הדמו של NFL 2011 - פיצ'ר מדליק! (PS3)
-
Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
שיחקתי מקודם איזה שעה בדמו הזה. הרצתי את הדמו והם טוענים שהם רוצים להעביר לך את החוויה כאילו אתה חלק מהמשחק בו אתה רגיל לצפות בימי ראשון (אם אתה אמריקאי כמובן)
עוד אני צופה והם מסבירים - שאם אתה מחבר אוזנייה לPS3 אתה יכול לשמוע את המאמן נותן לך הוראות.
יצאתי מהמשחק, חיברתי את אוזנייות הBT והתחלתי לשחק.
באמת שאין לי יותר מידיי מושג באסטרטגיית המהלכים, ואמנם שיחקתי על רמה נמוכה - אבל באנה, זה מגניב, אתה מרגיש ממש בתוך המשחק. נהנתי מכל רגע בניגוד לרוב המשחקים בסגנון שבגלל שאין לי מושג הגעתי למצב של טוב, זה בשבילי.
שווה ניסוי חברים
עוד אני צופה והם מסבירים - שאם אתה מחבר אוזנייה לPS3 אתה יכול לשמוע את המאמן נותן לך הוראות.
באמת שאין לי יותר מידיי מושג באסטרטגיית המהלכים, ואמנם שיחקתי על רמה נמוכה - אבל באנה, זה מגניב, אתה מרגיש ממש בתוך המשחק. נהנתי מכל רגע בניגוד לרוב המשחקים בסגנון שבגלל שאין לי מושג הגעתי למצב של טוב, זה בשבילי.
שווה ניסוי חברים
כן גם אני ניסיתי, אבל החלטתי להשאיר אותו למישהו שמבין משהו בפוטבול. מעבר לזה שאני יודע פחות או יותר את המטרה, לא הבנתי כלום והצלחתי עוד פחות. בכל אופן, עוד כותר מרשים של EA SPORTSItay_Pollak כתב:שיחקתי מקודם איזה שעה בדמו הזה. הרצתי את הדמו והם טוענים שהם רוצים להעביר לך את החוויה כאילו אתה חלק מהמשחק בו אתה רגיל לצפות בימי ראשון (אם אתה אמריקאי כמובן)
שווה ניסוי חברים...
-
Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
א. תשים בROOKIE - ואז תראה שזה קצת יותר קל.
ב. יש קצת מעבר לטאצ' דאון
ב. יש קצת מעבר לטאצ' דאון
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
לעולם לא אתחבר לאף ספורט אמריקאי, זה פשוט לא בשבילי.
ובאמת שניסיתי. פשוט לא מדבר אליי..
ובאמת שניסיתי. פשוט לא מדבר אליי..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
למשחקי כדורגל מעולם לא התחברתי, אבל בתיכון אני דווקא זוכר שמאוד אהבתי את Mike Ditka's Ultimate Football. אולי אני צריך לבדוק את אחד הפוטבולים שיש בימינו.