N1 Car Dock

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
gabiw פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 10
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,

רציתי לדעת, מבין בעלי ה Car Dock, האם אתם משאירים את המכשיר באוטו או מורידים אותו בכל נסיעה?
יש חשש מגניבה ולכן אני שוקל האם הפרוצדורה של ההסרה וההתקנה מחדש בכל נסיעה היא מסובכת.

תודה,
גבי

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #2 

gabiw כתב:שלום,

רציתי לדעת, מבין בעלי ה Car Dock, האם אתם משאירים את המכשיר באוטו או מורידים אותו בכל נסיעה?
יש חשש מגניבה ולכן אני שוקל האם הפרוצדורה של ההסרה וההתקנה מחדש בכל נסיעה היא מסובכת.

תודה,
גבי
...
ברור שמשאירים :o
מי הולך לגנוב Car Dock שמתאים רק למכשיר הנקסוס?! וגם אם יגיע איזה גנב טיפש ויחליט לגנוב רק את ה dock הזה (ולא את הרדיו או הרכב) אז כמה כסף במקרה הכי גרוע מפסידים? $55

yaronshani
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 372
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #3 

osherov כתב:

תודה,
גבי
...
מי הולך לגנוב Car Dock שמתאים רק למכשיר הנקסוס?! וגם אם יגיע איזה גנב טיפש ויחליט לגנוב רק את ה dock הזה (ולא את הרדיו או הרכב) אז כמה כסף במקרה הכי גרוע מפסידים? $55
...
לא מעט פעמים ששמעתי שפרצו את האוטו בגלל שחשבו שאם הDOCK תלוי אז גם הGPS באוטו

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

yaronshani כתב:
osherov כתב:

תודה,
גבי
...
...
לא מעט פעמים ששמעתי שפרצו את האוטו בגלל שחשבו שאם הDOCK תלוי אז גם הGPS באוטו
...
אכן, זו לא רק שמועה - קרה לשני חברים שלי בשתי הזדמנויות שונות.
DOCK / זרוע לחלון וכו' - להוריד ולהסתיר מתחת לכסא.

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #5 

כל יציאה מהרכב אתם מורידים את ה dock ומסתירים אותו :o :o
טוב כל אחד ודרכו הוא............אגב, ה Dock של הנקסוס קצת יותר קשה להכנסה מ dock רגיל (שמתחבר לחלון) אבל עדיין זה פעולה של לא יותר מ 60 שניות

yaronshani
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 372
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #6 

osherov כתב:כל יציאה מהרכב אתם מורידים את ה dock ומסתירים אותו :o :o
טוב כל אחד ודרכו הוא............אגב, ה Dock של הנקסוס קצת יותר קשה להכנסה מ dock רגיל (שמתחבר לחלון) אבל עדיין זה פעולה של לא יותר מ 60 שניות
...
כל מי שאני מכיר נוהג להוריד את הDOCK ולהחביא
אחי פעם לא היה עושה ככה, כי לא בידיוק היה אכפת לו מהאוטו, אולי לא גנבו, אבל היה סימן עגול של וואקום על השמשה שלא ירד.

gabiw פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 10
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #7 

אני מיקמתי את ההתקן על ה-Dashboard (כלומר לא על השמשה) בעזרת הדיסקית הקטנה שמדביקים.
בהוראות כתוב שצריך לנקות עם אלכוהול כל פעם שמחברים את ההתקן לדיסקית או לשמשה. אתם עושים את זה או שזה מספיק חזק גם ככה?

mokagi
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 232
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #8 

כולם מורידים התקנים לGPS כמו שפעם כולם היו מוציאים את הפאנל של הרדיו... כמו שהיום רוב האנשים משאירים את הפאנל של הרדיו, ככה גם העניין הזה יעבור.

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”