שני ממירים לתוך HTPC אחד

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
tamiral פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1171
שם מלא: תמיר אלוש
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני לא יודע אם עוד מישהו עובד בצורה כזו חוץ מאורן, אבל זה נושא שמעניין אותי לאחרונה;

אני שוקל להוסיף עוד ממיר של YES שיחובר ל-HTPC דרך כרטיס לכידה נוסף.
הכרטיס הזה של חברת AVERMEDIA ואינו מגיע עם IR BLASTER.

1. מהי המדיניות הנוכחית של YES לגבי הנושא של 2 ממירים לטלויזיה בודדת? בעבר הם התעקשו על ממיר בודד לכל טלויזיה בבית. האם הם התגמשו לאחרונה? מהו המחיר להוספת ממיר נוסף (ה-5 במספר)?
2. מהם האפשרויות ל-IR BLASTER לכרטיס הלכידה שמגיע בלעדיו? האם USB-UIRT הוא הפתרון היחיד מבחינתי? מהו המחיר?
3. כיצד SAGE מנהלת את ההקלטות על שני ממירים? כבר היום אני מאוכזב מזה שהיא כל הזמן מקליטה לי שידורים חוזרים (למרות שאני מבקש רק FIRSTRUNS). האם ניהול ההקלטות על כל ממיר הוא בנפרד או ש-SAGE מנהלת את זה בעצמה?
4. אחרון חביב - באילו תוכנות לניגון וידאו ניתן להשתמש בשלט של ה-PVR150? האם ניתן ב-WMP CLASSIC?

oshapir
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4019
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #2 

הפתרון הפשוט ביותר ל-בלאסטר נוסף הוא USB-UIRT. 440 ש"ח לפי עדכונים אחרונים באתר ב-DIGITIZE.
אפשרות נוספת היא בלאסטר סיריאלי Actisys 200 - הוא יותר זול אבל קשה למצא אותו ואמינותו נמוכה יותר מה-USB-UIRT.
SAGETV מנהלת את ההקלטות וברגע שיש יותר מממיר אחד ניתן להקליט יותר מתכנית אחת בו זמנית. מבחינת המשתמש - זה שקוף לחלוטין. כאשר רוצים לצפות ב-LIVE ה-SAGETV יחפש ממיר פנוי וישתמש בו. כנ"ל להקלטות. ניתן לרשום משקל שונה לכל ממיר כך שאם יש ממיר טוב יותר הוא ישתמש בו יותר.

לפי מה שאתה כותב יש לך 4 ממירים בבית, למה לא להעביר אחד ל-HTPC? ולהשתמש בקליינט בחדר אחר?
אצלי כל הממירים מחוברים לשרת SAGETV אחד וכל הטלויזיות/מחשבים מחוברים כקליינטים.

לגבי YES, זה תמיד תלוי בכמה אתה אסרטיבי ויכול ללחוץ אותם...תמיד אפשר להגיד כי אתה צריך עוד ממיר להקלטה מהוידאו...

אורן.

tamiral פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1171
שם מלא: תמיר אלוש
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

תודה אורן, ענית לי פחות או יותר על הכל.

רק לגבי שליטה עם השלט של ה-150 על תוכנת וידאו כלשהי, אני זוכר שמישהו דיבר על זה,
רק לא הצלחתי למצוא השרשור.
Good advise $5, me shut up $10

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15945
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #4 

לגבי הממיר נוסף, ביררתי לאחרונה