אני עומד לפני שדרוג המערכת ולפני מס' התלבטויות. ראשית אציין שברשותי סט רמקולים מסדרה 300 של B&W והם ימשיכו לשרת אותי בשדרוג הנוכחי.
אני מתכוון להחליף את הרסיבר, כאשר ההתלבטות היא בין onkyo 608 שזכה לביקורות נלהבות באתר ובכלל, אשר תומך גם בחיבור hdmi 1.4, לבין Denon avr 2310 (שזכה גם הוא לביקורות נלהבות, אך ללא חיבור 1.4). הדנון יקר יותר בכאלף ש"ח. מה דעתכם? האם איכויות הסאונד של הדנון יבלטו משמעותית והאם הוא עדיף בצירוף עם הרמקולים שלי?
מרכיב נוסף בשדרוג: החלפת הסאב מ- asw 300 ששייך לסדרה, כאשר חשבתי להתקדם ל- asw 610. האם כדאי וההבדל בתדרי הבאס יהיה משמעותי בהשוואה למצב הקים אצלי כיום, או שעדיף לחשוב על אופציות נוספות?
לבסוף, שאלה לגבי נגן בלו ריי: ההתלבטות הנוכחית היא בין denon dbp 1611 שיגיע לארץ בעוד כחודש והוא גם נגן אוניברסלי, לבין pioneer bdp 320? מה דעתכם? יתרונות/חסרונות והאם יש דגמים מומלצים אחרים באותו סדר גודל.
סליחה על החפירה.. ותודה מראש לכל העוזרים.
אבי
שדרוג מערכת ק"ב -מספר רכיבים:
-
aviraistlin1
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 15
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 0
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
aviraistlin1
לגבי הסאב הייתי ממליץ לך להחליף לדגם 610xp .
לגבי הנגן לדעתי עדיף נגן אוניברסלי מאשר נגן בלוריי "מוגבל" אני מאמין שהנגן של דנון 1611 החדש יהיה נגן איכותי ותוכל להנות ממנו בכל הפורמטים שלו .
יש לנגן חיסרון די ברור שאין לו 5.1 איציאות אנאלוגיות . קיים רק 2 ערוצים אנאלוגיים .
לגבי הסאב הייתי ממליץ לך להחליף לדגם 610xp .
לגבי הנגן לדעתי עדיף נגן אוניברסלי מאשר נגן בלוריי "מוגבל" אני מאמין שהנגן של דנון 1611 החדש יהיה נגן איכותי ותוכל להנות ממנו בכל הפורמטים שלו .
יש לנגן חיסרון די ברור שאין לו 5.1 איציאות אנאלוגיות . קיים רק 2 ערוצים אנאלוגיים .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
-
aviraistlin1
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 15
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 0
תוך כדי חיפושיי אחר רסיבר, הוצע לי דגם של דנון 2809, במחיר אטרקטיבי מאד. האם הוא עדיף בכל מקרה על הדגמים האחרים שציינתי?
או שאולי בכלל עדיף ללכת על דגם חדש של פיוניר דוגמת vsx 1020?
אשמח לעצתכם,
אבי
אשמח לעצתכם,
אבי
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
aviraistlinaviraistlin1 כתב:תוך כדי חיפושיי אחר רסיבר, הוצע לי דגם של דנון 2809, במחיר אטרקטיבי מאד. האם הוא עדיף בכל מקרה על הדגמים האחרים שציינתי?
אשמח לעצתכם,
אבי...
לגבי הפיוניר אני לא יודע אם תוהב את גוון הצליל שלו . אבל לגבי עיבוד בקולנוע בייתי הוא פשוט מעולה .
לכן כנס לנויות מתמחות שיש ברשותם מבחר מכובד של רסיברים . ותחליט מי מתאימה לך ביותר .
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"