האם רק לי נראה שמשפחת עופר הולכת עוד פעם לתת למדינה לממן עסק כושל שלה?

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
שלח תגובה
truejoker פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #1 

כידוע משפחת עופר מעורבת מאוד במיזם של המכונית החשמלית בטר פלייס . הם השיגו מהמדינה אאל"ט התחייבות לעזרה בהקמת תחנות תדלוק למכוניות חשמליות . כמו כן אאל"ט גם סיבסוד לעסק

רק מה מסתבר שבמדינת ישראל כול הנושא של מכונית חשמלית הולך כנראה להיות בדיחה גדולה ופשלה אדירה מאוד
http://www.mako.co.il/men-magazine/auto ... ner=morfix

שהרי ישראל היא מדינה די חמה,
כמו כן אף אחד כאן לא נוסע בכבישים בינעירוניים בפחות מ90 קמש , והמהדרין מתחילים ב110 , ומסיימים ב180 טבין ותקילין :lol:

ועדיין בישראל , כי המדינה תעזור יעשו את הניסוי הזה . מעניין למה ?
ועוד יותר מעניין , מי באמת ירוויח מתוצאות הניסוי , האם אזרחי המדינה או מדינות אחרות שישמחו על כל שישראל ממנה ניסוי בקנה מידה רחב , וכמובן משפחת עופר , שתוכל למכור מכוניות ותחנות טעינה במדינות אחרות

yairf
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 9363
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 199 פעמים

שליחה #2 

היחיד שירוויח מזה יהיה שי אגסי,‏ שריח הכשלון המהדהד לא ידבק אליו והוא כבר יהיה בדרך לדבר הגדול הבא.

truejoker פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #3 

כן ואנחנו נשלם את זה כי הניסוי נערך אצלנו . ואני מניח מהיכרות קודמת עם משפחת עופר, שהיא לא תשלם את העלות הכלכלית של הניסוי , רק שאם הוא יצליח , (מה שלא נראה סביר), הם ידרשו שהמדינה לא תגזור קופונים מהשקעתה :lol:
כמו שהם נלחמו במדינה על בז"ן לפני ההפרטה

gro111
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1519
נתן תודות: 146 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #4 

:evil: :evil: :evil:
What else is f**** new

truejoker פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #5 

אולי זה לא חדש , אבל נמאס לי . התרגלתי שהאוליגרכים שודדים לנו את המדינה כי הפולטיקאים וגם הפקידים בכיס שלהם , שלא לדבר על התקשורת , אבל האחרים לפחות לא מנפנפים לך בזה . למשפחת עופר יש את החוצפה המהממת ו/או טפשות ורוע לב , לעשות את זה בפרהסיה . זה כמו לשדוד אותך , ולחייך לך בשמחה לאיד , ולצחוק עליך "נו אז מה אתה יכול לעשות בקשר לזה ?" שזה כבר מקומם לחלוטין. :twisted: :evil:

אני מתפלל שיש אלוקים , ואם כן שהוא יחליט יום אחד להוריד אותם לרצפה , אני מתפלל שהם יהפכו להומלסים ויצטרכו לבקש נדבות כדי לא לגווע ברעב , וביומם האחרון עלי אדמות , הם יפגשו רשע גדול שלא יתן להם לחם ויצחק עליהם :evil:

Shed
גורו HTPC
גורו HTPC
תגובות: 2832
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 135 פעמים

שליחה #6 

1. אני לא מצליח להבין את השנאה הגדולה הזו, שלא לומר הכמיהה למצב בו תוכלו לשמוח לאיד. לא יודע מה אתכם, אני אף פעם לא שמח לראות הומלס, גם אם פעם הוא היה אוליגרך שהעלים מס.

2. למדינת ישראל יש אינטרס מאוד ברור שחזון המכונית החשמלית יצליח לקרום עור וגידים. אם באמת תוך עשור או יותר יצליח העולם להשתחרר מהתלות המוחלטת שלו בנפט המרוויחה הגדולה מכך תהיה מדינת ישראל, אשר אויביה יאבדו את אחד הנכסים האסטרטגים הגדולים ביותר שלהם.

3. החברה הישראלית, כמו כל חברה אחרת בעולם, מחליטה/מעדיפה לפעמים להשקיע בעסק X או Y על מנת לקדם אינטרסים חברתיים. לדוגמא: אני חושב שצריך לתת לאינטל הטבות מס, כדי לשכנע אותה לבנות עוד מפעל ולפרנס כ-5000 משפחות (במעגל ראשון ושני). הטבת המס הזו, כמה שהיא צורמת לעין, עדיין עדיפה וזולה יותר למשלם המיסים הישראלי, מאשר לשלם דמי אבטלה ולהשקיע ברווחה של אותן 5000 משפחות.
You are never fully dressed without a smile

truejoker פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #7 

Shed כתב:1. אני לא מצליח להבין את השנאה הגדולה הזו, שלא לומר הכמיהה למצב בו תוכלו לשמוח לאיד. לא יודע מה אתכם, אני אף פעם לא שמח לראות הומלס, גם אם פעם הוא היה אוליגרך שהעלים מס.

2. למדינת ישראל יש אינטרס מאוד ברור שחזון המכונית החשמלית יצליח לקרום עור וגידים. אם באמת תוך עשור או יותר יצליח העולם להשתחרר מהתלות המוחלטת שלו בנפט המרוויחה הגדולה מכך תהיה מדינת ישראל, אשר אויביה יאבדו את אחד הנכסים האסטרטגים הגדולים ביותר שלהם.

3. החברה הישראלית, כמו כל חברה אחרת בעולם, מחליטה/מעדיפה לפעמים להשקיע בעסק X או Y על מנת לקדם אינטרסים חברתיים. לדוגמא: אני חושב שצריך לתת לאינטל הטבות מס, כדי לשכנע אותה לבנות עוד מפעל ולפרנס כ-5000 משפחות (במעגל ראשון ושני). הטבת המס הזו, כמה שהיא צורמת לעין, עדיין עדיפה וזולה יותר למשלם המיסים הישראלי, מאשר לשלם דמי אבטלה ולהשקיע ברווחה של אותן 5000 משפחות.
...
1 - אין לי בעיה עם אוליגרכים , חלקם הגדול הם אנשים די בסדר שעבדו קשה והיה להם מזל משגע , והם מינפו אותו עד הקצה . ואני לא מקנא בהם
יש לי בעיה עם מישהו שדואג בצורות אלו ואחרות שהעם ישלם עבורו והוא עוד חורץ לשון אח"כ
וכן, במקרה הספציפי הזה , אני בהחלט הייתי רוצה שיקרה להם את זה . וד"א הם היחידים :lol:

2 - לא . יש אולי לכול העולם לא לישראל . וזאת מסיבה פשוטה מאוד , אם אתה חושב שהפטרו דולרים האלו לא מתועלים כבר היום להשגת מינוף פוליטי אתה פשוט חי בסרט .
לך תקרא קצת על קרנות ריבוניות , ואח"כ תנסה לשחק אותה ד"ר פסיג , ואני מבטיח לך שלא תוכל לישוןו בלילה .
ולכן ישראל לא תהנה מכך כל כך , אבל היא תשלם עבור הניסוי כי מדינות אחרות כולל צרפת (שמחזיקה מניות ברנו אאל"ט ), לא מוכנה לשלם . אבל לעופרים יש מדינה והם יודעים את מי לשמן

3 - לא. אינטל זה סיפור אחד , ועופר זה סיפור אחר . אני מציע שתעשה שיעורי ביית כי זה פשוט מגילה שלמה

dudib
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5144
שם מלא: דודי
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #8 

גם בלי הפקטור של הטמפרטורה על הרכב , למישהו היה לרגע הרהור שני לגבי החברה הזו ?

amitbak
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4201
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 225 פעמים

שליחה #9 

טאואר סמיקונדקטור במגדל העמק
מפעל שרק מפסיד מאות מליונים כל שנה
וממשלות ישראל מכסות תהפסדים
חלק גדול מטאואר שייך לאחים עופר.

יש להם שיטה לא רעה,כשהעסק מצליח
הרווח הולך לכיסים שלהם,כשהעסק נופל
ומפסיד,המדינה משלמת,לא רע בכלל.

truejoker פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #10 

וזו הסיבה שאצלי משפחת עופר היא מקרה ספציפי :lol: שעליהם אני מקווה שהייתי יכול לראות את עונשם

שלח תגובה

חזור אל “ללא קשר”