תגובות למאמר: משפחת ה SMP8640 ותמיכה ב 1Gb
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
אולי תביעה ייצוגית
נגד חברת SIGMA תעורר אותם מהאופוריה' שהם חיים בתוכה ובנוסף לפיצוי ,שיצטרכו לשלם למליוני הלקוחות, אולי להבא יחשבו טוב טוב לפני שמשחררים דף נתונים שקרי.
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
זיו, תודה על הכתבה ועל ההבהרות.
חבל לשמוע שכך מתנהלות חברות בשוק, אולי באמת מה שישנה את המצב זו תביעה ייצוגית נגדן.
לפחות עכשיו אני יודע שאין ולא תהיה תמיכה נורמלית ברשת 1Gb, ואני אוכל להפסיק לעשות ניסיונות ולחכות לעדכונים.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
רק לצורך סקרנות למה התמיכה הזו כל כך חשובה לך?theAman כתב:![]()
זיו, תודה על הכתבה ועל ההבהרות.
חבל לשמוע שכך מתנהלות חברות בשוק, אולי באמת מה שישנה את המצב זו תביעה ייצוגית נגדן.
לפחות עכשיו אני יודע שאין ולא תהיה תמיכה נורמלית ברשת 1Gb, ואני אוכל להפסיק לעשות ניסיונות ולחכות לעדכונים....
הרי כל תכני ה BD התובעניים ביותר רצים יופי על הרשת הרגילה אז מה נותן ענין ה 1G ?
- AviBiton
- גורו HTmobile

לי אישית, זה חשוב לצורך העתקת קבצים במהירות מ/אל ה-HDD הפנימי.
באופן כללי יותר, זה חשוב בגלל שחברה הבטיחה X, על סמך ה-X הזה אנשים רכשו את המוצר, ומתברר שה-X הזה בכלל לא נתמך (אתה יכול במקום ה-X הזה לשים מה שבא לך).
חוץ מזה, כשתבלה שעות בלהבין למה לעזאזל המכשיר נתקע ומאתחל את עצמו, ואז תגלה שהאשמה היא בזה שהוא מקונפג לעבוד ב-1Gb ולמרות שהמפרט אומר שהוא תומך ברשת, הוא בעצם לא, ושינוי מ-1Gb ל-10/100 יגרום למכשיר לתפקד טוב, גם אתה תתעצבן...
שלא תבין אותי לא נכון, הסטרימר הזה מצויין ואני נהנה ממנו מאד, מהרגע שהבנתי שהבעיה היא בקנפוג הרשת, וסידרתי אותה, המכשיר עובד נהדר, אבל בכל זאת, זו לא צורת התנהלות לחברה.
באופן כללי יותר, זה חשוב בגלל שחברה הבטיחה X, על סמך ה-X הזה אנשים רכשו את המוצר, ומתברר שה-X הזה בכלל לא נתמך (אתה יכול במקום ה-X הזה לשים מה שבא לך).
חוץ מזה, כשתבלה שעות בלהבין למה לעזאזל המכשיר נתקע ומאתחל את עצמו, ואז תגלה שהאשמה היא בזה שהוא מקונפג לעבוד ב-1Gb ולמרות שהמפרט אומר שהוא תומך ברשת, הוא בעצם לא, ושינוי מ-1Gb ל-10/100 יגרום למכשיר לתפקד טוב, גם אתה תתעצבן...
שלא תבין אותי לא נכון, הסטרימר הזה מצויין ואני נהנה ממנו מאד, מהרגע שהבנתי שהבעיה היא בקנפוג הרשת, וסידרתי אותה, המכשיר עובד נהדר, אבל בכל זאת, זו לא צורת התנהלות לחברה.
נערך לאחרונה על ידי AviBiton ב 10/08/2010 8:54, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1231 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
מה שהכי מרגיז זה שבעבר הלא רחוק זה כן תמך
ע.ע. 6500,
במקום ללכת קדימה הולכים אחורה
לך תבין
ע.ע. 6500,
במקום ללכת קדימה הולכים אחורה
לך תבין
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
זה חשוב למי שמעביר מידע מ ואל המכשיר. חוץ מזה, קנית מכשיר במיטב כספך, אתה רוצה שהוא יעבוד כמו שהוא אמור לעבוד.
לדעתי היצרניות יצטרכו לדרוש מSD "הנחה" על הצ'יפ הבא, בכדי שמי שרכש וירצה לקנות מכשיר חדש, יוכל לקנות אחד בהנחה - כמו שעשו עם הX והPRO.
תודה על ההסבר. טוב שהחלטתי לשבת על הגדר בדור הזה.
נ.ב. - יש איזה דרך ליצור חיבור רשת בדרך אחרת? USB לא מספיק מהיר.
בC200 אין כניסת כרטיס PCMCIA? אולי לפחות משם אפשר לפתור את הבעייה?
לדעתי היצרניות יצטרכו לדרוש מSD "הנחה" על הצ'יפ הבא, בכדי שמי שרכש וירצה לקנות מכשיר חדש, יוכל לקנות אחד בהנחה - כמו שעשו עם הX והPRO.
תודה על ההסבר. טוב שהחלטתי לשבת על הגדר בדור הזה.
נ.ב. - יש איזה דרך ליצור חיבור רשת בדרך אחרת? USB לא מספיק מהיר.
בC200 אין כניסת כרטיס PCMCIA? אולי לפחות משם אפשר לפתור את הבעייה?
תודה על המידע.
אני אישית כבר הבנתי שלעולם לא יהיה לי גיגה על ה C200. דברים מהסוג הזה נפתרים בקלות - או לא נפתרים בכלל.
בלי קשר לבאג של סיגמה, זאת בושה וחרפה שפופקורן הצהירו על תמיכה ב 1 גיגה במוצרים שלהם, וזה אחרי שאני בטוח שהם בדקו את זה במעבדות שלהם וראו שיש בעיות.
לי חשובה תמיכה בגיגה בגלל שאני מעתיק קבצים ברשת, ולהעתיק בלוריי על רשת 100 זה עניין של שעות, כאשר כמובן שגם את רוחב הפס הזה הפופקורן לא מנצל במלואו, רחוק מכך.
לדעתי השערוריה הזו לא פשוט חמורה מסקנדל הפורמטים של האקסטרימר.
יפה שכאן באתר נתנו את הדעת על הנושא הזה, ומביאים לנו את המידע.
אני אישית כבר הבנתי שלעולם לא יהיה לי גיגה על ה C200. דברים מהסוג הזה נפתרים בקלות - או לא נפתרים בכלל.
בלי קשר לבאג של סיגמה, זאת בושה וחרפה שפופקורן הצהירו על תמיכה ב 1 גיגה במוצרים שלהם, וזה אחרי שאני בטוח שהם בדקו את זה במעבדות שלהם וראו שיש בעיות.
לי חשובה תמיכה בגיגה בגלל שאני מעתיק קבצים ברשת, ולהעתיק בלוריי על רשת 100 זה עניין של שעות, כאשר כמובן שגם את רוחב הפס הזה הפופקורן לא מנצל במלואו, רחוק מכך.
לדעתי השערוריה הזו לא פשוט חמורה מסקנדל הפורמטים של האקסטרימר.
יפה שכאן באתר נתנו את הדעת על הנושא הזה, ומביאים לנו את המידע.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46367
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
חיים,
ב 6500 לא קיימת תמיכה אמיתית של 1Gb. הדבר נעשה על ידי מתאם מיוחד שאומנם יותר חיבור 1Gb, אך ההתנהגות הינה של מחבר 10/100.
Itay_Pollak,
כיום חיבור ה USB אשר קיים במזרימי מדיה השונים, מהווה את הדרך הפופולרית כיום להעברת נתונים. קיימים מזרימי מדיה עם חיבור eSATA חיצוני אשר מספקים מהירות העברת נתונים גבוהה יותר. יש לציין כי המחברים הללו משמשים רק עבור העברת מידע יזומה וידנית, לא Streaming.
ב 6500 לא קיימת תמיכה אמיתית של 1Gb. הדבר נעשה על ידי מתאם מיוחד שאומנם יותר חיבור 1Gb, אך ההתנהגות הינה של מחבר 10/100.
Itay_Pollak,
כיום חיבור ה USB אשר קיים במזרימי מדיה השונים, מהווה את הדרך הפופולרית כיום להעברת נתונים. קיימים מזרימי מדיה עם חיבור eSATA חיצוני אשר מספקים מהירות העברת נתונים גבוהה יותר. יש לציין כי המחברים הללו משמשים רק עבור העברת מידע יזומה וידנית, לא Streaming.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5392 פעמים
היחידים שהיה להם חיבור גיגה אמיתי זה DUNE במכשיר הראשון וזה היה בעייתי כמו שמתואר כאן במאמר.
בגירסא 3 הם הורידו את זה. בתאכלס, אין אף מכשיר כיום עם תמיכת גיגה טובה (משום יצרן).
בגירסא 3 הם הורידו את זה. בתאכלס, אין אף מכשיר כיום עם תמיכת גיגה טובה (משום יצרן).
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1231 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
ziv_r כתב:חיים,
נכון
אבל היה הפשרות לחבר אותו לרשת ג'יגה והוא לא קירטע
לעומת ה-6600 שרק מריח שהוא ברשת ג'גה לא בא לו לעבוד....
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
- AviBiton
- גורו HTmobile

עכשיו אתה מגזים.בוננזה כתב:נו Ziv, אז עכשיו מהירות הרשת של ה-PRO כבר לא ניראת חיסרון..
הם לפחות לא הבטיחו שיש תמיכה ב-1GB, כנראה למדו מהניסיון ולא מאמינים לכל הבטחה של ייצרן הצ'יפ.
התהפכו היוצרות, Xtreamer חברה יותר אמינה מפופקורן...
יותר נכון לומר שעכשיו שתיהן לא אמינות.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46367
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
חיים,
המימוש של חברת DViCO עם רשת 10/100 לא היה במיטבו. במקום לטפל בזה, הם הוסיפו את התמיכה ה"מזוייפת" ברשת 1Gb אשר הייתה בבחינת עיקוף לבעיה.
המימוש של חברת DViCO עם רשת 10/100 לא היה במיטבו. במקום לטפל בזה, הם הוסיפו את התמיכה ה"מזוייפת" ברשת 1Gb אשר הייתה בבחינת עיקוף לבעיה.
אני לא מבין למה חלק מאשימים פה את חברת Sigma Designs (ו Realtek) שהיא בכלל חברה המייצרת צ'יפ (System-On-Chip) שבכלל לא נרכש על ידנו ולכן לא הובטח לנו שום דבר מהם! כל האשמה והחיצים והדרישות צריכים ללכת ישירות לחברות שהבטיחו לנו תמיכה ב 1 ג'יגה (ותמיכה בפורמטים החדשים). הם החברות שמהם אנחנו רכשנו את מזרים המדייה שלנו והם אלה שהבטיחו לנו את היכולת הזאת!
הנה כמה שאלות "לאויר" שיש לי לאחת החברות האלה, חברת פופקורן
-מה זה צריך לעניין אותי שחברת פופקרן רכשה מוצר מחברה אחרת ולטענתה המוצר שנרכש מהם לא עובד כמו שצריך?
-למה חברת פופקורן פירסמה ועדיין מפרסמת תמיכה של 1GHz באתר שלהם למוצרים שמשתמשים בצ'יפ הזה?
-למה זה לקח שנה שלמה לחברה הזאת להגיע לתובנה הזאת שלא תהיה תמיכה ברשת 1G?
-למה חברת פופקורן לא יוצאת בהודעה רשמית ומספרת לנו על הגילוי הזה? (דבר שאפילו החברה ההיא "נאותה" לעשות)
עוד שאלה אחת, ככה לחלל של הפורום שלדעתי תומך באופן מובהק בצד אחד:
-בזמנו חלק מהמשתמשים פה חשבו שחברת Xtreamer צריכה להחליף בחינם לכל המשתמשים את המכשיר שלהם לכזה שתומך בפורמטים החדשים (או להחזיר כסף למי שרוצה), האם אתם חושבים אותו הדבר עכשיו גם על חברת פופקורן?
הערה:
-כל השאלות צריכות להיות מופנות גם לחברות אחרות שהבטיחו רשת 1G ולא סיפקו את זה בגלל הצ'יפ הזה (אני פשוט לא מכיר חברה אחרת מעבר לפופקורן בעניין זה)
-חברת Popcorn Hour וחברת Syabas Technology הם בשבילי אותה היישות
הנה כמה שאלות "לאויר" שיש לי לאחת החברות האלה, חברת פופקורן
-מה זה צריך לעניין אותי שחברת פופקרן רכשה מוצר מחברה אחרת ולטענתה המוצר שנרכש מהם לא עובד כמו שצריך?
-למה חברת פופקורן פירסמה ועדיין מפרסמת תמיכה של 1GHz באתר שלהם למוצרים שמשתמשים בצ'יפ הזה?
-למה זה לקח שנה שלמה לחברה הזאת להגיע לתובנה הזאת שלא תהיה תמיכה ברשת 1G?
-למה חברת פופקורן לא יוצאת בהודעה רשמית ומספרת לנו על הגילוי הזה? (דבר שאפילו החברה ההיא "נאותה" לעשות)
עוד שאלה אחת, ככה לחלל של הפורום שלדעתי תומך באופן מובהק בצד אחד:
-בזמנו חלק מהמשתמשים פה חשבו שחברת Xtreamer צריכה להחליף בחינם לכל המשתמשים את המכשיר שלהם לכזה שתומך בפורמטים החדשים (או להחזיר כסף למי שרוצה), האם אתם חושבים אותו הדבר עכשיו גם על חברת פופקורן?
הערה:
-כל השאלות צריכות להיות מופנות גם לחברות אחרות שהבטיחו רשת 1G ולא סיפקו את זה בגלל הצ'יפ הזה (אני פשוט לא מכיר חברה אחרת מעבר לפופקורן בעניין זה)
-חברת Popcorn Hour וחברת Syabas Technology הם בשבילי אותה היישות