עברתי ל GB. זמני ?

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
yuvallon פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 147
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

עכשיו כ SAGE עובד ונגמרו הבעיות תודות לחברי הפורום (במיוחד אורן. תודה), זה הזמן לעבור לבדוק את GB ולהחליט עם מי מהן להתחתן...

אז יש לי שאלה למומחי ה GB. ה GB עובד פחות או יותר רק בעיה קטנה אחת:
כאשר אני עובר לערוץ מסויים באמצעות השלט (של 150) הממיר עובר לערוץ אחד פחות (כלומר כאשר אני לוחץ על ערוץ 8 (ואני רואה שנקלט ב GB המספר 8) ה YES עובר לערוץ 7 (ותמיד מוסיף אפסים: 007 למרות שלא סימנתי את התיבה המתאימה בהתקנה)).
כאשר התקנתי את ה GB הגדרתי את השלט באמצעות בקובץ HAUPBLAS.exe.

במקביל עם SAGE אין בעיה עם השלט ולכן אני מעריך שהבעיה הוא ב GB

תודה מראש,
יובל

oshapir
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4019
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #2 

חבל על הזמן...
אם SAGETV עובד לך כמו שצריך, אין שום סיבה שבעולם לעבור ל-GB.

היציבות שלו פשוט מדהימה!

אורן.

leo212
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 477
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #3 

לדעתי, אני מחסידי הGB הבודדים באתר, אבל תרשה לי להגיב מאחר והשתפשפתי עם התוכנה המון:
1. לא בדקתי את יכולות הblast שלו. לכן לא אוכל לעזור בנושא.
2. התוכנה חינם וזה אחד היתרונות הגדולים שלה.
3. נכון, היא לא הכי יציבה, אבל אם מתקינים בזהירות ומשתמשים רק בplugins בדוקים ולא בגירסאות beta היא יכולה להישאר למעלה מספר ימים. (אם היא נופלת תמיד אפשר להפעיל מחדש - זה לוקח 3 שניות....)
4. היא תומכת בעברית בצורה די סבירה. (אבל צריך להשתמש בunicode id3tag לקבצי mp3). לאחרונה תרגמתי את הממשק כולו לעברית וזה נראה בסדר גמור.
5. יש לה אוסף מכובד של plugins שהופכים אותה לנוחה וידידותית. (סדרת הMy XXXX מומלצת מאוד)
שורה תחתונה - GB טובה אך יקח לה קצת זמן להפוך ליציבה וחזקה כמו הSage. אבל היא עדיין מתפתחת אז לא הייתי ממהר להספיד אותה. הSage לעומת זאת, מסחרית והתפתוחתה תיעצר ברגע שזה לא יהיה כלכלי עבור היוצרים... (נניח במקרה היפוטטי שבו כולם מורידים את התוכנה מemule ולא קונים אותה)

oshapir
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4019
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #4 

אכן, GB-PVR חינמית אבל אינה קוד פתוח מה שבעצם מסוכן יותר (מבחינת תמיכ עתידית) מאשר תוכנה מסחרית, כאשר למפתח ימאס ממנה...
התמיכה של SAGETV, נכון להיום, לאחר הרבה מאד "נדנוד" מושלמת - כולל ממשקים מלאים בעברית ותמיכה מלאה בעברית בקליינטים. ולאחרונה גם בניהול מוסיקה.
נקודת החולשה היחידה היא: התקנת XMLTV לצורך שימוש בלוח משדרים בעברית.
הנקודה החזקה של SAGETV מבחינתנו היא ערכת הפיתוח המאפשרת קסטומיזציה מלאה של המערכת -> ממשק עברי מלא כולל שינויים הרלונטיים לנו. יש לזכור שערכת פיתוח זו זמינה מספר חודשים בלבד ואינה קלה לשימוש כלל וכלל, עם הזמן יהיו יותר ויותר תוספים לתוכנה.

אורן.

GoodGuys
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 126
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 13 פעמים

...

שליחה #5 

סליחה, נכתב בטעות

goodoffer
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1943
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

Re: ...

שליחה #6 

GoodGuys כתב:סליחה, נכתב בטעות
...
מצטער - אבל הספקתי לקרוא את מה שרשמת - זה בהחלט ניתן לביצוע.
אתה רק צריך לעבור על כול השירשורים בפורום המתאים ולשנן את כול הידע שמפוזר שם.
אם אתה רוצה להוציא לפועל את התכנון שלך אז תבדוק קודם מה מציעים בחנויות (מערכות HTPC מוכנות) + מהן העלויות ואיך בנויות המערכות השונות.
בתור התחלה אני הייתי ממלץ לך לעבוד עם MCE ולא SAGE כי אתה לא יכול להפנות לקוחות לפורום שלנו כי זה לא 'שירות'.

בהצלחה ....

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”