תאימות של משחקים של PS2 ל PS3
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אם תקנה עכשיו חדשה, התשובה היא לא.
אם תשיג קונסולה יד שניה מהדור הראשון, הם יעבדו, אבל רק בתנאי שהם מאותו איזור כמו הקונסולה. אם ה PS2 הישן שלך אמריקאי, תצטרך PS3 ישן אמריקאי. אם הוא אירופאי, תצטרך PS3 ישן אירופאי. בכל מקרה תצטרך דגם 60GB (יש גם דגמי 80GB שתומכים, אבל יש גם כאלה שלא - עדיף ללכת על בטוח).
אם תשיג קונסולה יד שניה מהדור הראשון, הם יעבדו, אבל רק בתנאי שהם מאותו איזור כמו הקונסולה. אם ה PS2 הישן שלך אמריקאי, תצטרך PS3 ישן אמריקאי. אם הוא אירופאי, תצטרך PS3 ישן אירופאי. בכל מקרה תצטרך דגם 60GB (יש גם דגמי 80GB שתומכים, אבל יש גם כאלה שלא - עדיף ללכת על בטוח).
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
בקיצור, לא מומלץ.
המכשירים הישנים של ה PS3 שכן מריצים את ה PS2 כבר די ישנים ולא שווה להכנס לצרה איתם.
הם מתחממים ומרעישים יותר מהמכשירים הנוכחים וחלקם אף מתים/ מתו בגלל זה.
עדיף לקנות מכשיר נורמאלי חדיש. אם לא ה SLIM אז לפחות את דגם ה 80GB עם SKU של CECHL-04.
ואם משחקי ה PS2 כל כך חשובים לך, אז הייתי ממליץ לך לקנות אחד כזה מיד שניה. זה עניין של 200-300 ש"ח.
המכשירים הישנים של ה PS3 שכן מריצים את ה PS2 כבר די ישנים ולא שווה להכנס לצרה איתם.
הם מתחממים ומרעישים יותר מהמכשירים הנוכחים וחלקם אף מתים/ מתו בגלל זה.
עדיף לקנות מכשיר נורמאלי חדיש. אם לא ה SLIM אז לפחות את דגם ה 80GB עם SKU של CECHL-04.
ואם משחקי ה PS2 כל כך חשובים לך, אז הייתי ממליץ לך לקנות אחד כזה מיד שניה. זה עניין של 200-300 ש"ח.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
זה נכון. הרבה אנשים שאלו על תמיכה לאחור במשחקי PS2 ושכחו מהעניין לגמרי כשהתחילו לשחק ב PS3. במיוחד כשיש מערכת סאונד טובה וטלויזיה HD (לא בהכרח FHD). עוד סיבה שאנשים משאירים את המשחקים הישנים מאחור היא הגביעים - הרבה אנשים מגלים שקשה להם לשחק במשחק בלי גביעים והם מוותרים אפילו על משחקי PS3 ישנים.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
מה הקטע של הגביעים האלה ? מישהו מוכן בבקשה לפרט..?
אני בערך שנה עם PS3 וכמעט בכל משחק יש את ה trophies האלה כשמגלים או עושים משהו מיוחד..
O.K , אבל למה לעזאזל שזה יהיה אכפת לי ?! מה אני עושה איתם ?
אני בערך שנה עם PS3 וכמעט בכל משחק יש את ה trophies האלה כשמגלים או עושים משהו מיוחד..
O.K , אבל למה לעזאזל שזה יהיה אכפת לי ?! מה אני עושה איתם ?
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- ViruzZ
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 790
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
Malcontent כתב:זה נכון. הרבה אנשים שאלו על תמיכה לאחור במשחקי PS2 ושכחו מהעניין לגמרי כשהתחילו לשחק ב PS3. במיוחד כשיש מערכת סאונד טובה וטלויזיה HD (לא בהכרח FHD). עוד סיבה שאנשים משאירים את המשחקים הישנים מאחור היא הגביעים - הרבה אנשים מגלים שקשה להם לשחק במשחק בלי גביעים והם מוותרים אפילו על משחקי PS3 ישנים....
אולי תגיד להם תודה אל זה שאין יותר תמיכה לאחור, כי אכשיו יש לך יותר זמן למשחקי PS3 ולא למשחקים ישנים של PS2
אין על פאנבויס של סוני.....