ממיר מעביר ערוצים לבד
שלום,
יש לי בבית 4 ממירים רגילים של יס ושמתי לב ושבשלוש ממירים הממיר מעביר כל 3-4 שעות את הערוץ שאני צופה בו לערוץ 6 (הזמנת סרטים) עכשיו הממיר מעביר את הערוץ לבד השלט בכלל לא קרוב לאף אדם ואז אין מצב שנלחץ איזשהו כפתור
האם הדבר מוכר וידוע לכם ויש לכם פתרון בשביל הבעיה?
יש לי בבית 4 ממירים רגילים של יס ושמתי לב ושבשלוש ממירים הממיר מעביר כל 3-4 שעות את הערוץ שאני צופה בו לערוץ 6 (הזמנת סרטים) עכשיו הממיר מעביר את הערוץ לבד השלט בכלל לא קרוב לאף אדם ואז אין מצב שנלחץ איזשהו כפתור
האם הדבר מוכר וידוע לכם ויש לכם פתרון בשביל הבעיה?
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
כנראה יש לך בשלט איזה ליכלוך שכל הזמן לוחץ על 6, קרה לי גם פעם בממיר רגיל שיש לנו בבית שהמקש נלחץ כל הזמן על 2 אוטומטית פעמיים בכל איזה 10 דק', לפחות היה תמיד מה לראות באותו זמן בערוץ 2 חח.
בשביל לוודא אם זה השלט תרחיק את השלט מהטווח לאיזה כמה שעות, אם זה לא קורה סימן שצריך להחליף שלט, אם זה לא קורה אז תצטרך להרחיב על זה קצת.
איזה ממיר זה? רגיל? מקס? מקסHD?
בשביל לוודא אם זה השלט תרחיק את השלט מהטווח לאיזה כמה שעות, אם זה לא קורה סימן שצריך להחליף שלט, אם זה לא קורה אז תצטרך להרחיב על זה קצת.
איזה ממיר זה? רגיל? מקס? מקסHD?
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
טוב אין לי ממש רעיון, לדעתי אתה צריך להתקשר לשירות לקוחות, לאמר להם את הבעיה שישלחו טכנאי והוא יבדוק מקסימום יחליף את הממיר אם זה הממיר עצמו.nati086 כתב:לא הגיוני שיש ליכלוך הדבר הזה קורה בשני שלטים שונים ומסוג שונה אחד בצבע שחור מהדגם הישן ואחד כסוף כמו של היס מקס
הממירים כולם הם מהסוג הכסוף הרגיל...
אם זה השלט עצמו תעשה מה שאמרתי, תנסה להוציא את שניהם מהטווח ובאותה מידה תשים אחד מהם מול שני ממירים אחרים ואם זה מפסיק לעבוד בממיר שבו זה קרה והתופעה מתרחשת באחד מהממירים האחרים זה השלט, אם זה עדיין קורה בממיר המדובר כנראה הוא נתקע בסיגנאל או משהו וההמלצה המיידית היא להזמין טכנאי שיחליף ממיר.
הניחוש שלי - קפיצות חשמל של שניה בתדירות רבה בבית. יכול להיות?
יש קפיצות חשמל מאוד קצרות שרוב המכשירים "לא שמים לב" אליהן בכלל.
הבעיה היא, שברגע שהחשמל נופל הממיר של יס עושה ריסט ונפתח על - כמובן, ערוץ 6.
לכן לדעתי, ובמיוחד לאור העובדה שמדובר בכמה ממירים שונים, זו הבעיה.
תנסה לשים לאחד מהם אל פסק אם יש לך בבית ולראות אם הבעיה בו מפסיקה.
תנסה לשים לאחד מהם אל פסק אם יש לך בבית ולראות אם הבעיה בו מפסיקה.
גם אני חשבתי כך אבל שהממיר עושה ריסטרט הוא נפתח ישר על ערוץ 900ben_shap2 כתב:הניחוש שלי - קפיצות חשמל של שניה בתדירות רבה בבית. יכול להיות?
תנסה לשים לאחד מהם אל פסק אם יש לך בבית ולראות אם הבעיה בו מפסיקה....