Brainwavz M1 + FIIO E5
האוזניות מקבלות חוות דעת לא רעות ב-HEAD FI. מה גם שהם יחסית זולות.
E5, מגבר חמוד ביותר. עושה את העבודה שלו לא רע בכלל. תלוי מאוד למה משדכים אותו, לדוגמה עם האייפוד טאץ' וכבל LOD (יציאה מחיבור DOCK) הוא מגביר את האות הלא מוגבר ועושה את זה בצורה יחסית טובה. הפונקציה להגברת הבאס לא משמעותית יותר מדי ולא מרגישים אותה כל כך בשירים בלי הרבה באס (אני מניח שזה גם קשור לאוזניות PL30 שיש לי שלוקות מעט בחוסר באס, אך בכל זאת...).
אגב, אם אתה מזמין לך E5 תארגן אחד מהאתר של FOCAL PRICE, שם זה הכי זול.
נ.ב-
בגלל שאני יודע שיש לך KSC75 ואם זה מעניין אותך אני יכול לבדוק בשבילך איך האוזניות נשמעות עם ובלי המגבר. כל זה מחובר ליציאת DOCK של האייפוד (משום מה ה-I7 שלי עושה בעיות עם חיבור למחשב..
).
E5, מגבר חמוד ביותר. עושה את העבודה שלו לא רע בכלל. תלוי מאוד למה משדכים אותו, לדוגמה עם האייפוד טאץ' וכבל LOD (יציאה מחיבור DOCK) הוא מגביר את האות הלא מוגבר ועושה את זה בצורה יחסית טובה. הפונקציה להגברת הבאס לא משמעותית יותר מדי ולא מרגישים אותה כל כך בשירים בלי הרבה באס (אני מניח שזה גם קשור לאוזניות PL30 שיש לי שלוקות מעט בחוסר באס, אך בכל זאת...).
אגב, אם אתה מזמין לך E5 תארגן אחד מהאתר של FOCAL PRICE, שם זה הכי זול.
נ.ב-
בגלל שאני יודע שיש לך KSC75 ואם זה מעניין אותך אני יכול לבדוק בשבילך איך האוזניות נשמעות עם ובלי המגבר. כל זה מחובר ליציאת DOCK של האייפוד (משום מה ה-I7 שלי עושה בעיות עם חיבור למחשב..
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל!
תודה! **
- firstostrike
-
- חבר פעיל

- תגובות: 51
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
במקומך הייתי כבר לוקח את הM2 ומוותר על המגבר, או מגדיל תקציב לRE0 אם ממילא אתה לא מעוניין באוזניות באסיות במיוחד, הRE0 נותנות תמורה פשוט מדהימה.