באג דחו את ההספקה של הXTREAMER PRO לארץ עד ה30/08
- michael100
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 288
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
השאלה היא האם הם דחו את האספקה למי שכבר הזמין או שפשוט נגמר להם המלאי של המשלוח הראשון והשני צפוי להגיע רק ב 30?
אני הזמנתי "בהזמנה מוקדמת" , לפני שבועיים .. ועידכנו אותי במייל שזה נדחה לסוף החודש.michael100 כתב:השאלה היא האם הם דחו את האספקה למי שכבר הזמין או שפשוט נגמר להם המלאי של המשלוח הראשון והשני צפוי להגיע רק ב 30?...
ובהתחלה בכלל זה היה אמור להגיע ב10/8 דחו פעמיים
אני כבר מיאוש נראה לי אני יקנה A200 בKSP כנראה הוא גם יותר טוב
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
לפי הדרישות שלך, שניהם מתאימים לך.
בשניהם יש תמיכה בממשק ובכתוביות בעברית (מוצגים תקין), כשבאקסטרימר יש תמיכה מושלמת בעברית ובפופקורן שמות הקבצים והתיקיות מופיעים בעברית הפוכה (יתוקן בהמשך).
מצד אחד לאקסטרימר יש JB מובנה (גרסת בטא), אך אין תמיכה בסדרות. לפופקורן יש מספר אפשרויות JB, כולל אחד פנימי, עם תמיכה בסרטים ובסדרות.
בשניהם יש תמיכה בממשק ובכתוביות בעברית (מוצגים תקין), כשבאקסטרימר יש תמיכה מושלמת בעברית ובפופקורן שמות הקבצים והתיקיות מופיעים בעברית הפוכה (יתוקן בהמשך).
מצד אחד לאקסטרימר יש JB מובנה (גרסת בטא), אך אין תמיכה בסדרות. לפופקורן יש מספר אפשרויות JB, כולל אחד פנימי, עם תמיכה בסרטים ובסדרות.
שאתה אומר תמיכה בממשק , אתה מתכוון שבשניהם הממשק הוא בעברית ?Irus כתב:לפי הדרישות שלך, שניהם מתאימים לך.
מצד אחד לאקסטרימר יש JB מובנה (גרסת בטא), אך אין תמיכה בסדרות. לפופקורן יש מספר אפשרויות JB, כולל אחד פנימי, עם תמיכה בסרטים ובסדרות....
הA200 נשמע יותר טוב , אני לא מבין אז למה אנשים כלכך לחוצים על הXTREAMER.
למרות שהממשק של אקסטרימר יותר יפה .
אני רוצה פשוט שהסטרימר יהיה מחובר לטלווזיה עם כונן חיצוני שקניתי . ואני יעביר בWIFI תקן N קבצים אליו ויראה.
השאלה עם בJB כל פעם אני יעשה סריקה וזה פשוט סרטים . או שהוא יוסיף לי סרטים עוד פעם(כפילויות)