מגידי עתידות
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
זה מצחיק, אני יושב כאן במוסך וממתין לשחרור הרכב. לידי שתי בחורות רוסיות. יש להן דפים של אסטרולוגיה.
נראה לי שהן מגידות עתידות, אבל הן חוקרות מישהו ספציפי (שככל הנראה אמור להגיע אליהם ליעוץ) ויש להם יותר מידע עליו מהשב"ק. הן לומדות עליו הכל - יש להן מסמכים עליו כולל תעודת לידה, תמונות, מה לא.
אני שוכנעתי - הן רציניות ביותר...
נראה לי שהן מגידות עתידות, אבל הן חוקרות מישהו ספציפי (שככל הנראה אמור להגיע אליהם ליעוץ) ויש להם יותר מידע עליו מהשב"ק. הן לומדות עליו הכל - יש להן מסמכים עליו כולל תעודת לידה, תמונות, מה לא.
אני שוכנעתי - הן רציניות ביותר...
- geblig
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1727
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
אני מאמין שיש באסטרולוגיה משהו אבל בטוח שלא כל אחד יודע לאמר מה..
יש כאלו שעפ"י ניתוח אסטרולוגי יאמרו דברים מאוד מדויקים לאופיו של אדם (אין קשר לעתיד - מי שטוען אחרת לדעתי מדובר בשטויות)
אני לא מזלזל בשום אמונה.
יש כאלו שעפ"י ניתוח אסטרולוגי יאמרו דברים מאוד מדויקים לאופיו של אדם (אין קשר לעתיד - מי שטוען אחרת לדעתי מדובר בשטויות)
אני לא מזלזל בשום אמונה.
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אולי לא הבנתם - הם עושים עליו מחקר נראה לי, כך שיהיה להם טונה של מידע עליו כשיגיע ליעוץ שלו...
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35100
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
רוב ה-"חוזים" האלה, הם או מהסוג שמוכן מראש כמו שתי הבחורות האלה, או שהם פשוט קוראים מעולה את התגובות של האדם שלפניהם.
מתחילים לגשש ולפי התגובות של האדם מתחילים להתמקד, והלקוח בטוח שהם קוראי מחשבות עם ידע נסתר...
אסטרולוגיה באופן ספציפי נראה לי קישקוש גמור.
מתחילים לגשש ולפי התגובות של האדם מתחילים להתמקד, והלקוח בטוח שהם קוראי מחשבות עם ידע נסתר...
אסטרולוגיה באופן ספציפי נראה לי קישקוש גמור.
- sagyle
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
מומלץ לכל אחד לקרוא
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3236455,00.html
(אמא שלי עדיין מאמינה בשטויות האלו למרות הכל)
(אמא שלי עדיין מאמינה בשטויות האלו למרות הכל)
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73368
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
כל נושא ה"על טיבעי" זהה לחלוטין בעיניי לנושא הדת - או שמאמינים או שלא. כמו בהקשר של הדת לי קשה מאוד להבין איך אדם אינטילגנטי עם מינימום מודעות עצמית יכול להאמין בכך (דת או מיסטיקה). אבל הי, אנחנו כגזע לא בדיוק מבריקים ומידיי פעם אני עוצר ותוהה איך הצלחנו לשרוד עד היום 
ד"א - ההוכחה לטיפשות האנושית נמצאת בטוקבקים. אנשים שם אחרי כתבה שכזו עדיין מדסקסים על מי המדיום הכי טובה ואיך אפשר להגיע אליה
ד"א - ההוכחה לטיפשות האנושית נמצאת בטוקבקים. אנשים שם אחרי כתבה שכזו עדיין מדסקסים על מי המדיום הכי טובה ואיך אפשר להגיע אליה
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 15/08/2010 16:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Huber
- חבר במועדון HT

כתבה מעולה. ולמרות זאת אני מתבייש להגיד שגם אימי מאמינה בזבל הזה (וזאת למרות שאיזושהי "קוראת בעלי סומסום" אמרה לי שבנה, קרי אני, אהיה אישיות צבאית חשובהsagyle כתב:מומלץ לכל אחד לקרוא
(אמא שלי עדיין מאמינה בשטויות האלו למרות הכל)...
ומה חשבת, שהם יסמכו על הכוכבים לפרנסתן ?oferlaor כתב:זה מצחיק, אני יושב כאן במוסך וממתין לשחרור הרכב. לידי שתי בחורות רוסיות. יש להן דפים של אסטרולוגיה.
אני שוכנעתי - הן רציניות ביותר......
משה
טוב , אני חייב לומר כאן כמה דברים
1 - יש דבר כזה שנקרא קינסיולוגיה , עד כמה שידיעתי מגעת , הוא די מקובל ומלמדים אותו באוניברסיטאות בארה"ב .
מכול מקום, שם אתה מקבל מידע מהתת מודע ע"י מגע שירירים , זה עוקף את המודע
בכמה פעמים שעבדתי עם הטכניקה הזו אצל אנשים שהיו להם בעיות לא פתורות , התברר (וד"א זה די ידוע וזה קרה להרבה )שחלק גדול מהבעיות הינן בגלל גלגולים קודמים . אתם יכולים לקבל או לא , אבל אילו עובדות וכול אחד שירצה יכול לבדוק את זה עם קינסיולוג מומחה
2 - בהילינג , משתמשים בטכניקות אחרות כדי להגיע לתת מודע של האנשים , ואז אם יש לך רגישות גבוהה מאוד , אתה מקבל תמונות אמיתיות (כאלו שזה כמו שאתה צופה במסך של מצלמה או בתמונה על נייר ), של מצבים שבעטיים האדם תקוע
3 - רוב המטפלים הטובים באמת , הם אנשים עם רגישות גבוהה מאוד לאנשים
4 - מי שראה אולי את LIE TO ME , יהיה לו קל להתחבר למה שאומר עכשיו , לאדם שיש לו רגישות גבוהה לאנשים וידע מספיק גבוה בהנעת אנשים , יכול לקרוא אותך ולומר לך המון עליך רק מלצפות בך הולך , לא כל שכן מלצפות בך משוחח לתומך עם מישהו אחר . ולא לא צריך לצוטט , ולא צריך לחשוף מידע , אנשים לא קולטים עד כמה הם גלויים לאלו שיכולים לדעת
5 - כול מגע עם תת מודע של מישהו , הוא דבר מאוד עדין , כול פסיכולוג בגרוש יאמר לכם , שאם פותחים שם דברים בצורה לא מבוקרת אתה יכול להזיק בצורה גדולה
6 - כול מגע עם התת מודע נעשה באחד על אחד ובהסכמה של המודע וגם התת מודע , ברור עד למאוד שזה דבר שחייב להשאר רק בין המטפל ובין המטופל .
7 -גם מטופל שחושב שהוא רוצה להחשף לא יחשף לעולם באמת אם הוא יודע שהוא נבדק . בשבילל להבין את זה , תראו כמה מאמצים התת מודע עושה כדי שלא נדע על החולשות שלנו
ברור איפה ששום מטפל אמיתי לא יכנס בכלל למבחן כזה כמו שהוצג בכתבה, כי ברור לו שאי אפשר להצליח , לא הוא ולא המטופל לא יחשף גם אם המודע שלו יצהיר שכן מפה ועד הודעה חדשה .
וכול מי שמבין מספיק בפסיכולוגיה יבין היטב מדוע זה פשוט בלתי אפשרי בעליל
ולכן כול ההודעות על פרסים כספיים אדירים , הם או אי הבנה של הנושא , או דמגוגיה לשמה
1 - יש דבר כזה שנקרא קינסיולוגיה , עד כמה שידיעתי מגעת , הוא די מקובל ומלמדים אותו באוניברסיטאות בארה"ב .
מכול מקום, שם אתה מקבל מידע מהתת מודע ע"י מגע שירירים , זה עוקף את המודע
בכמה פעמים שעבדתי עם הטכניקה הזו אצל אנשים שהיו להם בעיות לא פתורות , התברר (וד"א זה די ידוע וזה קרה להרבה )שחלק גדול מהבעיות הינן בגלל גלגולים קודמים . אתם יכולים לקבל או לא , אבל אילו עובדות וכול אחד שירצה יכול לבדוק את זה עם קינסיולוג מומחה
2 - בהילינג , משתמשים בטכניקות אחרות כדי להגיע לתת מודע של האנשים , ואז אם יש לך רגישות גבוהה מאוד , אתה מקבל תמונות אמיתיות (כאלו שזה כמו שאתה צופה במסך של מצלמה או בתמונה על נייר ), של מצבים שבעטיים האדם תקוע
3 - רוב המטפלים הטובים באמת , הם אנשים עם רגישות גבוהה מאוד לאנשים
4 - מי שראה אולי את LIE TO ME , יהיה לו קל להתחבר למה שאומר עכשיו , לאדם שיש לו רגישות גבוהה לאנשים וידע מספיק גבוה בהנעת אנשים , יכול לקרוא אותך ולומר לך המון עליך רק מלצפות בך הולך , לא כל שכן מלצפות בך משוחח לתומך עם מישהו אחר . ולא לא צריך לצוטט , ולא צריך לחשוף מידע , אנשים לא קולטים עד כמה הם גלויים לאלו שיכולים לדעת
5 - כול מגע עם תת מודע של מישהו , הוא דבר מאוד עדין , כול פסיכולוג בגרוש יאמר לכם , שאם פותחים שם דברים בצורה לא מבוקרת אתה יכול להזיק בצורה גדולה
6 - כול מגע עם התת מודע נעשה באחד על אחד ובהסכמה של המודע וגם התת מודע , ברור עד למאוד שזה דבר שחייב להשאר רק בין המטפל ובין המטופל .
7 -גם מטופל שחושב שהוא רוצה להחשף לא יחשף לעולם באמת אם הוא יודע שהוא נבדק . בשבילל להבין את זה , תראו כמה מאמצים התת מודע עושה כדי שלא נדע על החולשות שלנו
ברור איפה ששום מטפל אמיתי לא יכנס בכלל למבחן כזה כמו שהוצג בכתבה, כי ברור לו שאי אפשר להצליח , לא הוא ולא המטופל לא יחשף גם אם המודע שלו יצהיר שכן מפה ועד הודעה חדשה .
וכול מי שמבין מספיק בפסיכולוגיה יבין היטב מדוע זה פשוט בלתי אפשרי בעליל
ולכן כול ההודעות על פרסים כספיים אדירים , הם או אי הבנה של הנושא , או דמגוגיה לשמה
למה שלא תמצא קיינסיולוג טוב ולך תבדוק בעצמך ? מי יודע אולי תופתע ממה שתגלהroeitag כתב:MUMBOJUMBO... סליחה, הייתי חייב......
וד"א אני מבטיח לכם , לכול הספקנים שיש סבירות מאוד גבוהה שכולכם תופתעו
וגילוי הוגן לאלו שחושבים שזה כמו גילוי עתידות , זה לא, זה מגע שריר שמספר לך היכן וממתי ה"תקיעות" שלך , היות ולרוב האנשים יש לפחות ארבע גילגולים , תופתעו עד כמה שתגלו על עצמכם
זה נכון . רק שאני לא דיברתי על שרלטנים , האמיתיים משתמשים בזה כדי להשיג דיאגנוזה על המצב שלך, שבד"כ אצל הטובים שבהם ,היא הרבה יותר מדוייקת מכול רופא שיש בעולם . ולא אני לא מגזים , כי כבר ראיתי אנשים כאלו.guyezra כתב:truejoker,
אני מסכים עם סעיף 4 שלך.
כל "מגידי העתידות" משתמשים בו כדי לגבות כספים על ה-"עיצות" שלהם....
זה ברור שהשרלטנים משתמשים בזה לרע . זה כמו אקדח , תלוי מי משתמש בו ולמה
- Huber
- חבר במועדון HT

sagyle -