שאלות על ps50c550
חיפשתי באינטרנט סקירות מקצועיות על הטלוזיה ולא מצאתי (חוץ מאחד שלא ממש נלהב).אפשר בבקשה לקבל קישורים לסקירות מקצועיות ?
על מה מתבססות הביקורות המאוד טובות בפורום כאן על הטלוזיה?
בפורומים שקראתי בחול, הרבה אנשים מתלוננים על כל מני בעיות, הטלוזיה לא מוצגת שם כמצוינת כמו שמופיעה בפורום הזה. פספסתי משהו?
בנוסף רשום משהו נוסף שלא כל כך הבנתי :
I don't think it can do 96Hz with Blu-ray sources, only 48Hz and 60Hz so a choice of flicker or judder.
On the UK Samsung site, it says "no" under 'cinema smooth' - this is the feature that allows 24Hz sources to be watchable ~ 96Hz.
מה זה אומר שזה לא תומך ב 24hz ?
על מה מתבססות הביקורות המאוד טובות בפורום כאן על הטלוזיה?
בפורומים שקראתי בחול, הרבה אנשים מתלוננים על כל מני בעיות, הטלוזיה לא מוצגת שם כמצוינת כמו שמופיעה בפורום הזה. פספסתי משהו?
בנוסף רשום משהו נוסף שלא כל כך הבנתי :
I don't think it can do 96Hz with Blu-ray sources, only 48Hz and 60Hz so a choice of flicker or judder.
On the UK Samsung site, it says "no" under 'cinema smooth' - this is the feature that allows 24Hz sources to be watchable ~ 96Hz.
מה זה אומר שזה לא תומך ב 24hz ?
כמובן שיש לה חסרונות אבל גם יתרונות.
24P זאת אחת הבעיות שלה כמו גם זמזום בחלק מהטלויזיות.
מצד שני הם הטובים ביותר מבחינת השתקפויות בקטגוריית המחיר שלהם.
השחורים טובים יחסית.
אין מסך מושלם אבל זה מסך טוב מאוד.
ז"א שכדי לראות סרט של 24P המסך יודע להראות רק 48HZ שגורם להבהוב של התמונה.
PK550 פועל ב 72HZ ו V10,V20 פועלים ב 96HZ, קצבים אלו נותנים צפייה חלקה ללא הבהוב.
עוד אפשרות להמנע מההבהוב של 48HZ היא לראות ב 60HZ אבל 60 לא כפולה של 24 ולכן יווצר judder ע"י אפשרות זאת.
24P זאת אחת הבעיות שלה כמו גם זמזום בחלק מהטלויזיות.
מצד שני הם הטובים ביותר מבחינת השתקפויות בקטגוריית המחיר שלהם.
השחורים טובים יחסית.
אין מסך מושלם אבל זה מסך טוב מאוד.
ז"א שכדי לראות סרט של 24P המסך יודע להראות רק 48HZ שגורם להבהוב של התמונה.
PK550 פועל ב 72HZ ו V10,V20 פועלים ב 96HZ, קצבים אלו נותנים צפייה חלקה ללא הבהוב.
עוד אפשרות להמנע מההבהוב של 48HZ היא לראות ב 60HZ אבל 60 לא כפולה של 24 ולכן יווצר judder ע"י אפשרות זאת.
כנ"ל כמו amitgv1
אני בדרכי לקנות את המסך הזה לצורך ניצול טוב יותר של תכני HD
כלומר אני עובר מגודל 32 !! ל- 50
עכשיו אתם אומרים שסרטי HD שאני מוריד ייראו במסך כמו במחשב ללא זכרון או כרטיס מסך ישן
??
אני ממש מופתע
חשבתי שלמסך המלצות רבות
האם ב- LCD אין התופעה הנ"ל ? למשל ב C650 ??
תודה
אני בדרכי לקנות את המסך הזה לצורך ניצול טוב יותר של תכני HD
כלומר אני עובר מגודל 32 !! ל- 50
עכשיו אתם אומרים שסרטי HD שאני מוריד ייראו במסך כמו במחשב ללא זכרון או כרטיס מסך ישן
אני ממש מופתע
חשבתי שלמסך המלצות רבות
האם ב- LCD אין התופעה הנ"ל ? למשל ב C650 ??
תודה
הסרט פה בשרשור הוא של LCD
להרבה מסכים יש את הבעייה הזאת גם פלזמה גם לד וגם LCD
לדעתי זה לא deal breaker אבל כל אחד יעשה את השיקול שלו
ואכן, למסך C550 יש הרבה המלצות פה כי יש לו איכות תמונה טובה ומעט השתקפויות יחסית במחיר נמוך יחסית.
הוא בהחלט נותן תמורה למחיר שלו.
זה לא V20 וזה לא KURO וזה מתבטא גם במחיר הנמוך משמעותית של מסך זה מהמסכים הנ"ל.
באנלוגיה למכוניות, C550 זאת מכונית משפחתית טובה ואף אחד לא מצפה שהיא תהיה מכונית מרוץ.
להרבה מסכים יש את הבעייה הזאת גם פלזמה גם לד וגם LCD
לדעתי זה לא deal breaker אבל כל אחד יעשה את השיקול שלו
ואכן, למסך C550 יש הרבה המלצות פה כי יש לו איכות תמונה טובה ומעט השתקפויות יחסית במחיר נמוך יחסית.
הוא בהחלט נותן תמורה למחיר שלו.
זה לא V20 וזה לא KURO וזה מתבטא גם במחיר הנמוך משמעותית של מסך זה מהמסכים הנ"ל.
באנלוגיה למכוניות, C550 זאת מכונית משפחתית טובה ואף אחד לא מצפה שהיא תהיה מכונית מרוץ.
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4810
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
אם תצליח למצוא V10 ב 50", היא עולה פחות מ 10K היום ובעלת תמונה חלקה להפליאamitgv1 כתב:קצת מבאס, כי רציתי ללכת על המסך הזה.
מישהו ממליץ על פלזמה אחרת טובה 50" סביב ה 10K ( מרחק צפיה של 3.8 מטר )?...
שי-כ כתב:אם תצליח למצוא V10 ב 50", היא עולה פחות מ 10K היום ובעלת תמונה חלקה להפליאamitgv1 כתב:קצת מבאס, כי רציתי ללכת על המסך הזה.
מישהו ממליץ על פלזמה אחרת טובה 50" סביב ה 10K ( מרחק צפיה של 3.8 מטר )?......