עזרה בקניית סטרימר

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
guyj56 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 14
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום רב,

אני רוצה לרכוש סטרימר כרגע יש לי מסך LCD באיכות HD ולכן אני יכול לראות רק סרטים באיכות של 720P וזה בסדר בינתיים אני שאני ארכוש FULL אני מתלבט בין סטרימר מסוג Xtreamer Full HD לביו קפיצה מסוימת לסוג
סטרימר Popcorn Hour C200 כאמור הקפיצה היא גם במחיר וגם באכויות האם זה שווה את זה לדעתכם ?כאשר המחיר הוא כפול ?

שאלה נוספת היא הXtreamer אינו תומך בפורמטי האודיו החדשים של כותרי Bluray כגון Dolby TrueHD או DTS Master Audio ואילו המכשיר של Popcorn תומך בפורמטים האלו , אם נסתכל על ההבדלים בהפעלת הפורמטיים האלו בלבד האם זה שווה את הקפיצה מבחינת הפורמטים?האם הפורמטים האלו הכרחיים ?

תודה מקרב לב..
גיא

Light
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 846
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #2 

היי גיא,

אני ממליץ בחום על הXtreamer
מבחינת מחיר ההבדל הוא פי-2

מבחינת פורמטים של אודיו החדשים אז ככה:
תשאל את עצמך האם אתה הולך להוריד קבצים בגודל של 30GB ?
האם יש לך מגבר שתומך בפורמטים החדשים - זה השקעה לא קטנה

הXtreamer הוא כרגע עם יכולות טובות יחסית למחיר במיוחד עם גירסת הבטא

מבחינת הטלויזיה:
אני לא פריק של תוכן באיכות 1080P בגלל הסיבה שההבדל בגודל הוא פי 2 אני חושב פעמיים אם להוריד 1080 או 720
720 איכות יפה לכל הדעות.

רק סרטים ממש טובים שאני רוצה לשמור אני מוריד ב1080.
והXtreamer יודע להציג את כל הסרטים שניסיתי כרגע גם ב1080 וגם ב720 חלק בלי בעיות

אני מקווה שעזרתי קצת

Light
Let there be LIGHT!
---------------------------
Store by Promise DS4600 4x2TB / DS720+ 2x4TB

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #3 

תכניס מכשיר אחר למשוואה, את הפופקורן A200.

תקבל מכשיר שעולה כ-800 ₪, ויש לו מספר יתרונות על האקסטרימר. הוא מזרים טוב יותר, יש לו תמיכה בתכני בלו-ריי (כולל תמיכה חלקית בתפריטים), יש לו אפשרויות JB מתקדמות יותר (תמיכה בסרטים, סדרות ושאיבת מידע מ-IMDB), יש לו שלט טוב יותר, ותמיכה טובה יותר בקבצי מוזיקה.

תבדוק מה מתאים לך מבחינת הדרישות, ותחליט אם הפופקורן או האקסטרימר מתאימים לך, מדובר על רמת מחירים דומה.

במידה ותרצה בעתיד להתקין כונן BD, שתהיה לך אפשרות להתקין שני כוננים פנימיים, תמיכה מלאה בבלו-ריי, ושלט RF, אז את צריך לשקול לקנות את ה-C200, שכאמור, עולה כ-1,500 ₪.

shyalon
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 226
שם מלא: שי אלון
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

יש גם את נושא הרעש שלפי דעתי מאד חשוב שפה יש יתרון לאקסטרימר.
ל- A200 יש מאורר (אני לא יודע עד כמה הוא מרעיש) ול- X אין (יש צלעות קירור) .

meir7777
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 207
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

תכניס גם את האקסטרימר עם צלעות הקירור למשוואה.

שליחה #5 

Irus כתב:תכניס מכשיר אחר למשוואה, את הפופקורן A200.

תקבל מכשיר שעולה כ-800 ₪, ויש לו מספר יתרונות על האקסטרימר. הוא מזרים טוב יותר, יש לו תמיכה בתכני בלו-ריי (כולל תמיכה חלקית בתפריטים), יש לו אפשרויות JB מתקדמות יותר (תמיכה בסרטים, סדרות ושאיבת מידע מ-IMDB), יש לו שלט טוב יותר, ותמיכה טובה יותר בקבצי מוזיקה.

תבדוק מה מתאים לך מבחינת הדרישות, ותחליט אם הפופקורן או האקסטרימר מתאימים לך, מדובר על רמת מחירים דומה.

במידה ותרצה בעתיד להתקין כונן BD, שתהיה לך אפשרות להתקין שני כוננים פנימיים, תמיכה מלאה בבלו-ריי, ושלט RF, אז את צריך לשקול לקנות את ה-C200, שכאמור, עולה כ-1,500 ₪.
...
תקבל מכשיר שעולה 699 ש"ח ויש לו מספר יתרונות על ה A200

מכשיר אמין יותר שלא נתקע לעיתים קרובות כמו ה A200 ודורש איתחול שלוקח הרבה זמן ופוגם בהנאת השימוש.

שקט לחלוטין בגלל שהוא בא עם קירור פאסיבי.

כולל תמיכה בתוכני בלו ריי ללא תפריטים קדימונים ופרסומות - סה"כ אתה רוצה לראות סרט.

אם אתה מוריד תוכן BR אז האקסטרימר תומך בכתוביות חיצוניות באמצעות מנגנון חיפוש כתוביות.

ה - A200 מזרים (בתנאי מעבדה) במהירות מעט גבוהה יותר, אבל אין לזה שום משמעות מעשית. אין לאקסטרימר
בעיית הזרמה בכלל

בהצלחה.

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #6 

meir7777

אמין יותר? רואים שאין לך ניסיון עם המוצר... האקסטרימר מבצע בכל הדלקה אתחול מלא שלוקח מעל חצי דקה, הפופקורן נדלק מיידית ממצב המתנה, במידה ומבצעים כיבוי מלא/אתחול, שכמובן נדרש לפעמים, זמן ההמתנה דומה.
ziv_r כתב:מידי פעם עולים רשמים בפורום כי מזרימדיה מסויים יותר יציב ממזרימדיה אחר.
חשוב מאוד לבדוק את הנושא הזה כאשר המכשירים המדוברים מנגנים אותם תכנים. בנוסף, אם מזרימדיה מסויים מבצע אתחול בכל פעם שהוא עולה, ראוי כי גם המזרימדיה השני יעבור אתחול דומה טרם הבחינה.

השרשור הזה נפתח מכיוון שראיתי הרבה איזכורים כי דגמי ה Xtreamer יציבים יותר מאלו של ה A-200/C-200. בדקתי את נושא היציבות בעצמי לפי 2 הכללים שהזכרתי בתחילת ההודעה, היציבות זהה לחלוטין.
...
בקיצור, מספיק עם הסיפורים...

כל זה לפני מספר יתרונות מובהקים של הפופקורן, כמו תמיכה בתכני בלו-ריי, מגוון פתרונות JB, הזרמה טובה יותר (בתכנים טובעניים), שלט טוב יותר, ותמיכה טובה יותר בניגון קבצי מוזיקה מסוימים.

meir7777
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 207
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #7 

Irus כתב:meir7777

אמין יותר? רואים שאין לך ניסיון עם המוצר... האקסטרימר מבצע בכל הדלקה אתחול מלא שלוקח מעל חצי דקה, הפופקורן נדלק מיידית ממצב המתנה, במידה ומבצעים כיבוי מלא/אתחול, שכמובן נדרש לפעמים, זמן ההמתנה דומה.
ziv_r כתב:מידי פעם עולים רשמים בפורום כי מזרימדיה מסויים יותר יציב ממזרימדיה אחר.
חשוב מאוד לבדוק את הנושא הזה כאשר המכשירים המדוברים מנגנים אותם תכנים. בנוסף, אם מזרימדיה מסויים מבצע אתחול בכל פעם שהוא עולה, ראוי כי גם המזרימדיה השני יעבור אתחול דומה טרם הבחינה.

השרשור הזה נפתח מכיוון שראיתי הרבה איזכורים כי דגמי ה Xtreamer יציבים יותר מאלו של ה A-200/C-200. בדקתי את נושא היציבות בעצמי לפי 2 הכללים שהזכרתי בתחילת ההודעה, היציבות זהה לחלוטין.
...
בקיצור, מספיק עם הסיפורים...

כל זה לפני מספר יתרונות מובהקים של הפופקורן, כמו תמיכה בתכני בלו-ריי, מגוון פתרונות JB, הזרמה טובה יותר (בתכנים טובעניים), שלט טוב יותר, ותמיכה טובה יותר בניגון קבצי מוזיקה מסוימים.
...
אמין יותר. לא ראיתי שירשורים המצביעים על תקלות באקסטרימר. לעומת זאת יש לא מעט שירשורים לגבי תקלות עם הפופקורן לסוגיו.

התקיעות והצורך באיתחול התכוף של ה - A200 הם עובדה. מה משנה הסיבה ? זאת שיטת העבודה של המכשיר ועם זה "חי" הרוכש . לא חוויה מרנינה במיוחד. בכל מקרה גם אם תכבה את המכשיר לחלוטין לאחר שימוש יקח לו הרבה זמן להדלק לעומת כ - 20 שניות לאקסטרימר.

כשאתה אומר תמיכה טובה יותר בקובצי מוסיקה למה אתה מתכוון ? המשפט הזה נכון המידה מאוד חלקית.

תמיכה בבלו ריי גם לאקסטרימר יש, למעט תמיכה בתפריטים. יש לא מעט משתמשים שמזרימים דרכו תוכן בלו ריי ולא דיווחו על גימגום או בעיה כלשהיא.

מאיר.

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #8 

אתה יכול להמשיך לתת עובדות לא נכונות...

האקסטרימר מבצע אתחול מלא לאחר כל כיבוי, לכן גם איתו תחכה כחצי דקה בכל דלקה.

לפופקורן יש מצב סטנד-ביי שממנו הוא נדלק מיידית, במידה ומבצעים אתחול, שמומלץ מדי פעם, גם כן מחכים כחצי דקה.

מעבר לזה, לא משנה מה תרשום, לפופקורן תמיכה טובה יותר בתכני בלו-ריי, באפשרויות JB, בהזרמה, שלט טוב יותר, ובסוג מסוים של קבצי מוזיקה.

לאקסטרימר הקטן יש יתרון של גודל, ותמיכה בעברית מושלמת.

oferco69
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 138
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #9 

יתרון נוסף לאקסטרימר הוא ניגון קבצי Motion-JPEG
למי שיש מצלמת קנון ורוצה לראות סרטים שצולמו איתה.

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #10 

מכשיר ה Xtreamer יציב יותר מה C-200 (בטח למי שמשתמש ב YAMJ, ומנגן תכני DVD). יציב יותר גם אם מחליטים לבצע איתחולים מלאים למכשיר ה C-200......(שזה משהו שחברת פופקורן לא תיכננה שמשתמש יבצע באופן תדיר וגם לא פעולה אינטואטיבית לביצוע ולכן ההשוואה הזאת פשוט לא נכונה)

(נכון לגירסה הישנה יותר שלא מכילה JB ב Xtreamer)

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”