התחדשתי היום בסמסונג c530, שאלה על יציאת ה-spdif
-
motorishta4
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 289
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
ערב טוב.
ב-lcd קיימת יציאה spdif משמע אם אני מחובר לטלויזיה עם כבל hd אני יכול לחבר כבל אופטי מהטלויזיה למגבר ולשמוע דולבי דיגיטל.
רק הבעיה היא שכאשר אני נכנס להגדרות קול ואז בוחר "בפלט spdif " ומנסה לשנות את ה"תבנית שמע" מ-pcm ל-dolby digital זה לא נותן לי.
אם ככה מה הקטע של האופציה הזאת?
מתי אני כן יכול להשתמש בזה?
תחסחו את השאלה למה אני לא מחבר ישירות מהממיר למגבר, אני זקוק לזה מפני שאני רוצה לחבר את המחשב נייד ואין לי שם יציאה spdif, ככה שהאפשרות ב-lcd יכולה לעזור לי מאוד!
תודה רבה.
ב-lcd קיימת יציאה spdif משמע אם אני מחובר לטלויזיה עם כבל hd אני יכול לחבר כבל אופטי מהטלויזיה למגבר ולשמוע דולבי דיגיטל.
רק הבעיה היא שכאשר אני נכנס להגדרות קול ואז בוחר "בפלט spdif " ומנסה לשנות את ה"תבנית שמע" מ-pcm ל-dolby digital זה לא נותן לי.
אם ככה מה הקטע של האופציה הזאת?
מתי אני כן יכול להשתמש בזה?
תחסחו את השאלה למה אני לא מחבר ישירות מהממיר למגבר, אני זקוק לזה מפני שאני רוצה לחבר את המחשב נייד ואין לי שם יציאה spdif, ככה שהאפשרות ב-lcd יכולה לעזור לי מאוד!
תודה רבה.
-
motorishta4
-
- חבר פעיל מאוד

אני כן מצליח לקבל צליל ברסיבר, אבל אני רוצה לקבל דולבי דיגיטל, מה הטעם לצפות בסרטי hd ללא צליל היקפי?
אם אתה אומר שהטלויזיה הזאת יכולה להוציא 2.0 לכל היותר לשם מה קיים אופציית בחיחרה של דולבי דיגיטל ?(רק שכרגע לא ניתן לבחור בא)
אם אתה אומר שהטלויזיה הזאת יכולה להוציא 2.0 לכל היותר לשם מה קיים אופציית בחיחרה של דולבי דיגיטל ?(רק שכרגע לא ניתן לבחור בא)
-
motorishta4
-
- חבר פעיל מאוד

אני מחבר את המחשב נייד, אני מפעיל סרט HD שהאודיו שלו הוא DTS ועדיין, במקודדים אני מגדיר גם DTS, DOLBY DIGITA, AC3 ועדיין זה לא משנה את הערוצים ל-5.1
הגדרות קול איפה?motorishta4 כתב: ב-lcd קיימת יציאה spdif משמע אם אני מחובר לטלויזיה עם כבל hd אני יכול לחבר כבל אופטי מהטלויזיה למגבר ולשמוע דולבי דיגיטל.
...
מכיוון שאין לך יציאה אופטית מהנייד,תנסה להעביר את הסרט המסוים למחשב נייח
שיש לו יציאה אופטית ,ולחבר כבל אופטי ישיר לרסיבר ולראות על צג הרסיבר כמה ערוצים
מוצגים שם.ישנם קבצי אודיו DTS שמקודדים להוציא שני ערוצים בלבד.וכנ"ל גם בקבצי
DOLBY DIGITAL (להוציא רק PCM ולא 5.1 ערוצים).
כשהורדת בזמנו את הסרט בפס הקול היה צריך להיות רשום גם 5.1 ערוצי אודיו,האם זה אכן כך?
שיש לו יציאה אופטית ,ולחבר כבל אופטי ישיר לרסיבר ולראות על צג הרסיבר כמה ערוצים
מוצגים שם.ישנם קבצי אודיו DTS שמקודדים להוציא שני ערוצים בלבד.וכנ"ל גם בקבצי
DOLBY DIGITAL (להוציא רק PCM ולא 5.1 ערוצים).
כשהורדת בזמנו את הסרט בפס הקול היה צריך להיות רשום גם 5.1 ערוצי אודיו,האם זה אכן כך?
-
motorishta4
-
- חבר פעיל מאוד

חיברתי כבר עשרות פעמים את הנייח ישירות למגבר ושם תמיד מופיע לי 5.1. גם כל הסרטים אצלי הם מינימום 5.1
-
motorishta4
-
- חבר פעיל מאוד

התקשרתי, הטכנאי אומר שזה עובד רק על 2 יערוצים, אבל זה היה נשמע כאילו שהוא לא מבין בגרוש
-
motorishta4
-
- חבר פעיל מאוד

קטע מוזר!
חיברתי כרגע usb, נסיתי לצפות דרכו בסרט עם אודיו 5.1 ערוצים, למרבה הפלא אני כן מצליח לקבל, ובלי כל מידי הגדרות מיוחדות.
איך אתם מציעים להמשיך מכאן?
חיברתי כרגע usb, נסיתי לצפות דרכו בסרט עם אודיו 5.1 ערוצים, למרבה הפלא אני כן מצליח לקבל, ובלי כל מידי הגדרות מיוחדות.
איך אתם מציעים להמשיך מכאן?
-
motorishta4
-
- חבר פעיל מאוד

אין מצב, אני יודע בוודאות שהסרט היה 6.1 אפילו ולא 5.1.
מה עושים?
מה עושים?
מצטער על האיחור אני רואה שהפוסט הזה נשאר ללא מענה , אז זהו שלפני כמה ימים רכשתי רסיבר יחד עם 5 רמקולים של ימאה חיברתי את הכבל אופטי מ הטלויזיה (c530) הטלויזיה אכן יודעת להוציא סאונד רב ערוצי (סראונד) כאשר אני מפעיל סרט עם תבנית סאונד dts הרסיבר מזהה את זה כ dts ואפילו הוא מציג את תבנית השמע על המסך כאשר אני מנגן dts .....
מקווה שעזרתי לכל אלה שהיו להם ספקות
מקווה שעזרתי לכל אלה שהיו להם ספקות
כן אני מנגן דרך ה usb עובד לי 5.1 גם ב dts עובד נהדר דווקא ...
אני מציע לך להפעיל סרט עם תבנית dts לכוון את הרסיבר לסראוונד ואז תוך כדי ניגון הסרט ללחוץ toools בשלט של הטלויזיה ומשםם להגדרות קול ולשנות את זה מ pcm ל - dts בהצלחחה אתה מוזמן לפנות אליי בפרטי אם זה עדייין לא עזר
אני מציע לך להפעיל סרט עם תבנית dts לכוון את הרסיבר לסראוונד ואז תוך כדי ניגון הסרט ללחוץ toools בשלט של הטלויזיה ומשםם להגדרות קול ולשנות את זה מ pcm ל - dts בהצלחחה אתה מוזמן לפנות אליי בפרטי אם זה עדייין לא עזר
-
motorishta4
-
- חבר פעיל מאוד

מה-USB זה תמיד יפעיל 5 ערוצים (כשמגדירים) אבל דרך חיבור מחשב נייד זה לא יוגדר כדולבי דיגיטל.