N1 Car Dock
ברור שמשאיריםgabiw כתב:שלום,
רציתי לדעת, מבין בעלי ה Car Dock, האם אתם משאירים את המכשיר באוטו או מורידים אותו בכל נסיעה?
יש חשש מגניבה ולכן אני שוקל האם הפרוצדורה של ההסרה וההתקנה מחדש בכל נסיעה היא מסובכת.
תודה,
גבי...
מי הולך לגנוב Car Dock שמתאים רק למכשיר הנקסוס?! וגם אם יגיע איזה גנב טיפש ויחליט לגנוב רק את ה dock הזה (ולא את הרדיו או הרכב) אז כמה כסף במקרה הכי גרוע מפסידים? $55
- yaronshani
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 372
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
לא מעט פעמים ששמעתי שפרצו את האוטו בגלל שחשבו שאם הDOCK תלוי אז גם הGPS באוטוosherov כתב:ברור שמשאיריםgabiw כתב:שלום,
רציתי לדעת, מבין בעלי ה Car Dock, האם אתם משאירים את המכשיר באוטו או מורידים אותו בכל נסיעה?
יש חשש מגניבה ולכן אני שוקל האם הפרוצדורה של ההסרה וההתקנה מחדש בכל נסיעה היא מסובכת.
תודה,
גבי...![]()
מי הולך לגנוב Car Dock שמתאים רק למכשיר הנקסוס?! וגם אם יגיע איזה גנב טיפש ויחליט לגנוב רק את ה dock הזה (ולא את הרדיו או הרכב) אז כמה כסף במקרה הכי גרוע מפסידים? $55...
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אכן, זו לא רק שמועה - קרה לשני חברים שלי בשתי הזדמנויות שונות.yaronshani כתב:לא מעט פעמים ששמעתי שפרצו את האוטו בגלל שחשבו שאם הDOCK תלוי אז גם הGPS באוטוosherov כתב:ברור שמשאיריםgabiw כתב:שלום,
תודה,
גבי...![]()
מי הולך לגנוב Car Dock שמתאים רק למכשיר הנקסוס?! וגם אם יגיע איזה גנב טיפש ויחליט לגנוב רק את ה dock הזה (ולא את הרדיו או הרכב) אז כמה כסף במקרה הכי גרוע מפסידים? $55......
DOCK / זרוע לחלון וכו' - להוריד ולהסתיר מתחת לכסא.
כל יציאה מהרכב אתם מורידים את ה dock ומסתירים אותו
טוב כל אחד ודרכו הוא............אגב, ה Dock של הנקסוס קצת יותר קשה להכנסה מ dock רגיל (שמתחבר לחלון) אבל עדיין זה פעולה של לא יותר מ 60 שניות
טוב כל אחד ודרכו הוא............אגב, ה Dock של הנקסוס קצת יותר קשה להכנסה מ dock רגיל (שמתחבר לחלון) אבל עדיין זה פעולה של לא יותר מ 60 שניות
- yaronshani
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 372
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
כל מי שאני מכיר נוהג להוריד את הDOCK ולהחביאosherov כתב:כל יציאה מהרכב אתם מורידים את ה dock ומסתירים אותו![]()
![]()
טוב כל אחד ודרכו הוא............אגב, ה Dock של הנקסוס קצת יותר קשה להכנסה מ dock רגיל (שמתחבר לחלון) אבל עדיין זה פעולה של לא יותר מ 60 שניות...
אחי פעם לא היה עושה ככה, כי לא בידיוק היה אכפת לו מהאוטו, אולי לא גנבו, אבל היה סימן עגול של וואקום על השמשה שלא ירד.