רעש ZZZ מאוד נמוך פנימי עקב מאווררים ברסיבר של הרמן
ברשותי רסיבר של HARMAN KARDON AVR 260
אחרי חצי שעה שהרסיבר דלוק, הרסיבר מתחיל להשמיע buzzing פנימי מאוד מאוד מאוד נמוך.
אני שומע את ה- ZZZ הנמוך המעצבן הזה רק כאשר אני מקרב את האוזן שלי לחלק העליון של הרסיבר ממש ממש לפתחים הקטנים.
במרחק קל מהרסיבר כבר לא שומעים כלום.
בניופאן אמרו לי שיש שם 2 מאוררים, וכנראה זה מהם ולכן זה תקין.
מה דעתכם בנושא, האם תקין ?
אחרי חצי שעה שהרסיבר דלוק, הרסיבר מתחיל להשמיע buzzing פנימי מאוד מאוד מאוד נמוך.
אני שומע את ה- ZZZ הנמוך המעצבן הזה רק כאשר אני מקרב את האוזן שלי לחלק העליון של הרסיבר ממש ממש לפתחים הקטנים.
במרחק קל מהרסיבר כבר לא שומעים כלום.
בניופאן אמרו לי שיש שם 2 מאוררים, וכנראה זה מהם ולכן זה תקין.
מה דעתכם בנושא, האם תקין ?
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
יכול להיות המאורר, למרות שהכיוון שלי היא מעגל החשמל, אחד השנאים.
הרסיבר נמצא במקום מאוורר, אם אתה נוגע בו יש ויברציות קלות, רעידות ממש קטנות או שכלום ורק זמזום?
תנסה לעשות דבר כזה, תוך כדי הפעולה תנתק את החשמל, אם הזמזום נשאר עוד קצת אחרי הניתוק ואז נגמר בCUT זו בעית חשמל, אם הזמזום נגמר בFADE OUT (או למשל כמו שסוגרים מאורר והלהבים מסתובבים לאט עד שנעצרים) זו בעיית מאורר
הרסיבר נמצא במקום מאוורר, אם אתה נוגע בו יש ויברציות קלות, רעידות ממש קטנות או שכלום ורק זמזום?
תנסה לעשות דבר כזה, תוך כדי הפעולה תנתק את החשמל, אם הזמזום נשאר עוד קצת אחרי הניתוק ואז נגמר בCUT זו בעית חשמל, אם הזמזום נגמר בFADE OUT (או למשל כמו שסוגרים מאורר והלהבים מסתובבים לאט עד שנעצרים) זו בעיית מאורר
כשאני מכבה הזימזום נגמר ב- CUT. לדעתי זאת בעיה חשמלית וסתם מסבנים אותי. מדובר בזמזום מאוד מאוד נמוך. מרחק של 20 ס"מ ולא שומעים.
אמנם יש לי 7 שנים , אבל לדעתי השנאי לא יחזיק הרבה זמן
מדובר ברסיבר חדש. אני אנסה להחזיר אותו ולקבל חדש, בטח צריך להתווכח איתם עכשיו לא מעט
אוף...אין לי כח לזה
אמנם יש לי 7 שנים , אבל לדעתי השנאי לא יחזיק הרבה זמן
מדובר ברסיבר חדש. אני אנסה להחזיר אותו ולקבל חדש, בטח צריך להתווכח איתם עכשיו לא מעט
אוף...אין לי כח לזה