השוואה בין extreamer pro לבין a-200 פופקורן
שלום לכולם
אני מעוניין לרכוש מזרים מדיה כאשר התכנון היה לחכות עד שבאג יביאו extreamer pro
במקרה נכנסתי היום לאתר של KSP וראיתי את הדגם A-200 שעולה אפילו פחות 800 ש"ח
התחלתי לחקור קצת את הנושא על פי הפורום כאן ועל פי הביקורת באתר הזה אך לא הצלחתי להגיע להחלטה ולהבין
מהם ההבדלים העיקריים ומה לבסוף עדיף.
אחד ההבדלים שמצאתי כאן אך לא הבנתי אותו לגמרי זה עניין הבלוריי על פי ההבנה שלי ה-A200 נראה עדיף היות והוא תומך בפורמטים של בלו ריי אך לא הבנתי מה הכוונה
לזה שהוא אינו תומך בבלוריי מסחריים האם בכלל לא ניתן לראות בלוריי שאני רוכש בחנות או רק לא ניתן
לראות את התפרטים השונים אך עדיין ניתן לראות את הסרט עצמו.
האם מבחינת פורמטים של סאונד האם הפופקורן עדיף?
אין לי כוונה להשתמש ברשת אלחוטית אלה לחבר דיסק קשיח חיצוני USB ודרכו לשמוע מוסיקה ולראות סרטים
ולבסוף אודה אם תוכלו להמליץ לי מה עדיף אני סומך על הידע המקצועי של משתמשי האתר
תודה מראש
לילו
אני מעוניין לרכוש מזרים מדיה כאשר התכנון היה לחכות עד שבאג יביאו extreamer pro
במקרה נכנסתי היום לאתר של KSP וראיתי את הדגם A-200 שעולה אפילו פחות 800 ש"ח
התחלתי לחקור קצת את הנושא על פי הפורום כאן ועל פי הביקורת באתר הזה אך לא הצלחתי להגיע להחלטה ולהבין
מהם ההבדלים העיקריים ומה לבסוף עדיף.
אחד ההבדלים שמצאתי כאן אך לא הבנתי אותו לגמרי זה עניין הבלוריי על פי ההבנה שלי ה-A200 נראה עדיף היות והוא תומך בפורמטים של בלו ריי אך לא הבנתי מה הכוונה
לזה שהוא אינו תומך בבלוריי מסחריים האם בכלל לא ניתן לראות בלוריי שאני רוכש בחנות או רק לא ניתן
לראות את התפרטים השונים אך עדיין ניתן לראות את הסרט עצמו.
האם מבחינת פורמטים של סאונד האם הפופקורן עדיף?
אין לי כוונה להשתמש ברשת אלחוטית אלה לחבר דיסק קשיח חיצוני USB ודרכו לשמוע מוסיקה ולראות סרטים
ולבסוף אודה אם תוכלו להמליץ לי מה עדיף אני סומך על הידע המקצועי של משתמשי האתר
תודה מראש
לילו
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46402
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
קרא את המאמר הבא: איך לבחור מזרימדיה?
לאחר מכן אני מאמין שיהיה קל יותר לבחור את המזרימדיה המתאים לדרישות שלך. אם עדיין יש שאלות, תחזור.
לאחר מכן אני מאמין שיהיה קל יותר לבחור את המזרימדיה המתאים לדרישות שלך. אם עדיין יש שאלות, תחזור.
כפי שרשמתי בהודעה הראשונה כתבתי את השאלות שלי לאחר שקראתי באתר את הביקורת ואת הקישור שהוספת ולאחר הקריאה אני מבקש לקבל תשובות לשאלות ששאלתי.
כמו לגבי התמיכה בבלוריי מה הכוונה לגבי שאין הוא תומך בבלוריי מסחרי האם מדובר רק בתפריטים בכל זאת ניתן לראות הסרטים שקונים בחנויות
ומה הם ההבדלים המהותיים.
וגם לא עוד משהו שלא ברור כלכך האם הדגם A-200 שקונים כעת בKSP הוא תומך בצורה מלאה בעברית או שיש לעשות עדכון תוכנה לכך בעתיד .ומבחינת העברית איזה מהמכשירים עדיף
ומה העדפות של אנשי הפורום לגבי המלצה אם הם היו צריכים להשקיע 900 שקל במה הם היו בוחרים אם נימוק קצר.
לקרוא ביקורות לגבי כל מכשיר בנפרד על ידי מישהו שאינו מתמצא בתחום אינו כל כך עוזר כי אין אני מקצועי מספיק בכדי לגעת בהבדלים בין המכשירים ובשל כך אודה אם תוכלו לעזור.ולדעתי השוואה זו היא חשובה בעיני רבים לכן אולי במקום שכל אדם ישאל את אותה שאלה אולי עדיף שמשהו יעלה השוואה מקצועית אם המלצות בין שני הדגמים הללו שהבנתי שהם כעת הכי פופולריים.
תודה מראש
כמו לגבי התמיכה בבלוריי מה הכוונה לגבי שאין הוא תומך בבלוריי מסחרי האם מדובר רק בתפריטים בכל זאת ניתן לראות הסרטים שקונים בחנויות
ומה הם ההבדלים המהותיים.
וגם לא עוד משהו שלא ברור כלכך האם הדגם A-200 שקונים כעת בKSP הוא תומך בצורה מלאה בעברית או שיש לעשות עדכון תוכנה לכך בעתיד .ומבחינת העברית איזה מהמכשירים עדיף
ומה העדפות של אנשי הפורום לגבי המלצה אם הם היו צריכים להשקיע 900 שקל במה הם היו בוחרים אם נימוק קצר.
לקרוא ביקורות לגבי כל מכשיר בנפרד על ידי מישהו שאינו מתמצא בתחום אינו כל כך עוזר כי אין אני מקצועי מספיק בכדי לגעת בהבדלים בין המכשירים ובשל כך אודה אם תוכלו לעזור.ולדעתי השוואה זו היא חשובה בעיני רבים לכן אולי במקום שכל אדם ישאל את אותה שאלה אולי עדיף שמשהו יעלה השוואה מקצועית אם המלצות בין שני הדגמים הללו שהבנתי שהם כעת הכי פופולריים.
תודה מראש
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
lilo123
כפי שנרשם מעליי, ה-A200 החל להימכר לאחרונה גם ב"באג". זה לא משנה איפה רוכשים אותו (מלבד המחיר...) הנתונים זהים לחלוטין ויש עדכוני קושחה מפעם לפעם.
לאקסטרימר יש תמיכה מושלמת בעברית, כשלפופקורן יש תמיכה בממשק ובכתוביות בעברית (מוצגים תקין), ושמות הקבצים והתיקיות מוצגים בעברית הפוכה. לפי זיו, בקרוב יגיע עדכון שיתקן את הנושא והתמיכה תהפוך למושלמת.
מעבר לזה, לפופקורן יש מספר יתרונות, יש לו מגוון פתרונות JB ותמיכה מלאה בסרטים וסדרות, יש לו יתרון בהזרמה ברשת, במיוחד כשמדובר בתכנים כבדים, והפופקורן תומך בתכני בלו-ריי, כולל תפריטים (חלקיים ב-A200), לפופקורן יש גם תמיכה בהשמעת קטעי מוזיקה רציפים ויש לו שלט מצוין.
אתה צריך לשקול מה יהיו הצרכים שלך מהמכשיר וכך תוכל להחליט מה מתאים לך.
כפי שנרשם מעליי, ה-A200 החל להימכר לאחרונה גם ב"באג". זה לא משנה איפה רוכשים אותו (מלבד המחיר...) הנתונים זהים לחלוטין ויש עדכוני קושחה מפעם לפעם.
לאקסטרימר יש תמיכה מושלמת בעברית, כשלפופקורן יש תמיכה בממשק ובכתוביות בעברית (מוצגים תקין), ושמות הקבצים והתיקיות מוצגים בעברית הפוכה. לפי זיו, בקרוב יגיע עדכון שיתקן את הנושא והתמיכה תהפוך למושלמת.
מעבר לזה, לפופקורן יש מספר יתרונות, יש לו מגוון פתרונות JB ותמיכה מלאה בסרטים וסדרות, יש לו יתרון בהזרמה ברשת, במיוחד כשמדובר בתכנים כבדים, והפופקורן תומך בתכני בלו-ריי, כולל תפריטים (חלקיים ב-A200), לפופקורן יש גם תמיכה בהשמעת קטעי מוזיקה רציפים ויש לו שלט מצוין.
אתה צריך לשקול מה יהיו הצרכים שלך מהמכשיר וכך תוכל להחליט מה מתאים לך.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35091
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
מעניין אם גם יהיה בדיוטיפרי...Nunatak כתב:הa200 נמכר גם בבאג:
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=921 ... t=40&c=547...
- DannyZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
A200 קיים בדיוטיפרי. ראיתי אותו שם בשבת שעברה.guyezra כתב:מעניין אם גם יהיה בדיוטיפרי...Nunatak כתב:הa200 נמכר גם בבאג:
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=921 ... t=40&c=547......
אם כך, מה הייתרון של ה-PRO? (בהנחה שתהיה תמיכה מושלמת לעיברית ב-A200).
מבחינת מחיר הם זהים..
הייתרון שאני מוצא זה אפשרות עבודה עם שני HDD 3.5 ועיצוב יפה הרבה יותר מה-A200 (חשוב כאשר מדובר במקום בולט בסלון).
לגבי תמיכה ב-JB, לפי הסקירה האחרונה הבנתי שיש גם ב-PRO, אז מה הייתרון כאן לטובת ה-A200?
מבחינת מחיר הם זהים..
הייתרון שאני מוצא זה אפשרות עבודה עם שני HDD 3.5 ועיצוב יפה הרבה יותר מה-A200 (חשוב כאשר מדובר במקום בולט בסלון).
לגבי תמיכה ב-JB, לפי הסקירה האחרונה הבנתי שיש גם ב-PRO, אז מה הייתרון כאן לטובת ה-A200?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46402
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
בוננזה,
קראת את הביקורת על ה Xtreamer Pro? אני ביצעתי מספר השוואות קצרות בין המכשירים לאורך הביקורת.
קראת את הביקורת על ה Xtreamer Pro? אני ביצעתי מספר השוואות קצרות בין המכשירים לאורך הביקורת.
אכן קראתי אך לא מצאתי השוואה ברורה בין המכשירים בנושאים אלו.ziv_r כתב:בוננזה,
קראת את הביקורת על ה Xtreamer Pro? אני ביצעתי מספר השוואות קצרות בין המכשירים לאורך הביקורת....
"ניתן לראות כי חברת Xtreamer עשתה עבודה יפהפיה. ה XJB נוח לניהול וכל אחד יכול בעצמו לערוך את קבצי המדיה שלו ולהכין XMJ לתפארת. עדיין לא ניתן לשנות סקינים והתמיכה בעברית נראית רק באופק, אך זהו כלי שכל אחד שיש ברשותו את ה Xtreamer חייב להפעיל, השדרוג הינו עצום לעומת בחירה בסיסית של שמות קבצים.
המימוש של ה XJB קיים כיום רק עבור סרטים. מימוש עבור סדרות, קבצי תמונה ואודיו, יגיע בהמשך לפי הבטחת החברה."
האם הממשק טוב יותר מאשר זה הנמצא ב-A200 מבחינת פשטות הפעלה, מהירות ויכולות עריכה (כמובן רק של סרטים לרגע זה).
האם ב-A200 הממשק גם מובנה במכשיר?
ובנוסף,
האם ל-A200 יש חיבור esata כמו שקיים ב-PRO?
האם יכולות הרשת של ה-A200 טובות כמו של ה-PRO (שליטה מרחוק וכו)?
אני גם שוקל קניה של PRO/A200 וכרגע אני נוטה ל-PRO, האם אני מפספס משהו?
תודה
אלון
1. זה כדאי במידה ובאמת מדובר באנטנה "מלאה" ולא במתאם אלחוטי דמוי דיסק און קי. זה מצחיק אבל האנטנה של האקסטרימר עובדת מצוין עם הA-200.
2. הכל תלוי במרחק בין הפופקורן לראוטר. לדוגמא - אם הראוטר והפופקורן לא יהיו באותה קומה במקרה הטוב תהיה הפעלה חלקה של 720p. כשאני שם את הפופקורן בחדר שבו נמצא גם הראוטר(מרחק של כ1.5 מטר) אני מצליח לנגן 1080p MKV בלי תקיעות. ריפ בלוריי מלא יתנגן חלק רק בחיבור קווי.
JB=Jukebox. יש למושג הזה כמה פירושים באנגלית אבל במקרה הזה ההקשר הוא למכונה האוטומטית לניגון מוזיקה(זאת שמופעלת במטבעות) שמוכרת בעיקר מדיינרים(Diners) בארה"ב.
הרעיון הבסיסי שנלקח מהמושג הזה הוא שיש לך איזשהו "תפריט" או "ממשק" שמציג לך אפשרויות מתוך מבחר קיים(כמו רשימת השירים שהמכונה יכולה לנגן).

אם אנחנו חוזרים לעולם המזרימדיות השם המלא הוא MJB - Movie Jukebox. מדובר על איזושהי אפליקציה/תוכנה שיוצרת מין ממשק קיר פוסטרים ומידע לסרטים/סדרות בהתבסס על אתר DataBase כזה או אחר(IMDB, Sratim וכו'). אתה בוחר את מיקום הקבצים שאתה רוצה שהיא תסרוק ולפי זיהוי שמות הקבצים היא יודעת לדלות את המידע.
יש המון סוגים MJB שפועלים בצורות שונות. אין לזה סוף.
תמונה שווה אלף מילים אז הנה קישור למדריך של האתר לאחד מסוגי הMJB שקיימים.
מקווה שזה יצא "בקצרה".
2. הכל תלוי במרחק בין הפופקורן לראוטר. לדוגמא - אם הראוטר והפופקורן לא יהיו באותה קומה במקרה הטוב תהיה הפעלה חלקה של 720p. כשאני שם את הפופקורן בחדר שבו נמצא גם הראוטר(מרחק של כ1.5 מטר) אני מצליח לנגן 1080p MKV בלי תקיעות. ריפ בלוריי מלא יתנגן חלק רק בחיבור קווי.
JB=Jukebox. יש למושג הזה כמה פירושים באנגלית אבל במקרה הזה ההקשר הוא למכונה האוטומטית לניגון מוזיקה(זאת שמופעלת במטבעות) שמוכרת בעיקר מדיינרים(Diners) בארה"ב.
הרעיון הבסיסי שנלקח מהמושג הזה הוא שיש לך איזשהו "תפריט" או "ממשק" שמציג לך אפשרויות מתוך מבחר קיים(כמו רשימת השירים שהמכונה יכולה לנגן).

אם אנחנו חוזרים לעולם המזרימדיות השם המלא הוא MJB - Movie Jukebox. מדובר על איזושהי אפליקציה/תוכנה שיוצרת מין ממשק קיר פוסטרים ומידע לסרטים/סדרות בהתבסס על אתר DataBase כזה או אחר(IMDB, Sratim וכו'). אתה בוחר את מיקום הקבצים שאתה רוצה שהיא תסרוק ולפי זיהוי שמות הקבצים היא יודעת לדלות את המידע.
יש המון סוגים MJB שפועלים בצורות שונות. אין לזה סוף.
תמונה שווה אלף מילים אז הנה קישור למדריך של האתר לאחד מסוגי הMJB שקיימים.
מקווה שזה יצא "בקצרה".
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
כפי שנכתב, לפופקורן יש מספר יתרונות על האקסטרימר, אתה תחליט מה מתאים לך.
לגבי שאלתך על ה-JB, פה יש דוגמא ל-JB פנימי שניתן להתקין על הפופקורן:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 70#1112370
אתה מעביר תוכן למכשיר וה-JB, לאחר סריקה, שואב את כל המידע מהרשת (צריך חיבור כמובן), מוריד פוסטרים, פאן ארט, תקצירים, דירוג וכו'.
לגבי שאלתך על ה-JB, פה יש דוגמא ל-JB פנימי שניתן להתקין על הפופקורן:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 70#1112370
אתה מעביר תוכן למכשיר וה-JB, לאחר סריקה, שואב את כל המידע מהרשת (צריך חיבור כמובן), מוריד פוסטרים, פאן ארט, תקצירים, דירוג וכו'.
אני חייב להגיד שנושא ההשוואה בין האקסטרימר, הפרו והA-200 היא משהו שאני לא מצליח לפתור בשבועיים האחרונים, כשהחלטתי לקנות מזרים.
עברתי על כל האתר, קראתי את כל הביקורות שאפשר (אגב, לא מצאתי ביקורת על הA-200, היתה ופיספסתי אותה?), חרשתי את הפורום, חיפשתי צילומי מסך, הכל. ובכל זאת, אני לא מצליח להבין איזה סטרימר טוב יותר לצרכים שלי.
אם אני צריך לעשות השוואה בין הפרמטרים שחשובים לי:
הזרמה - יתרון לפופקורן
בלו ריי - יתרון לפופקורן
JB - יתרון לפופקורן (כמה באמת היתרון גדול?)
שלט - יתרון לפופקורן
קירור ורעש - יתרון לאקסטרימר (?)
חזות ויופי - יתרון לאקסטרימר
עברית - יתרון קל וזמני לאקסטרימר
אין לי צורך בדיסקים פנימיים, אני הולך לנגן הכל מדיסקים חיצוניים בUSB, כנראה לחבר איזה מפצל שיאפשר לי לשים 3 דיסקים חיצוניים וDOK אחד (אגב, מישהו יודע כמה כניסות USB יש לA-200?)
וגם - אין לי צורך ברשת אלחוטית, אני הולך לחבר את העסק בצורה קווית.
תעזרו לי בבקשה להבין מה יותר נכון בשבילי, כי אני פשוט לא מצליח להגיע להחלטה.
עברתי על כל האתר, קראתי את כל הביקורות שאפשר (אגב, לא מצאתי ביקורת על הA-200, היתה ופיספסתי אותה?), חרשתי את הפורום, חיפשתי צילומי מסך, הכל. ובכל זאת, אני לא מצליח להבין איזה סטרימר טוב יותר לצרכים שלי.
אם אני צריך לעשות השוואה בין הפרמטרים שחשובים לי:
הזרמה - יתרון לפופקורן
בלו ריי - יתרון לפופקורן
JB - יתרון לפופקורן (כמה באמת היתרון גדול?)
שלט - יתרון לפופקורן
קירור ורעש - יתרון לאקסטרימר (?)
חזות ויופי - יתרון לאקסטרימר
עברית - יתרון קל וזמני לאקסטרימר
אין לי צורך בדיסקים פנימיים, אני הולך לנגן הכל מדיסקים חיצוניים בUSB, כנראה לחבר איזה מפצל שיאפשר לי לשים 3 דיסקים חיצוניים וDOK אחד (אגב, מישהו יודע כמה כניסות USB יש לA-200?)
וגם - אין לי צורך ברשת אלחוטית, אני הולך לחבר את העסק בצורה קווית.
תעזרו לי בבקשה להבין מה יותר נכון בשבילי, כי אני פשוט לא מצליח להגיע להחלטה.
doky, גם הפרו וגם ה A-200 יהיו טובים בשבילך וגם המחיר שלהם פחות או יותר דומה. תחליט בשבילך מבין הפרמטרים שהזכרת, מה עדיף לך.
על פי האתר של באג יש מכירה מוקדמת של פופקורן A-200
האם יש הבדל בין המכשיר שיימכר בבאג
לבין המכשיר שנמכר כבר ב-KSP.
הכוונה היא לגרסאת התוכנה שעל המכשיר האם בגלל שהמכשיר שבאג תביא
עדיין לא הגיע לחנויות אולי הוא יגיע עם גרסאת יותר מתקדמת שאולי תתמוך באופן מלא בעברית
תודה מראש
האם יש הבדל בין המכשיר שיימכר בבאג
לבין המכשיר שנמכר כבר ב-KSP.
הכוונה היא לגרסאת התוכנה שעל המכשיר האם בגלל שהמכשיר שבאג תביא
עדיין לא הגיע לחנויות אולי הוא יגיע עם גרסאת יותר מתקדמת שאולי תתמוך באופן מלא בעברית
תודה מראש