד גרין דיי ועוד. גם כשתוריד את רוק בנד 3, לא תוכל לשחק בכל השירים של גרין דיי ורוק בנד 2 עם תמיכה במצילות).
אגב, קצת בעייתי להשתמש ברוק בנד בתור מורה לתופים, כי אין בו הייהט.

Aurum פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #23 

אני עובר על שיר שיר ברשימה. לפחות משתדל.

בכל אופן, רובם תומכים במצילות, אתה פשוט צריך להכיר את השיר ובאופן עצמאי אתה בוחר איפה לתת את המכה.
ובשירים שהם "בעייתיים" ששם המצילה היא "אדומה", אני פשוט מחליף סדר את התופים (כבל PL וזהו). ואם השיר ממש בעייתי ומי שסידר אותו היה שיכור, אז לא קרה כלום (לא עלה כסף).

ונכון, אין הייט. אין דבר מושלם. אבל אפשר להוסיף ולתופף עצמאי (כמו תופים רגילים ללא הקונסולה).

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #24 

ברוק בנד 3 עומדת להיות תמיכה אמיתית במצילות.
http://www.rockband.com/files/rb/2010/0 ... logo18.jpg
תסתכל בפס השני משמאל, אלה התופים. העיגולים האלה - אלה תווים שצריך לנגן על המצילות.

Aurum פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #25 

יפה מאוד, זה יעזור לשירים לא מוכרים.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”