מחיר רסיבר Onkyo TX-SR608
הי,
אני חדש בפורום ולפני השאלה (שכמובן יש לי ) אני חייב לציין שבכל החיפושים האחרונים שלי לגבי רסיבר חדש, וסטרימר חדש אני חוזר שוב ושוב לפורום הזה כ"אורים ותומים" לכל הקשור לאודיו/וידאו, אז סחטיין, אין עוד אתרים כאלה.
קראתי את הסקירה של יוסי על Onkyo TX-SR608 - והתלהבתי, התחלתי לחפש מחירים.
בארץ המחיר הממוצע הוא 3500-4000 ש"ח, אבל בכל מקום בחו"ל שאני רואה המחיר הוא כ450$ בלבד,
עם תוספת של 25% מכס + 16% מע"מ + משלוח - אני מגיע לכ2500 ש"ח.
אני מפספס פה משהו? המכס הוא באמת 25% או יותר? יש עוד עלויות שלא חישבתי?
בהבדל של 1500 ש"ח אני שוקל בחום לקנות בחו"ל כמובן.
אני חדש בפורום ולפני השאלה (שכמובן יש לי ) אני חייב לציין שבכל החיפושים האחרונים שלי לגבי רסיבר חדש, וסטרימר חדש אני חוזר שוב ושוב לפורום הזה כ"אורים ותומים" לכל הקשור לאודיו/וידאו, אז סחטיין, אין עוד אתרים כאלה.
קראתי את הסקירה של יוסי על Onkyo TX-SR608 - והתלהבתי, התחלתי לחפש מחירים.
בארץ המחיר הממוצע הוא 3500-4000 ש"ח, אבל בכל מקום בחו"ל שאני רואה המחיר הוא כ450$ בלבד,
עם תוספת של 25% מכס + 16% מע"מ + משלוח - אני מגיע לכ2500 ש"ח.
אני מפספס פה משהו? המכס הוא באמת 25% או יותר? יש עוד עלויות שלא חישבתי?
בהבדל של 1500 ש"ח אני שוקל בחום לקנות בחו"ל כמובן.
החישוב שלך נכון, רק שזה ל25+16 אלא בסה"כ 39%
ככה שיוצא 2300ש"ח
אבל, אתה צריך לקנות שנאי שעולה בסביבות ה600ש"ח. כי המתח שאתה קונה הוא 110V ובארץ הוא 220V
בנוסף, כך בחשבון עלות משלוח ימי(שהוא הזול מביניהם), כי להביא רסיבר זה די בעייתי, כי במזוודה אי אפשר לשים אותו, כי הוא יהרס לך. ולעלות אותו למטוס אי אפשר, כי זה חתיכת ארגז.
אז משלוח יעלה לך עוד 300ש"ח, ככה שהגנו ל2600ש"ח
תוסיף את השנאי, יצא לך 3200ש"ח
השאלה, האם בחיסכון של ה300ש"ח האלה, שווה לך כל הכאב ראש הזה?
ובנוסף, כמובן שאין לך אחריות על המוצר, ויש כאלה שטוענים שהשנאי מוריד מאיכות הסאונד.
ככה שיוצא 2300ש"ח
אבל, אתה צריך לקנות שנאי שעולה בסביבות ה600ש"ח. כי המתח שאתה קונה הוא 110V ובארץ הוא 220V
בנוסף, כך בחשבון עלות משלוח ימי(שהוא הזול מביניהם), כי להביא רסיבר זה די בעייתי, כי במזוודה אי אפשר לשים אותו, כי הוא יהרס לך. ולעלות אותו למטוס אי אפשר, כי זה חתיכת ארגז.
אז משלוח יעלה לך עוד 300ש"ח, ככה שהגנו ל2600ש"ח
תוסיף את השנאי, יצא לך 3200ש"ח
השאלה, האם בחיסכון של ה300ש"ח האלה, שווה לך כל הכאב ראש הזה?
ובנוסף, כמובן שאין לך אחריות על המוצר, ויש כאלה שטוענים שהשנאי מוריד מאיכות הסאונד.
- boren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3834
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 271 פעמים
- קיבל תודות: 496 פעמים
מי שלא נעול על אונקיו יכול למצוא בארה"ב רסיברים מקבילים של ימהה או דנון שתומכים גם ב-220 וולט. פער המחירים דומה לרסיברים של אונקיו, אבל החיסכון בשנאי הופך את הפער במחיר הסופי (לאחר משלוח ומיסים) למשמעותי יותר.
האמת שבכלל לא לקחתי בחשבון את עניין השנאי... אז תודה אריאל.
אני רגע מנסה לאתר אפשרויות של רסיברים עם 220V בארה"ב, למרות שאני מתלבט- למה לא לקנות רסיבר עם 120V ולקנות שנאי?
השנאי מרעיש/נשרף עם הזמן ? או שרק צריך להתחשב בתוספת למחיר הסופי? יש לי אונקיו כרגע והוא מעולה, תכננתי להמשיך איתם.
אני רגע מנסה לאתר אפשרויות של רסיברים עם 220V בארה"ב, למרות שאני מתלבט- למה לא לקנות רסיבר עם 120V ולקנות שנאי?
השנאי מרעיש/נשרף עם הזמן ? או שרק צריך להתחשב בתוספת למחיר הסופי? יש לי אונקיו כרגע והוא מעולה, תכננתי להמשיך איתם.
אין סיבה לא לקנות שנאי, חוץ מזה שהוא מייקר את המחיר הסופי ב600ש"ח, ואז זה ממש לא משתלם.
אז יש חברות שניתן להשיג את הרסיברים שלהם בארה"ב עם מתח של 220V.
אני מציע שתעשה סיבוב לשמוע את כל הרסיבר בדרגת מחיר הזאת, תיראה(או במקרה שלנו תשמע
) מה נשמע לך הכי טוב, ואז תבדוק אם יש לו דגמים בארה"ב שמגיעים עם 220V.
אני מוכן לבדוק לך בינתיים, עלויות סופיות של רסיברים באותה דרגת מחיר.
רק אשמח אם תגיד לי מה המחיר המקס' שלך.
אז יש חברות שניתן להשיג את הרסיברים שלהם בארה"ב עם מתח של 220V.
אני מציע שתעשה סיבוב לשמוע את כל הרסיבר בדרגת מחיר הזאת, תיראה(או במקרה שלנו תשמע
אני מוכן לבדוק לך בינתיים, עלויות סופיות של רסיברים באותה דרגת מחיר.
רק אשמח אם תגיד לי מה המחיר המקס' שלך.
אז הנה המקרה שלי
מאוד דומה לזה של onkyo 608 אבל מאחר ואני מחפש onkyo 808 הרי שפער המחירים הוא בין:8,800 ש"ח בארץ ל 750$+23%=925.5$+16%=1070$.בש"ח לפי 3.85=4180 ש"ח.משלוח=חבר.שנאי 600
סה"כ 4780 כלומר הפרש של 4000 ש"ח. האם הייתם אומרים שזו עסקה ששווה "ללכת" עליה? האם שכחתי משהו?
בתודה
מראש
שלמה אורבך
מאוד דומה לזה של onkyo 608 אבל מאחר ואני מחפש onkyo 808 הרי שפער המחירים הוא בין:8,800 ש"ח בארץ ל 750$+23%=925.5$+16%=1070$.בש"ח לפי 3.85=4180 ש"ח.משלוח=חבר.שנאי 600
סה"כ 4780 כלומר הפרש של 4000 ש"ח. האם הייתם אומרים שזו עסקה ששווה "ללכת" עליה? האם שכחתי משהו?
בתודה
מראש
שלמה אורבך