בקשת המלצה למזרים מדיה
שלום לכולם
אני מעוניין לקנות סטרימר עד 1000 ש"ח
השימוש שלי הוא בעיקר סרטים רגילים ו hd ומוזיקה (חשוב שתיהיה איכות טובה)
הדרישות שלי מהסטרימר הם ככה:
1. שיהיה קל לתפעול בלי להתעסק איתו ושיעבוד חלק וגם שהעברית תעבוד חלק ושתיהי אפשרות לחבר אותו גם עם כבל רשת
2. שיעביר קבצי mkv עם כמה שפחות תקיעות דרך אינטרנט אלחוטי
3. שיהיה כמה שיותר שקט
4.שאיכות הסאונד תהיה כמה שיותר טובה
בנוסף הבנתי שps3 עושה עבודה לא רעה בכלל (תוכנת ps3 media server)ובנוסף יש לו את היתרון של נגן בלו ריי האם הוא גם אופציה ראויה?
תודה רבה לעוזרים
אני מעוניין לקנות סטרימר עד 1000 ש"ח
השימוש שלי הוא בעיקר סרטים רגילים ו hd ומוזיקה (חשוב שתיהיה איכות טובה)
הדרישות שלי מהסטרימר הם ככה:
1. שיהיה קל לתפעול בלי להתעסק איתו ושיעבוד חלק וגם שהעברית תעבוד חלק ושתיהי אפשרות לחבר אותו גם עם כבל רשת
2. שיעביר קבצי mkv עם כמה שפחות תקיעות דרך אינטרנט אלחוטי
3. שיהיה כמה שיותר שקט
4.שאיכות הסאונד תהיה כמה שיותר טובה
בנוסף הבנתי שps3 עושה עבודה לא רעה בכלל (תוכנת ps3 media server)ובנוסף יש לו את היתרון של נגן בלו ריי האם הוא גם אופציה ראויה?
תודה רבה לעוזרים
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
קודם כל, קח בחשבון שהזרמה אלחוטית חלקה של קבצי MKV זה דבר שלא כל כך הולך יחד... במיוחד אם מדובר על תוכן FHD. ההזרמה תלויה גם בסטרימר (בתוכן טובעני, למשל, לפופקורנים יש יתרון, בחיבור קווי ואלחוטי), אבל בהזרמה אלחוטית הדבר תלוי בראוטר, בטיב האות, במרחק, ובגדול הסטרימרים של היום לא נועדו להעביר תכני HD בחיבור אלחוטי (בשביל זה המציאו תקן חדש WHDI). בכל אופן עם התכנים הנ"ל מומלץ לעבוד בחיבור קווי.
במסגרת התקציב שלך, אני חושב שההתלבטות צריכה להיות בין האקסטרימר הרגיל (ללא מאוורר), לבין הפופקורן A200 (יש לו יתרונות אחרים).
במסגרת התקציב שלך, אני חושב שההתלבטות צריכה להיות בין האקסטרימר הרגיל (ללא מאוורר), לבין הפופקורן A200 (יש לו יתרונות אחרים).
אין הבדל מבחינת איכות סאונד בין ה PRO ל SIDEWINDER. ההבדלים היחידים הם שלדגם ה PRO יש יותר מקום לאחסון פנימי, זיכרון גדול יותר ושלט טוב יותר.barzelan כתב:הבנתי שהאקסטרימר פרו הוא יותר חדש ועולה בבאג 850 שקל
מבחינת איכות מוזיקה מי יותר איכותי?...
- Irus
- חבר מביא חבר

אם כבר מדברים על איכות המוזיקה, אני לא יודע לגבי הגרסה הנוכחית באקסטרימרים, אבל לפופקורנים יש יתרון משמעותי, הפופקורנים תומכים בניגון רציף של קטעי מוזיקה איכותיים, זאת בניגוד לאקסטרימרים שקוטעים את הסאונד באמצע.
פעם ראשונה שאני שומע על דבר כזה. מה זאת אומרת קוטעים את הסאונד?Irus כתב:אם כבר מדברים על איכות המוזיקה, אני לא יודע לגבי הגרסה הנוכחית באקסטרימרים, אבל לפופקורנים יש יתרון משמעותי, הפופקורנים תומכים בניגון רציף של קטעי מוזיקה איכותיים, זאת בניגוד לאקסטרימרים שקוטעים את הסאונד באמצע....
- Irus
- חבר מביא חבר

זאת אומרת שאין למכשיר תמיכה בקטעי מוזיקה רציפים, ובכל מקטע של זמן הסטרימר מבצע עצירה ומתחיל לנגן מחדש.
הפופקורן יודע לזהות קטעי מוזיקה כאלה, אין עצירות והמוזיקה מתנגנת ברציפות.
אחד מחברי הפורום ששומע הרבה מוזיקה כתב על זה באחד השרשורים, אני אחפש...
הפופקורן יודע לזהות קטעי מוזיקה כאלה, אין עצירות והמוזיקה מתנגנת ברציפות.
אחד מחברי הפורום ששומע הרבה מוזיקה כתב על זה באחד השרשורים, אני אחפש...
קראתי באמזון שה a200 מאוד רועש ואיכות הפלסטיק והבניה לא טובה יש לי דירת חדר והרעש הוא שיקול חשוב
אם המחיר הוא לא שיקול האם עדיף את האקסטרימר פרו על הרגיל?(מי יותר שקט?)
מה לגבי הפלייסטיישן עם תוכנת ps3 media server(יתרון שיש נגן בלו ריי ואיכות של סוני)?
תודה
אם המחיר הוא לא שיקול האם עדיף את האקסטרימר פרו על הרגיל?(מי יותר שקט?)
מה לגבי הפלייסטיישן עם תוכנת ps3 media server(יתרון שיש נגן בלו ריי ואיכות של סוני)?
תודה