פלזמה 1024X768 ו, BOXEE צריך עזרה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
יש לך ב-Boxee אפשרויות זום מגוונות. ייתכן שפה ושם תצטרך כל פעם ללחוץ על כמה כפתורים בשלט כדי להגדיר את הזום הנכון.
עוד אפשרות זה פשוט להגדיר רזולוציה 16:9 לא טבעית במחשב, והפלזמה תבצע את ה-scaling הנדרש.
אם עוד לא קנית את הפלזמה, הייתי ממליץ לך בכל זאת לשקול קנייה של מסך ללא פיקסלים מלבניים.
עוד אפשרות זה פשוט להגדיר רזולוציה 16:9 לא טבעית במחשב, והפלזמה תבצע את ה-scaling הנדרש.
אם עוד לא קנית את הפלזמה, הייתי ממליץ לך בכל זאת לשקול קנייה של מסך ללא פיקסלים מלבניים.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
עם לא לשחק בזה,התמונה פשוט תהיה מתוחה יותר או איך?, פשוט פלזמה זולה יותר ביחס לגודל המסך, ב3K אני קונה 42 HDR,
עם זה היה LCD זה עוד איזה אלפיה, ישפה למישהוא ניסיון עם פלזמות ברזולוציה הזאת עם שימוש מולBOXEE?
עם זה היה LCD זה עוד איזה אלפיה, ישפה למישהוא ניסיון עם פלזמות ברזולוציה הזאת עם שימוש מולBOXEE?
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
-
denis29
- חבר ותיק

בודעות ?כי עם כן אז פתרת לי את כל הבעיות,פשוט עם פיקסלים מרובעים אז חשבתי התמונה תהיה מתוחה יותר ,אבל טעיתי אתה אומר?
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
אני עובד עם 42PV60 שהיא HDR ו-BOXEE.
התמונה מצוינת לטעמי.
התמונה מצוינת לטעמי.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

HDMI ו-1024*768
מה שמוזר זה שהכרטיס מסך מגדיר במקרה כזה את היציאה ל-30Hz, לא יודע אם זה בעייתי או לא.
מה שמוזר זה שהכרטיס מסך מגדיר במקרה כזה את היציאה ל-30Hz, לא יודע אם זה בעייתי או לא.
-
denis29
- חבר ותיק

אממ לא שלי יש מושג האמת, הרבה אומרים לא לקנות פלזמה כלל, וללכת על LCD
..יש לך איזה בעיות עם המסך ? ועם כבר אתה אומר רואים טוב ובכל ,אין שום בעיות לגמרי ב חיבור כזה אז?
או שנתקלת באיזה מקרים?
..יש לך איזה בעיות עם המסך ? ועם כבר אתה אומר רואים טוב ובכל ,אין שום בעיות לגמרי ב חיבור כזה אז?
או שנתקלת באיזה מקרים?
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

לאיזה בעיות אתה מתכוון למשל?
מדוע ה-LCD עדיף?
מדוע ה-LCD עדיף?