יותר נכון קנו לי את הטלוויזיה הנ"ל .
כמה שאלות אחרי שקניתי למי שיכול לעזור :
1. איך אני בודק שאין לי פיקסלים שרופים? הטלוויזיה מגיעה תוך יום או יומיים ויש לי PS3 שיתחבר אליה , מה בדיוק עושים ?
2. איך אני מוודא שהאחריות היא באמת של סאםליין? אמא שלי שקנתה את הטלוויזיה אמרה שבטלפון אמרו לה שזה אחריות מלאה של 3 שנים של סאםליין.
אני גם יודע שהיא קנתה את זה מאבי סופר בתל אביב, אם זה עוזר.
3. אני הולך לחבר את הטלוויזיה לממיר YES Total , יש משהו מיוחד לבקש מYES בנידון ?
מגיע מזל טוב , קניתי את ה40C530
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
haim9798haim9798 כתב:יותר נכון קנו לי את הטלוויזיה הנ"ל .
כמה שאלות אחרי שקניתי למי שיכול לעזור :
1. איך אני בודק שאין לי פיקסלים שרופים? הטלוויזיה מגיעה תוך יום או יומיים ויש לי PS3 שיתחבר אליה , מה בדיוק עושים ?
2. איך אני מוודא שהאחריות היא באמת של סאםליין? אמא שלי שקנתה את הטלוויזיה אמרה שבטלפון אמרו לה שזה אחריות מלאה של 3 שנים של סאםליין.
אני גם יודע שהיא קנתה את זה מאבי סופר בתל אביב, אם זה עוזר.
3. אני הולך לחבר את הטלוויזיה לממיר YES Total , יש משהו מיוחד לבקש מYES בנידון ?...
ראשית תתחדש ותהנה
1. יש תוכנת בידקה שנקראת DPT שאתה מריץ על המסך והיא מליפה צבעי רקע .ובמידה אין נקודות מתות על המסך . אז המסך תקין .
2. לגבי האחריות על האריזה יש מדבקה שכתוב עליה מי היבואן .
3. מהממיר החדש נשאר לך רק להנות .
בהצלחה ומחכים לתמונות .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
1. אתה יכול לשים תמונה לבנה ביחס 16:9 על DOK / לחבר את המחשב וליצור מסך לבן או כל דרך אחרת לגרום לכל הפיקסלים להציג צבע לבן ואם יהיה פיקסל שרוף אתה תראה.
2. אם האחריות היא באמת של סמליין/מיניליין אתה אמור לקבל ספח שלהן עם מספר סידורי שאתה אמור למלא ולשלוח תוך שבועיים מקבלת המוצר.
2. אם האחריות היא באמת של סמליין/מיניליין אתה אמור לקבל ספח שלהן עם מספר סידורי שאתה אמור למלא ולשלוח תוך שבועיים מקבלת המוצר.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
Roi232Roi232 כתב:1. אתה יכול לשים תמונה לבנה ביחס 16:9 על DOK / לחבר את המחשב וליצור מסך לבן או כל דרך אחרת לגרום לכל הפיקסלים להציג צבע לבן ואם יהיה פיקסל שרוף אתה תראה.
2. אם האחריות היא באמת של סמליין/מיניליין אתה אמור לקבל ספח שלהן עם מספר סידורי שאתה אמור למלא ולשלוח תוך שבועיים מקבלת המוצר....
לבדיקת פקסלים תקולים או שרופים במסך .. הצגת מסך לבן אינה מספיקה .
יש להריץ את כל הצבעים האפשריים . כי להיות בטוחים שהמסך תקין .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"