הציר ניתן לכיוון ושינוי הזווית למעלה ולמטה בלבד עד 45 מעלות.ariel-ro כתב:טל, הקדמת אותי ב3 דקות, ערכתי את ההודעה שלי.
שאלה אליך, האם ניתן להטות את הרמקולים גם בציר האופקי, וגם באנכי?
כי אם לא ניתן באופקי יש בעיה....
לא הבנתי למה יש בעיה.

הציר ניתן לכיוון ושינוי הזווית למעלה ולמטה בלבד עד 45 מעלות.ariel-ro כתב:טל, הקדמת אותי ב3 דקות, ערכתי את ההודעה שלי.
שאלה אליך, האם ניתן להטות את הרמקולים גם בציר האופקי, וגם באנכי?
כי אם לא ניתן באופקי יש בעיה....
תודה רבה רבה אני אתלה אותם בגובה של כל 1.80-2 מטר, לפי זה נעשה את ההטייה באמצעות לייזר (כדי שזה יהיה במרכז : ] תודה רבה רבה שוב! לשניכם! , המרחק בין הרמקולים צריך להיות סימטרי סביב מרכז הספה, נכון? (כמה לפי דעתכם כדאי?)טלHD כתב:אצלך זה צריך להראות ככה במצב אופטימאלי.
אם לא ניתן, אתן לך אופציה נוספת....

ממש לא.ariel-ro כתב:בנוסף, אני חושב שכדאי לקחת את הרמקולים עוד יותר לכיוון פינות הקיר, ככה האפקט של הפרדה בין ימין לשמאל יהיה חזק יותר....

בגלל זה הרמקולים צריכים להיות בגובה של כמטר מעל המאזין.ariel-ro כתב:מכיוון שאם אתה מכוון למטה את הרמקול, והוא מצידי הספה, אז הסאונד יוצא לרצפה, ולא לספה, שהיא במקרה שלנו המאזין.
אלא אם הרמקולים ממש מעל הספה, ואז אין בעיה....
צודק :X לרגע חשבתי שראיתי : [ariel-ro כתב:איזה כחול יש סביב הכבלים ממדיה גלקסי...

כן חחח, אבל 50 זה הרבה מדי... יספיק לי 30 מטר של חוט כפול (שאותם אני אחתוך) לצערי לא ראיתי באתר של גלקסי אז אני חושב שאני אזמין את הפיליפס האלו (לפי מיטב הבנתי הם גם עם שני קצוות ) על הדרך כבר נשאל, לכבל אופטי יש טעם להשקיע במונסטר (לא משהו רציני , איזה 10 דולר כולל משלוח) או לקנות בארץ משהו פשוט ב20 ש"ח..טלHD כתב:אתה יודע שאתה יכול לחתוך לפי האורך שאתה צריך, נכון?...

כן כן זה המחיר, תראה שיש שם BUY IT NOW ב9 דולר בערך והמשלוח לארץ זה איזה 12 דולר, כלומר 21 דולר שזה בערך 90 ש"ח נראה כבל טוב סה"כטלHD כתב:יש לך לקנות כבל אופטי של מונסטר ב 10$? תקנה בלי לחשוב פעמיים.
לגבי חוטי הרמקולים, לקדמיים אל תקנה פחות מ 2.5 מ"מ.
לאחוריים מספיק 1.5 מ"מ.
אתה בטוח שהמחיר שרשמת על הפיליפס 30 מטר הוא נכון? כי ראיתי שמדובר במכרז בכלל...
ומה עם מחיר המשלוח לארץ?...