הצוות של Waze נותן הבהרות בנוגע למערכות ההפעלה האחרות (מלבד האייפון)

מכשירים סלולריים, חברות סלולריות.
שלח תגובה
AviBiton פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #1 

אם גם אתם תוהים מדוע יש עדכון רציני רק לאייפון, ולא למערכת ההפעלה שברשותכם (סימביאן, אנדרואיד, בלקברי, ווינדוס) מגיעה ההודעה הבאה מהצוות של Waze שמנסה לשפוך אור על מערכת השיקולים ועל המשך הפיתוח.
[left]
Dear Android, BlackBerry, WinMo and Symbian Users,

We know some of you guys out there are frustrated that not all new features are available across your platforms, so we wanted to give you a bit of an understanding of the reasons for that. As you know, each device and OS type has its own characteristics and interfaces, both UI (different screen sizes and display types) and code based (OS specific interfaces, native device interface) which require extensive modifications to the code as well as thorough testing. We prefer to test it extensively on one platform (which is the easiest to develop for since there is more or less one OS type and one device type) before shifting to other platforms, and that’s why you’re seeing new releases with features geared mainly towards the iPhone.

Please don’t think that we’ve forgotten about you guys on other platforms, because we absolutely haven’t. Our users and their happiness are at the center of all that we do over here (really!), so we just ask for a little bit of patience with us. So you know, we do have an internal timeline outlining the dates by which we hope to integrate all new features across all supported platforms, but we don’t feel so comfortable to publish it. Mainly because we’re a start-up with a lean staff and unexpected things and delays are bound to come up in one way or another, and we just don’t want to disappoint you! But rest assured that we’re on the case, guys, and know that we’ll be announcing these milestones as soon as we can…

Many thanks for your understanding,

All of us at waze[/left]
...

ובקיצור, יותר קל להתמקד בפיתוח ובדיקות מעמיקות לפלטפורמה אחת עם ממשק אחד, תצוגה זהה ומאפיינים זהים, בגלל זה אנחנו רואים יותר שיחרורים לאייפון.
אבל, הם מוסיפים שהם לא שכחו את מערכות ההפעלה האחרות, יש לוח זמנים (שאותו הם לא יפרסמו כדי שלא לאכזב אותנו במקרה של דחיות) גם למערכות ההפעלה הללו, הם מבקשים להתאזר בסבלנות.

הציטוט לקוח מתוך אתר waze.
מקור: http://www.waze.com/blog/the-future-of- ... s-on-waze/

yairf
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 9363
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 199 פעמים

שליחה #2 

אני מודה שאין לי מה להתלונן.‏ הערך המוסף של התכנה שווה לי את ההתרסקויות והבאגים.

zviwr
סמל אישי של משתמש
עורך משנה HTmobile
עורך משנה HTmobile
תגובות: 1647
שם מלא: צבי וורובל
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 194 פעמים

שליחה #3 

נראה לי שחברת WAZE שחכו מי הם רוב המשתשמשים שתרמו ועדיין תורמים לפרוייקט המיפוי. לא לכולם יש אייפון :!:
צבי וורובל

joncafe
סמל אישי של משתמש
גורו קפה
גורו קפה
תגובות: 2335
נתן תודות: 124 פעמים
קיבל תודות: 102 פעמים

שליחה #4 

יאללה חרם בלקברי על WAZE. לא משתמשים ולא מעלים דווחים עד שיוצאת גרסת 2.0 לבלקברי.
:)
Everything should be made as simple as possible, but not simpler

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8128
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 473 פעמים

שליחה #5 

לדעתי זו גישה מוטעית מן הייסוד לפתח רק למכשיר אחד בשוק כל כך מגוון.
מי שרוצה לשרוד צריך יתרון יחסי. נכון להיום כולם מפתחים אלפיקציות לאייפון ( גם אחותי, והיא לא מבינה במחשבים ..). כשכולם עושים את אותו הדבר, לאף אחד אין יתרון יחסי. היתרון היחסי, הוא הבסיס להצלחה בשוק מגוון ותחרותי.

fring לדוגמא יכולים להתגאות עד מחר בבלוגים שלהם על כמות שיחות ה video בין מכשירי אייפון.
החיבור ל skype נותק כזכור יומיים אחרי שיצאה אפליקציית שיחות ה video ל iphone.
שורה תחתונה, כמעט כל מי שאני מכיר שאין לו אייפון, הפסיק להשתמש בתוכנה כי היא חסרת משמעות ללא החיבור ל skype.

האם זה מה שרצו ב fring ? אם כן אז כנראה שאף אחד שם לא מבין בפיתוח מוצר ושיווק.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

AviBiton פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #6 

הם לא מפתחים רק למכשיר אחד, הם מפתחים לכל המכשירים, ועובדה היא כי יש להם אפליקציה גם למערכות ההפעלה האחרות.
הם מפתחים את העדכונים קודם כל לאייפון, כי שם עיקר המסה, קל לפתח וקל לבדוק, ומשם הם ממשיכים לפלטפורמות האחרות.
תחשבו רק על זה שבאנדרואיד הם צריכים להתחשב בכל כך הרבה קונפיגורציות שונות של מכשירים וסוגי תצוגה שונים, שזה פשוט קשה (אל תשכחו שהם עדיין נחשבים חברת סטארט אפ).

avirokach
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 571
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #7 

למה זה כל כך קשה להבנה? האטרטגיה שלהם מאוד נכונה (ואני בעל נקסוס 1)
הם כולה חברת סטארט אפ שצריכה לעשות מיגרציה של אותה תוכנה למספר פלטפורמות ואין להם הרבה מפתחים לעשות את הכל במקביל אז הם בחרו לעשות את הבטא על הפלטפורמה הכי פופולרית שלהם ואחרי כן הם יעבירו את השאר. נשמע לי כמו החלטה נכונה וחכמה בתנאי שלא ימתינו הרבה זמן.

שימו לב שיכול להיות שבעוד שנה האנדרואיד יהיה הפלטפורמה הכי גדולה שלהם והם יתחילו ממנו, כרגע הם האפליקציה מס' 1 באפסטור של אפל והם כנראה רוצים להמשיך את המומנטום

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8128
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 473 פעמים

שליחה #8 

avirokach כתב: שימו לב שיכול להיות שבעוד שנה האנדרואיד יהיה הפלטפורמה הכי גדולה שלהם והם יתחילו ממנו, כרגע הם האפליקציה מס' 1 באפסטור של אפל והם כנראה רוצים להמשיך את המומנטום
...
אז זהו,
שאז תהיה להם בעיה כי מישהו אחר כבר יכנס לנישה הזו.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #9 

נשמע לי הגיוני ונכון מצידם.
ואני עם WM
העם דורש..... כל מיני דברים