X-Box 360 JTAG
שלום רב,
עד היום היה לי X-Box 360 ארקייד עם מעבד JASPER. גירסת הבורד הייתה 2.0.84xxx. הבנתי שאת הגירסה הנ"ל ומעלה לא ניתן לבצע פריצת JTAG.
ולכן, מכרתי את המכשיר במחיר סביר מאוד.
עכשיו, אני מחפש לקנות מכשיר JTAG, השאלה שלי היא האם קיימים גרסאות של פריצה במכשיר הנ"ל ו/או גרסאות של מכשיר (JASPER וכדומה)?
האם פריצת JTAG מאפשרת לי לשחק בכל משחק פרוץ שאני מוריד ברשת או שגם פה אני צריך להתקין פריצה 1.7 למשל או שמספיק רק שיהיה JTAG?
ד"א, מצאתי את המכשיר במחיר הכי זול באתר הנ"ל:
http://www.gamestation.co.il/product.asp?productid=874
מישהו מכיר ספק זול יותר?
אשמח להסברים.
תודה רבה
עד היום היה לי X-Box 360 ארקייד עם מעבד JASPER. גירסת הבורד הייתה 2.0.84xxx. הבנתי שאת הגירסה הנ"ל ומעלה לא ניתן לבצע פריצת JTAG.
ולכן, מכרתי את המכשיר במחיר סביר מאוד.
עכשיו, אני מחפש לקנות מכשיר JTAG, השאלה שלי היא האם קיימים גרסאות של פריצה במכשיר הנ"ל ו/או גרסאות של מכשיר (JASPER וכדומה)?
האם פריצת JTAG מאפשרת לי לשחק בכל משחק פרוץ שאני מוריד ברשת או שגם פה אני צריך להתקין פריצה 1.7 למשל או שמספיק רק שיהיה JTAG?
ד"א, מצאתי את המכשיר במחיר הכי זול באתר הנ"ל:
http://www.gamestation.co.il/product.asp?productid=874
מישהו מכיר ספק זול יותר?
אשמח להסברים.
תודה רבה
תבדוק תאופציה באנג'ויסטיק ראשון.
עולה אולי עוד 100 שקל אבל אם הם מתקינים לך את כל מה שצריך כדי להגיע למשחק שאתה רק מחבר דיסק קשיח חיצוני ומשחק זה שווה!
מה שאתה צריך זה לפתוח תקובץ ISO לתיקיה בעזרת תוכנה מתאימה, להעתיק אותו לדיסק קשיח חיצוני לתוך תיקיית games, לחבר תדיסק קשיח חיצוני ולשחק.
בגדול זה ככה.
עולה אולי עוד 100 שקל אבל אם הם מתקינים לך את כל מה שצריך כדי להגיע למשחק שאתה רק מחבר דיסק קשיח חיצוני ומשחק זה שווה!
מה שאתה צריך זה לפתוח תקובץ ISO לתיקיה בעזרת תוכנה מתאימה, להעתיק אותו לדיסק קשיח חיצוני לתוך תיקיית games, לחבר תדיסק קשיח חיצוני ולשחק.
בגדול זה ככה.
Dor007. תודה רבה.
ה 100 ש"ח לא משחק תפקיד. מה שמעניין אותי זה שהמכשיר יהיה חדיש ולא יעבדו עליי.
איזו תוכנה אני צריך בשביל להפעיל את המשחק?
אני מתופף חובב, ואני רוצה את ה JTAG בעיקר בשביל ה ROCK BAND DLC שמחייב מכשיר עם פריצת JTAG, למשהו יש ניסיון עם זה?
ה 100 ש"ח לא משחק תפקיד. מה שמעניין אותי זה שהמכשיר יהיה חדיש ולא יעבדו עליי.
איזו תוכנה אני צריך בשביל להפעיל את המשחק?
אני מתופף חובב, ואני רוצה את ה JTAG בעיקר בשביל ה ROCK BAND DLC שמחייב מכשיר עם פריצת JTAG, למשהו יש ניסיון עם זה?
אם אתה מבין אנגלית טוב יש לך את האתר הזה :
www.xbox360iso.com
יש לך פה מדריכים להרבה דברים בJTAG.
הורדתי משחקי לייב, הורדת משחקים מלאים.
התוכנה שאתה צריך בשביל לנהל את הכל צריכה לבוא לך על המכשיר כבר וזה אמור להיות XEXmenu.
דרכה אתה מתקין freestyle dash, תזכור שאסור לך לשמור על הכרטיס זיכרון של המכשיר למה זה ידפוק את הפריצה.
אל תשכח שבנוסף לזה שאתה קונה תמכשיר יש לך עוד לקנות דיסק קשיח חיצוני לשמירות, DLC ומשחקי לייב.
אתה צריך דיסק קשיח חיצוני בשביל להפעיל תמשחקים ולהעתיק דברים לדיסק קשיח של המכשיר שקנית.
www.xbox360iso.com
יש לך פה מדריכים להרבה דברים בJTAG.
הורדתי משחקי לייב, הורדת משחקים מלאים.
התוכנה שאתה צריך בשביל לנהל את הכל צריכה לבוא לך על המכשיר כבר וזה אמור להיות XEXmenu.
דרכה אתה מתקין freestyle dash, תזכור שאסור לך לשמור על הכרטיס זיכרון של המכשיר למה זה ידפוק את הפריצה.
אל תשכח שבנוסף לזה שאתה קונה תמכשיר יש לך עוד לקנות דיסק קשיח חיצוני לשמירות, DLC ומשחקי לייב.
אתה צריך דיסק קשיח חיצוני בשביל להפעיל תמשחקים ולהעתיק דברים לדיסק קשיח של המכשיר שקנית.
קודם כל מזל טוב תתחדש תהנה ותמונות!
מאיפה קנית ואיזו חבילה? הביאו לך כבר הכל מוכן? דאש פריסטייל והכל עליו?
בקשר מדיסק קיים נראה לי שכן אבל עדיף שתתקשר לאיפה שקנית ותשאל אותם, אני אף פעם לא היה לי XBOX לפני זה ואף פעם לא שיחקתי בXBOX לפני זה, ככה שאני הכל הורדתי.
מאיפה קנית ואיזו חבילה? הביאו לך כבר הכל מוכן? דאש פריסטייל והכל עליו?
בקשר מדיסק קיים נראה לי שכן אבל עדיף שתתקשר לאיפה שקנית ותשאל אותם, אני אף פעם לא היה לי XBOX לפני זה ואף פעם לא שיחקתי בXBOX לפני זה, ככה שאני הכל הורדתי.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
בחיי שאני לא מבין אותך. כמה הוספת על הסכום שבו מכרת את הארקייד שלך בשביל לעבור ל JTAG? אלף ש"ח? אלף חמש מאות? מספיק בשביל דיסק קשיח של עשרים גיגה ומאה שירים בודדים, יותר מזה אם קונים חבילות שירים, וגם היית חוסך את כאב הראש.
שלום,Malcontent כתב:בחיי שאני לא מבין אותך. כמה הוספת על הסכום שבו מכרת את הארקייד שלך בשביל לעבור ל JTAG? אלף ש"ח? אלף חמש מאות? מספיק בשביל דיסק קשיח של עשרים גיגה ומאה שירים בודדים, יותר מזה אם קונים חבילות שירים, וגם היית חוסך את כאב הראש....
הוספתי 750 ש"ח, אבל השגתי הרדיסק 120 גי'יגה ללא תשלום. ככה שהעסקה יצאה לי סבירה ביותר.
ולקנות שירים ברשת זה גם אפשרי, אבל עם כמות השירים שיש לי, הייתי משלם מעל 1000 ש"ח וזו רק ההתחלה.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

אוי אוי אוי, היית צריך לשלם אלף ש"ח על העבודה הקשה של אנשים אחרים. מסכן באמת.Aurum כתב:
הוספתי 750 ש"ח, אבל השגתי הרדיסק 120 גי'יגה ללא תשלום. ככה שהעסקה יצאה לי סבירה ביותר.
ולקנות שירים ברשת זה גם אפשרי, אבל עם כמות השירים שיש לי, הייתי משלם מעל 1000 ש"ח וזו רק ההתחלה....
תגיד, מה יש לך?Malcontent כתב:אוי אוי אוי, היית צריך לשלם אלף ש"ח על העבודה הקשה של אנשים אחרים. מסכן באמת.Aurum כתב:
ולקנות שירים ברשת זה גם אפשרי, אבל עם כמות השירים שיש לי, הייתי משלם מעל 1000 ש"ח וזו רק ההתחלה.......
הצרכים שלי מחייבים JTAG. וכסף לא היה פאקטור בשבילי.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

הצרכים שלך לא מחייבים JTAG. עד שתשחק בכל השירים שהורדת (אם בכלל) יעבור עוד הרבה מאוד זמן, ובסופו של דבר תתמקד בשירים שהיו עולים לך פחות מ750 ש"ח ושהיו נכנסים בדיסק און קי של 8 גיגה לכל היותר (יש לי כמה מאות שירים לרוק בנד והקובץ תופס בערך 7 גיגה כרגע).
אבל זאת הדוגמא הקלאסית של לשלם יותר על פריצה והעיקר לא לשלם על המשחק המקורי.
אבל זאת הדוגמא הקלאסית של לשלם יותר על פריצה והעיקר לא לשלם על המשחק המקורי.