מה מביאים מאיטליה ?
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
כל קפה טרי מהסופר יהיה טוב - כמה שיותר לא מוכר עדיף...
+ מכונת קפה ענתיקה כמו caravel, la peppina.
+ מכונת קפה ענתיקה כמו caravel, la peppina.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
כמובן הרבה קפה,אני דווקה בעד לחפש בבתי קליה ולא בסופרמרקט,למרות שגם בהם יש סוגים רבים טובים,וזולים כמובן.
אם אתה זמין רק לסופרמרקרט,חפש קפה של פליני,יש להם מגוון גדול וסוגים שונים ,והמחירים זולים מאוד-בסביבות 10 יורו לק'ג.
וכמובן,גבינות,ועוד גבינות,ועוד ועוד,אין על האיטלקים בגבינות.
תהנה.
אם אתה זמין רק לסופרמרקרט,חפש קפה של פליני,יש להם מגוון גדול וסוגים שונים ,והמחירים זולים מאוד-בסביבות 10 יורו לק'ג.
וכמובן,גבינות,ועוד גבינות,ועוד ועוד,אין על האיטלקים בגבינות.
תהנה.
מה מביאים מאיטליה
פארמיג'יאנו (הנקרא במקומותינו משום מה פרמיז'אן ) או אחיו המעט פחות מיוחס גראנה פדנו , בחצי מהמחיר כאן.
אוטנטי (ולא כשר).
אוטנטי (ולא כשר).
נסה את רשת TCHEBO יש להם די הרבה סניפים , קפה טרי ולא יקרdetailer כתב:אני נמצא עכשיו בחופשה בגרמניה, מחר אהיה יום שלם בפרנקפורט ואחזור לארץ, יש למישהו המלצות על קפה?
קניתי בסופר "REWE" את הקפה של מותג הבית וגם קילו לאבאצה....
-
Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
מה עושים בעליה של מכונת קפה עם מקינטה ?!moti_r כתב:אם יש דבר אחד שאני מצטער שלא קניתי באיטליה, זו מקינטה חשמלית. ראיתי כזו בסופרמרקט, במחיר של משהו כמו 25 יורו... גרושים!
(של דלונגי)....
ותודה לכל השאר
- joncafe
- גורו קפה

- תגובות: 2335
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 102 פעמים
מסכים כמעט עם כל מילה. חוץ מהיין - חבל לבזבז כסף ובעיקר מקום במזוודה על קיאנטי.itsik123 כתב:הרשימה שלי:
פקורינו,
פארמיג'יאנו,
גראנה פדנו, ועוד גבינות לא מוכרות.
יין קיאנטי (תרנגול שחור),
קפה,
פילטרים למקינטה,
נקניקים,
אנשובי,...
אם אתה אוהב יין (ומוכן לשלם) תביא ברונלו, ברברסקו או אמארונה. אם ממש יש לך כסף ואתה במצב רוח לחגוג - ברולו משנה טובה או סופר-טוסקאן. אלה כבר ממש יקרים, אבל גם ממש-ממש שווים.
Everything should be made as simple as possible, but not simpler
- coffeeaddict
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 520
- שם מלא: איתן שלום
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
זה תמיד שימושי. בדיוק חזרנו מאילת, ובתיק המקינטה החשמלית. כל חופש בארץ, וגם בחו"ל (220V), שמים את המקינטה החשמלית, ומטחנת תבלינים וקפה בקופסה. לפחות פעמיים ביום מנה כפולה לי ולרעייתי, מצדיק את הסחיבה. המקינטה הזו החלה ככלי למשרד, אבל המשרד עבר לגאג'יה טאבה, והמקינטה לחופשות....מומלץ.Chura כתב:מה עושים בעליה של מכונת קפה עם מקינטה ?!moti_r כתב:אם יש דבר אחד שאני מצטער שלא קניתי באיטליה, זו מקינטה חשמלית. ראיתי כזו בסופרמרקט, במחיר של משהו כמו 25 יורו... גרושים!
(של דלונגי)....
ותודה לכל השאר...
אדי