מחפש לקנות סטרימר זול ומצויין
יש למישהו המלצה?
אני מחפש מכשיר שינגן סרטי HD בפורמט MKV על מסך LCD HD-READY
כמה שיותר חד עם תרגום בעברית לא משנה SRT או SUB כי גם ככה אפשר להמיר
העיקר שתהיה שליטה על הכתוביות להגדיל להקטין וכל אלה
האם המכשיר המזערי הזה יכול לעשות את העבודה?
אני מחפש מכשיר שינגן סרטי HD בפורמט MKV על מסך LCD HD-READY
כמה שיותר חד עם תרגום בעברית לא משנה SRT או SUB כי גם ככה אפשר להמיר
העיקר שתהיה שליטה על הכתוביות להגדיל להקטין וכל אלה
האם המכשיר המזערי הזה יכול לעשות את העבודה?
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
כן, זה נכון, גם לאחר המרה, יש לפעמים תופעה מוזרה שגורמת להיעלמות של שורות תרגום. לא קריטי, אבל קיים.
גם ההתעסקות התמידית עם המרת הכתוביות לא הכי כיפית בעולם...
אתה הזכרת את הדגם הפשוט, אז הצעתי את הדגם המתקדם יותר.
במידה ואתה לא נוכן לפשרות האלה, והתקציב מאפשר, לך על האקסטרימר או על הפופקורן.
גם ההתעסקות התמידית עם המרת הכתוביות לא הכי כיפית בעולם...
אתה הזכרת את הדגם הפשוט, אז הצעתי את הדגם המתקדם יותר.
במידה ואתה לא נוכן לפשרות האלה, והתקציב מאפשר, לך על האקסטרימר או על הפופקורן.
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
מניסיון ,לשימושים כמו שלך רק xtreamer
תקנה את הדגם עם הקירור הפסיבי -xtreamer sidewinder
המחיר מאוד אטרקטיבי -699 ש"ח
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7974&perur=1&t=40
תקנה את הדגם עם הקירור הפסיבי -xtreamer sidewinder
המחיר מאוד אטרקטיבי -699 ש"ח
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7974&perur=1&t=40
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
- Irus
- חבר מביא חבר

אז כמו שאמרתי לך, את ה-WD HD ניתן להשיג בסביבות 400 ש"ח (בעבר הוא היה במבצע אפילו בפחות מ-400 ש"ח):
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=732439
בכל מקרה, האקסטרימר והפופקורן עדיפים עליו.
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=732439
בכל מקרה, האקסטרימר והפופקורן עדיפים עליו.
- danielk
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 572
- נתן תודות: 113 פעמים
- קיבל תודות: 35 פעמים
יעשה.puntox כתב:והוא לא יעשה לי בעיות עם כתוביות SRT ה WD HD הזה?
ד"א האקסטרימר\פופקורן מגיעים עם הרדסיק של כמה ג'יגות או בלי כלום?
תודה!...
באלה בטווחי המחירים הזולים לך על ה xtreamer.
אני יכול להבטיח לך שאם תקנה את הWD תגלה בעוד כמה שבועות שזרקת 400 ש"ח לפח.
בעיקר בגלל שלאט לאט יהיו לך "רצונות" חדשים וימאס לך כל פעם להתעסק בהמרת כתוביות.
- Irus
- חבר מביא חבר

כבר דובר על זה בתחילת השרשור, אבל אותו דבר אפשר להגיד על האקסטרימר, אחרי תקופה אולי הוא ירצה גם תכני בלו-ריי וביצועי הזרמה, אז כבר צריך לקנות פופקורן...בקיצור אין לזה גבול ולכל אחד יש את הצרכים שלו.
להמיר כתוביות אין סיבה שזה ימאס לי מכיוון שזה לוקח בדיוק 2 שניות הפעולה של ההמרה
אין פה משהו ארוך ומייגע. וכפי שציינתי אין לי שום רצונות חוץ מלנגן סרטי בלוריי בפורמט MKV
אז זה יעשה את העבודה או לא? ואפשר לשלוט על הכתוביות על ידי הקטנה\הגדלה שלהם או אי אפשר? (ב WD HDTV)
אין פה משהו ארוך ומייגע. וכפי שציינתי אין לי שום רצונות חוץ מלנגן סרטי בלוריי בפורמט MKV
אז זה יעשה את העבודה או לא? ואפשר לשלוט על הכתוביות על ידי הקטנה\הגדלה שלהם או אי אפשר? (ב WD HDTV)
- ofir_nim
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 338
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 16 פעמים
על סמך מה אתה טוען שהפופקורן יותר טוב מהאקסטרימר בביצועי הזרמה? אני מזרים איתו (XT דגם 1) ברשת קווית תכני 1080P + קבצי M2TS (בלו-ריי) ומעולם לא נתקלתי בבעייה של גימגום/פיקסול/סינכרון וכו'... הכל עבד חלק.Irus כתב:כבר דובר על זה בתחילת השרשור, אבל אותו דבר אפשר להגיד על האקסטרימר, אחרי תקופה אולי הוא ירצה גם תכני בלו-ריי וביצועי הזרמה, אז כבר צריך לקנות פופקורן...בקיצור אין לזה גבול ולכל אחד יש את הצרכים שלו....
בנוגע לניגון ריפים של בלוריי, אני לא טוען שהאקסטרימר יותר טוב, אבל כמו שכבר ציינתי למעלה, אמנם אני לא רואה תפריטי בלוריי, אבל אני יכול לדפדף בתוך ספריית הקבצים של סרט בלוריי ולנגן כל קטע שאבחר, וללא כל בעייה. לחילופין אני יכול לתת לאקסטימר לבחור אוטומאטית בקובץ הגדול ביותר, בצורה פשוטה ונוחה יותר.
- Irus
- חבר מביא חבר

ofir_nim
אני טוען את זה כי זאת עובדה שמכשירי ה-NMT מזרימים טוב יותר ממכשירים מבוססי רילטק. זה שאתה לא יודע את זה לא אומר שזה לא נכון...
הנה תשובה של מי שעשה כמה השוואות בחיים שלו ויש לו את כל המכשירים:
אני טוען את זה כי זאת עובדה שמכשירי ה-NMT מזרימים טוב יותר ממכשירים מבוססי רילטק. זה שאתה לא יודע את זה לא אומר שזה לא נכון...
הנה תשובה של מי שעשה כמה השוואות בחיים שלו ויש לו את כל המכשירים:
ziv_r כתב: חבורת ה NMT בעלי יכולות הזרמה טובות יותר מהרשת. זה מגיע לידי ביטוי בניגון תכני Blu-ray בעלי קצב נתונים גבוה.
חבורת ה NMT מותאמת יותר לניגון כותרי Blu-ray. זה בא לידי ביטוי על ידי תמיכה בקצב נתונים גבוה יותר כפי שנאמר בסעיף קודם, יכולת תפריטים עבור AVCHD & HDMV וניגון נכון יותר של Blu-ray Rips. ה Xtreamer נכשל בניגון הרבה כותרים....
Irus,
הטענה שלך לא מדוייקת, אתה משווה בין מלפפון לעגבנייה .
זיו גם אמר שה-Xtreamer לא יועד כלל לניגון תכני בלוריי מלאים, הוא לא יודע לנגן תפריטים וברור שבביצועיי הזרמת בלוריי הפופ לוקח.
כשזיו אומר שה-XT נכשל בניגון בהרבה כותרים הוא לא התכוון שהוא לא הצליח בכלל לנגן הרבה כותרים אלא שרובם נוגנו עם בעיות שונות (גמגום וכ"ו..).
ייתכן ש-ofir_nim התכוון שהוא מזרים קווית רק תכני MKV ב-1080P ובלוריי מלאים ב-720P, שזה דיי אפשרי ללא בעיות ב-XT .
ייתכן שפה ושם יהיו תכני 1080P בלוריי שינוגנו טוב ב-XT אך אני סומך על זיו שהוא בדק מספר לא מבוטל של בלוריי 1080P כאשר הגיע למסקנה שרובם הכשלים בניגון .
כל הנאמר מבוסס על ניסיון של אחרים.
הטענה שלך לא מדוייקת, אתה משווה בין מלפפון לעגבנייה .
זיו גם אמר שה-Xtreamer לא יועד כלל לניגון תכני בלוריי מלאים, הוא לא יודע לנגן תפריטים וברור שבביצועיי הזרמת בלוריי הפופ לוקח.
כשזיו אומר שה-XT נכשל בניגון בהרבה כותרים הוא לא התכוון שהוא לא הצליח בכלל לנגן הרבה כותרים אלא שרובם נוגנו עם בעיות שונות (גמגום וכ"ו..).
ייתכן ש-ofir_nim התכוון שהוא מזרים קווית רק תכני MKV ב-1080P ובלוריי מלאים ב-720P, שזה דיי אפשרי ללא בעיות ב-XT .
ייתכן שפה ושם יהיו תכני 1080P בלוריי שינוגנו טוב ב-XT אך אני סומך על זיו שהוא בדק מספר לא מבוטל של בלוריי 1080P כאשר הגיע למסקנה שרובם הכשלים בניגון .
כל הנאמר מבוסס על ניסיון של אחרים.