שלום ,
אני מחפש המלצה למסך איכותי בגודל 42+ עד סכום של 6k יכול להיות גמיש במעט .
לפני קצת פחות משנתיים קניתי את הפנסוניק 37LX80 שהוא מסך בסדר ובמחיר ממש טוב אבל אין ספק שגם ביום הקנייה וגם היום אני שם לב שלא מדובר במוצר איכותי ואני מתבאס ממנו במצבים מסוימים במיוחד שידורי ספורט וסרטי hd כשאני רואה את אותם השידורים במסכים איכותיים .
אני לא נעול על טכנולוגיה מסוימת רק שהמסך יתן תמונה איכותית .
מרחק הישיבה מהטלוויזיה הוא כ 4 מטרים אבל הסלון הוא מלבני כך שיש הרגשה של חלל גדול , הפנסוניק הייתה נראית ממש גדולה בדירה הקודמת כשמרחק הישיבה היה זהה אבל כיום היא כבר לא נראית כל כך גדולה
יש חלון גדול של מרפסת שנסגרה מצד ימין של הטלוויזיה שממלא את כל הדירה אור במהלך היום כך שאני חושב שפלזמה יהיה בעייתי המרחק מהטלוויזיה לחלון הוא כ 5-4 מטרים, אופי הצפייה :
40% יס hd
25% ערוצי sd
20% htpc
15% dvd
מחובר דרך hdmi וממיר יס מקס טוטאל , דבר נוסף שחשוב זה שלטלוויזיה יהיה סאונד טוב מכוון שהיא משמשת כרגע גם כתחליף למערכת בניגון עם ה HTPC
תודה מראש .
מחפש המלצה למסך איכותי בגודל 42+
למרחק מ4 מטר היתי מציע לך ללכת לפחות על 46 אבל מסגרת התקציב שלך לא מאפשרת זאות
תיכול לקחת תדגם 47 של סקרלט דרגה 2 מסך נחמד ויש ביקורות עליו עם היתה יכול להגדיל בכה 1000-1500 שח תסכום היתי יכול להמליץ לך עם גודל 47
נחמד שיספק תדירשות שלך
תיכול לקחת תדגם 47 של סקרלט דרגה 2 מסך נחמד ויש ביקורות עליו עם היתה יכול להגדיל בכה 1000-1500 שח תסכום היתי יכול להמליץ לך עם גודל 47
נחמד שיספק תדירשות שלך