המלצה על 37" . עד 4K. (בעיקר לשידורי כדורגל HD)

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
amitsh75 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19

שליחה

שלום לכולם.
אני האמת חדש פה, והחלטתי להצטרף אחרי החלטה היסטורית על קניית מסך LCD ראשון בהיסטוריה!!!

האמת, עד היום אני עם CRT של LOEWE של 30" עם 100 הרטץ. טלוויזיה פשוט מעולה.
אבל עכשיו זה הזמן להשתדרג!!!
אז כך: רוחב הקיר שאני יכול להשתמש הוא 90-93 ס"מ, לא מלימטר יותר. ובגלל זה אני הולך על 37"

על כל פנים, הגדרת התקציב היא עד -4000 שקל.
כאשר הכיוון שלי, אחרי בירור קצר, הוא אחד מהיצרנים הבאים - LG, SAMSUNG, PANASONIC אבל אם למישהו יש המלצה אחרת, אשמח לשמוע.

כרגע האמת אני בהתלבטות בין שלושה או ארבעה דגמים:
LG 37LH70YR
LG 37LD460
SAMSUNG LA37B530
SAMSUNG LA37C530

הבנתי שהדגמים של 70YR וה B530 מעט ישנים יותר.
עדיין, הפונקציונליות של ה 70YR ממש הרשימה עם 2.4 MS ו 1:100000 .

כמה זה משמעותי?

מה אתם ממליצים?
אולי משהו אחר?

נ.ב. - השימוש הוא ל סרטי HD בפורמט של 1080p כולל ממיר HD של HOT. ושידורי ספורט HD (חשוב ביותר!!)

נ.ב. 2 ( הרגע בדקתי) : שמעתי גם על ה KDL37EX402 של SONY. מה אתם אומרים?

תודה

matan147
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 612

שליחה

SAMSUNG LA37C530 תייקח תדגם הזה דגם ממולץ מאוד עיצוב יפה מאוד פשוט דגם מושלם לתקציב שלך
עציוב שחור מבריק דגם יחסית חדש רוולצית מסך FULL HD מחיר מתחת לתקציב 3700 קיצור שווה ללכת עליו לא תתחרט
בהצלחה עם הקניה ולפני שתקונה לך ותראה טטלוזיה שב ממרחק הצפיה שתיושב בבית תגיד להם לסים בהתחלה מימיר רגיל כדי שתראה תאכות האמתית אל תתביש ותגיד להם שיתנו לך לכוון טטלוזיה ואז תחליט בדיוק מה עדיף מבין הטלוזיות הללו
בהצלחה לך ותחחדש

amitsh75 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19

שליחה

ולגבי הסוני?
למה לא ללכת על זה?
ומה בכלל ההבדלים?

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14365

שליחה

matan147 כתב:SAMSUNG LA37C530 תייקח תדגם הזה דגם ממולץ מאוד עיצוב יפה מאוד פשוט דגם מושלם לתקציב שלך
עציוב שחור מבריק דגם יחסית חדש רוולצית מסך FULL HD מחיר מתחת לתקציב 3700 קיצור שווה ללכת עליו לא תתחרט
בהצלחה עם הקניה ולפני שתקונה לך ותראה טטלוזיה שב ממרחק הצפיה שתיושב בבית תגיד להם לסים בהתחלה מימיר רגיל כדי שתראה תאכות האמתית אל תתביש ותגיד להם שיתנו לך לכוון טטלוזיה ואז תחליט בדיוק מה עדיף מבין הטלוזיות הללו
בהצלחה לך ותחחדש
...
+1 (Y)

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”