שלטיה עם HARMONY ONE
קניתי היום את ההרמוני ONE של לוג'יטק
יש לי בעיה עם הדלקה וכיבוי של הרכיבים:פלאזמה/ממיר מג'יק/dvd/וסטרימר
משום מה כפתור הכיבוי וההדלקה של השלט מכבה או מדליק את המכשירים ,אני צריך להיכנס למסך המגע ולחפש את כפתור ההדלקה ,האם אאי אפשר לעשות את זה דרך הכפתור הפיזי ?
עוד משהו בסקירות ראיתי שניתן להדליק ולכבות את המכשירים בכפתור אחד ,כלומר אם אני רוצה לראות ביפ למשל והממיר והטלווזיה סגורים בכפתור אחד הוא ידליק את הממיר והטלווזיה
אשמח אם תעזרו לי
יש לי בעיה עם הדלקה וכיבוי של הרכיבים:פלאזמה/ממיר מג'יק/dvd/וסטרימר
משום מה כפתור הכיבוי וההדלקה של השלט מכבה או מדליק את המכשירים ,אני צריך להיכנס למסך המגע ולחפש את כפתור ההדלקה ,האם אאי אפשר לעשות את זה דרך הכפתור הפיזי ?
עוד משהו בסקירות ראיתי שניתן להדליק ולכבות את המכשירים בכפתור אחד ,כלומר אם אני רוצה לראות ביפ למשל והממיר והטלווזיה סגורים בכפתור אחד הוא ידליק את הממיר והטלווזיה
אשמח אם תעזרו לי
לשלט אין לחצן כיבוי והדלקה - הלחצן הוא כיבוי בלבד וההדלקה היא ע"י הפעלת activity המתאים
תוסיף activity לפעולות הדרושות, הכול מונחה צעד אחר צעד - בחירת המכשירים הפעילים, הצב כל מכשיר, מי שולט על העוצמה ...
אם לא תצליח יש הרבה דיונים בנושא
ירון
תוסיף activity לפעולות הדרושות, הכול מונחה צעד אחר צעד - בחירת המכשירים הפעילים, הצב כל מכשיר, מי שולט על העוצמה ...
ירון
לא הבנתי אותך בכלל ,אשמח אם תיתן לי לינק לדיון בנושא כי אני לא מוצא.a_yaron כתב:לשלט אין לחצן כיבוי והדלקה - הלחצן הוא כיבוי בלבד וההדלקה היא ע"י הפעלת activity המתאים
ירון...
אניי לא מבין ,ישש שם כפתור עם הסימן של הכיבוי/הדלק ,מה הוא כבר יכול לעשות חוץץ מלכבות או להדליק
הלחצן הוא כיבוי בלבד ולא הדלקהף ההדלקה מתבצעת ע"י בחירת הactivity הרצוי
הפעל את תוכנת השלט במחשב
בעמוד activities תלחץ על add activity
תבחר בYes - automatically add Activities that use my devices.
תבחר נושא לדוגמה כמו צפיה בTV
ואז יהיו מספר שאלות כמו מי שולט על עוצמת השמע (TV,ממיר,מגבר...), איך מעבירים ערוצים (בTV,בממיר...)
כך הלאה, בסיום יהיה לך activity לצפיה בTV
לחיצה על activity תפעיל את הTV (ואת כל מה שצריך בנוסף - ממיר, מגבר...) וימוקמו בכניסות המתאימות
הכול בתנאי שכול המכשירים הדרושים מוגדרים בשלט וניתנים לשליטה (בניגוד למצב אצלי בחלק מהמכשרים
)
תנסה זה פשוט, אם לא מצליח נמשיך
ירון
הפעל את תוכנת השלט במחשב
בעמוד activities תלחץ על add activity
תבחר בYes - automatically add Activities that use my devices.
תבחר נושא לדוגמה כמו צפיה בTV
ואז יהיו מספר שאלות כמו מי שולט על עוצמת השמע (TV,ממיר,מגבר...), איך מעבירים ערוצים (בTV,בממיר...)
כך הלאה, בסיום יהיה לך activity לצפיה בTV
לחיצה על activity תפעיל את הTV (ואת כל מה שצריך בנוסף - ממיר, מגבר...) וימוקמו בכניסות המתאימות
הכול בתנאי שכול המכשירים הדרושים מוגדרים בשלט וניתנים לשליטה (בניגוד למצב אצלי בחלק מהמכשרים
תנסה זה פשוט, אם לא מצליח נמשיך
ירון