http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/142/ ... =1&cat=478
אני מבין שכל הכסף הולך על קניית זכויות של ספורט.
למרות שאני לא מזלזל בשידור תחרויות ספורט, אני מאמין שגם לאירוזיון יש מקום ויש קהל לא קטן.
ערוץ 1 פה מוותר על אחד העוגנים שלו.
והתירוץ של התאריכים פשוט מגוחך, לא חייבים לשדר את שני חצאי הגמר.
כמו שאני רואה את זה ממש משתדלים בערוץ הראשון להשתפר ובכל זאת הם עושים את כל ההחלטות הלא נכונות, החל מלהמשיך לשדר בHD כשיש דברים הרבה יותר דחופים ועד עכשיו כשרוצים לוותר על האירוויזיון.
לדעתי הם צריכים לעשות רגע HOLD לתוכניות הרכש והספורט ולהתחיל לרכוש מצלמות HD להפקות המקור וכן גם לכל הכתבות של יומן ומבט, זה הדבר שהם צריכים לעשות כרגע בשביל לעשות כמה שיותר שידורים ב-HD.
וזה מציק שרק האולפן ביומן מצולם ב-HD בעוד שכל הכתבות הן באיכות מסריחה, הקטע בחדשות זה הכתבות לא האולפן.
היום מקבלים ל EBU גם משדרים מסחריים, יהיה מי שירים את הכפפה. למעשה, אם ערוץ מסחרי ישראלי יצטרף לEBU, זה יפתח את הדלת לסגור סוף סוף את רשות השידור בלי לפגוע בחברות ב EBU.
אחת הדרישות היא לשדר את האירוויזיון, גם אם אתה לא משתתף. לערוץ 1 עלה השתן לראש מאז המונדיאל (לפחות כאילו הם הפיקו את השידורים, ולא רק העבירו פידים). זה יעבור להם, כמו שכל דבר עובר, חוץ משידורים חוזרים של יהורם גאון.
בגלל שחצי הגמר הראשון נופל על יום נעצמאות, ישראל תופיע אוטומטית בחצי השני של חצאי הגמר, כלומר ביום חמישי ה-12 למאי.
ערוץ 1 ישדרו כרגיל למרות ההתנגדות של חלק מההנהלה.