הדמו של NFL 2011 - פיצ'ר מדליק! (PS3)

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
Itay_Pollak פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #1 

שיחקתי מקודם איזה שעה בדמו הזה. הרצתי את הדמו והם טוענים שהם רוצים להעביר לך את החוויה כאילו אתה חלק מהמשחק בו אתה רגיל לצפות בימי ראשון (אם אתה אמריקאי כמובן)
עוד אני צופה והם מסבירים - שאם אתה מחבר אוזנייה לPS3 אתה יכול לשמוע את המאמן נותן לך הוראות.
יצאתי מהמשחק, חיברתי את אוזנייות הBT והתחלתי לשחק.
באמת שאין לי יותר מידיי מושג באסטרטגיית המהלכים, ואמנם שיחקתי על רמה נמוכה - אבל באנה, זה מגניב, אתה מרגיש ממש בתוך המשחק. נהנתי מכל רגע בניגוד לרוב המשחקים בסגנון שבגלל שאין לי מושג הגעתי למצב של טוב, זה בשבילי.
שווה ניסוי חברים

quique
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 368
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #2 

Itay_Pollak כתב:שיחקתי מקודם איזה שעה בדמו הזה. הרצתי את הדמו והם טוענים שהם רוצים להעביר לך את החוויה כאילו אתה חלק מהמשחק בו אתה רגיל לצפות בימי ראשון (אם אתה אמריקאי כמובן)
עוד אני צופה והם מסבירים - שאם אתה מחבר אוזנייה לPS3 אתה יכול לשמוע את המאמן נותן לך הוראות.
יצאתי מהמשחק, חיברתי את אוזנייות הBT והתחלתי לשחק.
באמת שאין לי יותר מידיי מושג באסטרטגיית המהלכים, ואמנם שיחקתי על רמה נמוכה - אבל באנה, זה מגניב, אתה מרגיש ממש בתוך המשחק. נהנתי מכל רגע בניגוד לרוב המשחקים בסגנון שבגלל שאין לי מושג הגעתי למצב של טוב, זה בשבילי.
שווה ניסוי חברים
...
כן גם אני ניסיתי, אבל החלטתי להשאיר אותו למישהו שמבין משהו בפוטבול. מעבר לזה שאני יודע פחות או יותר את המטרה, לא הבנתי כלום והצלחתי עוד פחות. בכל אופן, עוד כותר מרשים של EA SPORTS

Itay_Pollak פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #3 

א. תשים בROOKIE - ואז תראה שזה קצת יותר קל.
ב. יש קצת מעבר לטאצ' דאון

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #4 

לעולם לא אתחבר לאף ספורט אמריקאי, זה פשוט לא בשבילי.
ובאמת שניסיתי. פשוט לא מדבר אליי..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #5 

למשחקי כדורגל מעולם לא התחברתי, אבל בתיכון אני דווקא זוכר שמאוד אהבתי את Mike Ditka's Ultimate Football. אולי אני צריך לבדוק את אחד הפוטבולים שיש בימינו.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”