אגדה ושמה HTC Legend נחתה בישראל

חדשות מכל העולם של מכשירים ניידים - סלולרי, ניווט, וכל דבר שנייד.
שלח תגובה
zviwr פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך משנה HTmobile
עורך משנה HTmobile
תגובות: 1646
שם מלא: צבי וורובל
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 194 פעמים

שליחה #1 

אתם זוכרים שלפני חצי שנה הודענו כי "אגדה ותשוקה של HTC בדרך לישראל" ,היום ניופאן טלקום יבואנית HTC בישראל משיקה בלעדית בסלקום את ה- HTC Legend.

מכשיר ה- Legend מבוסס מערכת ההפעלה 2.1 Android ומגיע עם מספר אפליקציות גוגל מובנות. הוא גם כולל את ממשק ה- Sense ומשמש כמכשיר Social Media אשר מרכז את הרשתות החברתיות כדוגמת פייסבוק, טוויטר ופליקר בצורה נוחה וידידותית.

עדי כהן סמנכ"ל השיווק של סלקום: "אנו שמחים להשיק את ה- HTC Legend. סלקום הינה חלוצת האנדרואיד בישראל, השקנו את מכשיר האנדרואיד הראשון בישראל, המשכנו בהשקות נוספות, ואנו משיקים היום את ה- HTC Legend שמצטרף להשקתו המוצלחת של המיילסטון, מכשיר האנדרואיד של מוטורולה שזכה לשבחים רבים והושק בלעדית בסלקום. האנדרואיד הינה הפלטפורמה הסלולארית הצומחת ביותר אני מעריך כי מכשירים בעלי מערכת ההפעלה אנדרואיד יתפסו נתח שוק של 30% בשנתיים הקרובות בישראל. שמנו לעצמנו כמטרה לאפשר ליצרניות דוגמת HTC ואחרות להשיק מכשירים בסלקום, אנו מעודדים יצרניות אלו בהשקות חדשות".

אלון לביא מנכ"ל ניופאן טלקום מציין כי "ה- Legend הוא חוויה סלולארית ייחודית, מדובר במכשיר מדיה חברתית רב עוצמה בעל עיצוב פורץ דרך אשר אנו גאים להשיקו בסלקום. "

למכשיר ה- Legend ממשק משתמש Sense HTC החדש והמשופר. המכשיר עשוי מיחידת אלומיניום אחת ומצויד במסך מגע Amoled HVGA בגודל 3.2 אינץ.' את ה- TRACKBALL המסורתי מחליף משטח עקיבה אופטי חדש שיושב בתוך כפתור לחיץ על מנת לשפר את חוויית השימוש מבלי לפגוע בעיצוב הייחודי.

ל-HTC Legend אפליקציית ווידג'ט חדשה בשם Friend Stream אשר מרכזת בצורה חלקה ונוחה את כל הרשתות החברתיות - פייסבוק, טוויטר ופליקר במקום אחד. וכך ניתן לראות מה החברים שלנו עושים ואילו תמונות ולינקים הם מעלים לרשת. בעזרת ה- Friend Stream ניתן לארגן את אנשי קשר בקבוצות חברתיות מוגדרות מרקש כגון חברים, עמיתים לעבודה או כל קבוצה חברתית אחרת שנראית לך מתאימה.

חוויית ה-SENSE החדשה של HTC מציגה גם שיפורים נרחבים ליישומים כגון דפדפן האינטרנט, שרתי אי מייל ואחרים. בנוסף, הגרסה החדשה של ה-SENSE כוללת גם אפליקציית ווידג'ט של חדשות כמו גם מבט אווירי (Helicopter) על שבעת מסכי הבית לגישה נוחה ומהירה למסכים השונים.

ה- HTC Legend מבוסס על מערכת ההפעלה Android בגרסת 2.1 , המכשיר תומך בסנכרון בדחיפה (Push Mail) לאפליקציות Exchange ארגוני : דואר אלקטרוני, אנשי קשר, יומן פגישות.עם המכשיר מגיעה תוכנת הסנכרון הייעודית HTC Sync ,אשר מאפשרת סנכרון המכשיר למחשב באמצעות כבל נתונים המסופק בערכה.
בנוסף, המכשיר כולל יישומי Google מובנים כגון: Google Talk, Google Map, ,Gmail ,YouTubeועוד.ממשק המשתמש מאופיין באינטואיטיביות, מהירות ופשטות ההפעלה. חשוב לציין כי מערכת ההפעלה הינה Multitasking ומאפשרת הפעלת מספר אפליקציות בו זמנית .

ה- HTC Legend מאפשר גישה ישירה להורדת אפליקציות מחנות האפליקציות מה- Android Market™.
בישראל, ניופאן טלקום השיקה בתקופה האחרונה בשיתוף פעולה עם אתרים מובילים יישומים שונים ובעברית כגון: ZAP, REST, כמה, יד2, YNET ועוד.

למכשיר ה- HTC Legend מעבד חזק מסוג Qualcomm® MSM7227™ הפועל במהירות של 600 MHz, זיכרון פנימי של 384MB עם אפשרות להרחבת על ידי כרטיס זיכרון מסוג MicroSD בנפח GB2. (כלול בערכה)

ה- HTC Legend מגיע עם מקלדת וירטואלית במגוון שפות, GPS מובנה, מצלמה מובנית 5 מגה פיקסל עם נורת LED פלאש, G-Sensor להיפוך מסך בהטיית המכשיר ועוד.

נתונים טכניים נוספים
קישוריות
• .Bluetooth 2.1
• b/g 802.11 IEEE: ®Wi-Fi.
• כבל HTC ExtUSB™ .

סוללה
• סוללה Lithium-ion or Lithium-ion polymer, קיבולת mAh1300, נשלפת ונטענת.
• צריכת סוללה בזמן המתנה ב- GSM עד 440 שעות, ב- UMTS עד 560 שעות.
• צריכת סוללה בזמן דיבור ב- GSM עד 8.1 שעות , ב- UMTS עד 7.3 שעות.

מידות המכשיר
• אורך- 112מ"מ,
• רוחב- 56.3 מ"מ,
• עובי- 11.50מ"מ.
• משקל: 126 ג' (עם סוללה).
• צבע: כסוף שחור.

מחיר בסלקום
המכשיר יושק בהשקה ראשונית באתר סלקום למשך שבוע ולאחר מכן ניתן יהיה להשיגו במרכזי השירות ובנקודות המכירה של החברה.
עלות המכשיר באתר סלקום– 94.5 ש"ח ולמדברים מעל 249 ש"ח החזר מלא. המכשיר כולל שירות סלקום נוויגטור ל 36 חודשים ללא עלות.

לפרטים נוספים באתר סלקום
האגדה ושמה HTC Legend
 האגדה ושמה HTC Legend
צבי וורובל

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #2 

איך הוא בהשוואה לHTC DESIRE ?
Vocare Ad Regnum

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #3 

ה Desire הוא תואם Nexus One. ה Legend נראה היום טיפה מיושן היום.
זה יפה שסלקום מביאים מכשיר של HTC אבל הוא סוג של Dead on arrival בגלל התמחור המטורף.
Need more cowbell

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #4 

גם בגלל התמחור וגם בגלל ש-HTC מוציאים מכשיר חדש כל יומיים, אז לפחות לפי המפרט שלו הוא כבר מרגיש מיושן (לפחות למי שמחפש את הכי חדש, הכי מהיר הכי....).
אבל המגמה היא מצויינת, לפתוח את השוק למכשירי אנדרואיד.

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #5 

כלומר לא ממש כדאי ללכת לשירות לקוחות לבדוק אותו , נכון ?
כמו כן אני רוצה להבין , הוא יכול לקבל כרטיס רק של 2 גיגיה?!!!!!
מי משתמש ב2 גיגה? הסוני אראיקסון שלי מלא רק במוסיקה והוא כבר גמר 8 גיגה( שזה הסוף שלו כי אין הרחבה ). מי קונה היום מכשיר שיכול לטפל רק ב2 גיגה?

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #6 

הוא יכול לקבל הרבה יותר מ 2 גיגה. לפחות עד 16 אני חושב.
המכשיר הוא מכשיר טוב אפילו אם הוא טיפה מיושן אבל המחיר שלו מוגזם לחלוטין
Need more cowbell

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #7 

למרות שהמכשיר קצת בפיגור אחרי המכשירים המובילים בשוק האנדרואיד עדיין זאת בשורה טובה מאוד. אותי בעיקר מעניין האם סלקום הולכים לייצר ממשק עברית למכשיר (אני מסופק אבל מי יודע) והאם העברית בכתיבה וקריאה תהיה מושלמת לגמרי (טיפול באלגוריתם ה BiDi)

ds123
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2049
נתן תודות: 118 פעמים
קיבל תודות: 85 פעמים

שליחה #8 

osherov כתב:למרות שהמכשיר קצת בפיגור אחרי המכשירים המובילים בשוק האנדרואיד עדיין זאת בשורה טובה מאוד. אותי בעיקר מעניין האם סלקום הולכים לייצר ממשק עברית למכשיר (אני מסופק אבל מי יודע) והאם העברית בכתיבה וקריאה תהיה מושלמת לגמרי (טיפול באלגוריתם ה BiDi)
...
אכן ייצרו ממשק עברית למכשיר ואפילו ניתן להוריד אותו בפורום של iandorid

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #9 

ds123 כתב:
osherov כתב:למרות שהמכשיר קצת בפיגור אחרי המכשירים המובילים בשוק האנדרואיד עדיין זאת בשורה טובה מאוד. אותי בעיקר מעניין האם סלקום הולכים לייצר ממשק עברית למכשיר (אני מסופק אבל מי יודע) והאם העברית בכתיבה וקריאה תהיה מושלמת לגמרי (טיפול באלגוריתם ה BiDi)
...
...
באמת יצרו ROM למכשיר שכולל תפריטים לעברית עוד לפני שהמכשיר הגיע :o
כל הכבוד לסלקום (Y)

ds123
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2049
נתן תודות: 118 פעמים
קיבל תודות: 85 פעמים

שליחה #10 

osherov כתב:
ds123 כתב:
...
...
באמת יצרו ROM למכשיר שכולל תפריטים לעברית עוד לפני שהמכשיר הגיע :o
כל הכבוד לסלקום (Y)
...
עכשיו רק נשאר שיעשו אותו דבר ל GALAXY S ואני מרוצה.

drorar
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 652
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #11 

לפי הPDF שמצורף שם באתר, העברית לא מי-יודע-מה.
לפחות הם הוגנים מספיק לפרסם את הDisclamer.

שלח תגובה

חזור אל “חדשות ניידים”