התקופה האחרונה אני במסע איפושים אחרי נגן SACD CD איכותי .
מסגרת התקציב שלי היא עד 12k .
התרשמתי מהנגן של דנון דגם 2010
אשמח לקבל עוד המלצות .
יום טוב לכולם .

לדעתי זה אותו מכשיר רק שה-SCD-1 עובד גם בבלאנס וה-777 הוא SINGLE ENDED.yairf כתב:סוני SCD-1, אם תמצא כזה (נדיר) או CD-777ES שזה בעצם אותו מכשיר אבל דו ערוצי וספק כח קצת פחות מושקע. גם הוא נדיר יחסית......

yairf כתב:סוני SCD-1, אם תמצא כזה (נדיר) או CD-777ES שזה בעצם אותו מכשיר אבל דו ערוצי וספק כח קצת פחות מושקע. גם הוא נדיר יחסית......

אתה צוחק נכון?ADICT כתב:איציק אתה מתחיל להרגיז אותי עם כל הסכומים שאתה זורק......
מה רע לך בנגן הזה של פיוניר ומה הוא לא נותן לך שנגנים ש100000 כן נותנים.....
http://www.pioneer.eu/eur/products/42/8 ... index.html
אגב המחיר ירד ל800 ......

זה עובד לשני הכיוונים, אתה יודע...ADICT כתב:תבין את הכיוון שלי...

תגיד פיוניר מכירים את עצמם ? האם הם יודעים מה הם מוכרים ? והאם לדעתך הם יודעים כמה השוק ישלם על מוצר פרימיום , וכמה השוק ישלם על מוצר נחות ?ADICT כתב:אני לא משווה ולא נחרץ
תבין את הכיוון שלי
אני לא שם 12000 על נגן
אבל שיבושם לאיציק היקר ושיהנה...

פשוט מאוד, רסיבר שמסוגל לפענח SACD כולל בתוכו דיקודר DSD עם לייסנסינג מסוני כמובן.דבר ראשון אני לא מצליח להבין איך בדיוק רסיבר מחלץ SACD . בשביל לחלץ את זה הם צריכים רכיב שעליו הם משלמים תמלוגים לסוני . לא ממש נראה לי שכול הרסיברים בעולם משלמים לסוני תמלוגים , על מעט אנשים שאולי באמת יצרכו את זה (בד"כ אנשים שמחפשים את האודיו הכי טוב , לא נמצאים ברסיברים), כך שאני מסופק אם הם באמת משמעים SACD אמיתי . אבל צריך לבדוק...
זה בטוח וכנ"ל אפשר לומר גם על PCM סטנדרטי.דבר שני , שום רסיבר בעולם לא יעשה פיענוח שמתקרב באיכותו לנגןן ייעודי של 12K...