התלבטות בנוגע ל LCD...להישאר או להחליף...

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
bitton פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אתמול רכשתי את הפילפס 5405 והיום בבוקר הרכבתי אותה...אני חייב לציין שאני כבר לא מרוצה. קודם כל נאמר לי שהיא תוצרת בולגריה ועל האריזה כתוב שהיא תוצרת פולין. הטלוויזיה מגיע עם חיבור סקארט אחד בלבד שבשבילי זה קצת בעייתי כי עדיין לא התקדמתי לעידן ה HD אז הממיר שלי של הוט הוא ב RCA. כמו כן יש לי סוני פלייסטיישן 2 שאותו אני נאלץ לחבר ב RCA ואין לי אפשרות לעשות זאת כי אין חיבור כזה בטלוויזיה! אני מניח שהסיבה היא מעבר הדרגתי בו לאנשים לא יהיה צורך יותר ב RCA כי הכול עובר ל HD...זה מסביר בוודאי למה יש 3 כניסות HD. אני מתכוון להביא בזמן הקרוב ממש ממיר שמתחבר ב HD אבל זה עדיין מציק לי...
אין יציאה פשוטה של AUDIO OUT כך שאני לא יכול לחבר אותה למגבר אלא רק ביציאה אופטית וזה בעייתי כי הדיוידי כבר מחובר לכניסה האופטית היחידה שיש לי במגבר. אגב הרמקולים של הטלוויזיה לא מהעוצמתיים במיוחד..זה גם מציק...
שניסיתי לחבר את הלפטופ שלי לטלוויזיה לא קיבלתי סאונד...אני מניח שמדובר במשחק עם ההגדרות...
כל אלו בעיות שאני מניח שאפשר למצוא להם פיתרון כזה או אחר אבל העניין הוא שכאשר אני משלם סכום לא קטן על טלוויזיה (5700 ש"ח) אני מצפה להרכיב אותה ולהתלהב כל כך שאני לא ירד ממנה שעות! המפרט הטכני של הטלוויזיה באמת הרשים אותי אבל בפועל לא התלהבתי מאיכות התמונה כמו שציפיתי. אגב שאלה: חיברתי את הלפטופ וצפיתי בסרט HD באיכות 720P ולא התרשמתי באופן מיוחד..האם זה יכול להיות קשור לעובדה שהטלוויזיה היא 1080?? האם ניתן לשנות את ההגדרות??

בכל מקרה הרמתי טלפון לחנות ולשמחתי הם אמרו לי לבוא ולהחליף באיזה דגם שארצה ואפילו אקבל את ההפרש חזרה אז יאמר לזכותם...
בהתחלה התעניינתי ב LGLH70 אבל המוכר אמר שהוא דגם קצת ישן והוא לא מגיע אליהם יותר..במקומו הוא הציע לי את ה LD550 שעליה גם מדובר בשיחה זו. בדקתי את המפרט וההבדל היחיד הוא שיש חיבור RCA פשוט (אמנם אחד בלבד אבל עדיף מכלום..) ושיחס הניגודיות הוא 70000 לעומת 100000 בפיליפס...עד כמה זה באמת משמעותי?? כמו כן במפרט של ה LG לא מצוין רמת בהירות...בפיליפס זה 500...
בסיכומו של עניין אני צריך את עזרתכם ועצתכם! תודה רבה וענקית מראש לכל העונים...

matan147
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 612
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #2 

הדגם של הפליפס הוא דגם משנת 2009 הוא דגם די ישן אני היתי ממליץ לך להחליף ל LG550Dы
דגם מ2010

m3csl
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 901
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #3 

אם קראת את המפרט מראש ועניין הקונקטורים כל כך קונקרטי אצלך אז איך לא שמת לב לזה מראש ??
שיעורי בית זה חשוב ...
It's Five O'Clock Somewhere

bitton פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

אוקיי קיבלתי את ה LG ואני מבסוט עד הגג! שידורי כבלים באחלה איכות, בידיוק כל החיבורים שאני צריך והיא גם יותר יפה ומעוצבת לטעמי...תודה על העצות!

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #5 

matan147 כתב:הדגם של הפליפס הוא דגם משנת 2009 הוא דגם די ישן אני היתי ממליץ לך להחליף ל LG550Dы
דגם מ2010
...
הדגם של פיליפס הוא מ-2010

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #6 

תתחדש ותהנה,
לגבי הסקארט רובנו היינו מעדיפים אותו על פני RCA כך שזה לא ממש נחשב חסרון. העיקר שתהנה, מחכים לתמונות (~)

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4936
נתן תודות: 517 פעמים
קיבל תודות: 689 פעמים

שליחה #7 

ד"א מה יש לך נגד הפולנים :lol:
בצחוק ... תתחדש ותהנה (b)

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”