קיבלתי את הטלויזיה c530, כמה שאלות
שלום
היום קיבלתי את הטלויזיה 37c530 וכשבדקתי אותה ראיתי שהדגם הספציפי שקיבלתי הוא LE37c530 ולא את הLA37c530 שאמרו לי שיביאו לי..
השאלה שלי היא מה ההבדל בדיוק בינייהם? איזו עדיפה? הבנתי שהLE זה אירופאי והLA זה לאסיה.. אבל לא הבנתי מה עדיף בדיוק..
חיטטתי קצת באתרים ועשיתי השוואה בפרטי המוצרים עצמם ואלה ההבדלים שראיתי:
[left]
DTV Reception (DVB-T/T2/C/S2)
LA: DVB-T
LE: לא
Caption (Subtitle)
LA: Yes
Audio Out L-R (Mini Jack)
LA: No
LE: 1
Composite In (AV)
LA: 1 (Side)
LE: 2 (בצד: 1, מאחור: 1 שימוש נפוץ ל-Component Y)
Power Supply
LA: TBD
LE: AC100-240V 50/60Hz
FM Transmitter Module
LE: כן
DTV Tuner Built-in
LE: No
EPG
FM Transmitter
LE: Yes
[/left]
כל הדברים שיש בLE ואין בLA לא משמעותיים לא?
חוץ מזה שלLA יש DTV שאני עדיין לא ממש הבנתי אם זה טוב בארץ אבל זה דיי חשוב שיהיה?
ומה זה EPG ?
היום קיבלתי את הטלויזיה 37c530 וכשבדקתי אותה ראיתי שהדגם הספציפי שקיבלתי הוא LE37c530 ולא את הLA37c530 שאמרו לי שיביאו לי..
השאלה שלי היא מה ההבדל בדיוק בינייהם? איזו עדיפה? הבנתי שהLE זה אירופאי והLA זה לאסיה.. אבל לא הבנתי מה עדיף בדיוק..
חיטטתי קצת באתרים ועשיתי השוואה בפרטי המוצרים עצמם ואלה ההבדלים שראיתי:
[left]
DTV Reception (DVB-T/T2/C/S2)
LA: DVB-T
Caption (Subtitle)
Audio Out L-R (Mini Jack)
LE: 1
Composite In (AV)
LA: 1 (Side)
LE: 2 (בצד: 1, מאחור: 1 שימוש נפוץ ל-Component Y)
Power Supply
LA: TBD
LE: AC100-240V 50/60Hz
FM Transmitter Module
LE: כן
DTV Tuner Built-in
EPG
FM Transmitter
[/left]
כל הדברים שיש בLE ואין בLA לא משמעותיים לא?
חוץ מזה שלLA יש DTV שאני עדיין לא ממש הבנתי אם זה טוב בארץ אבל זה דיי חשוב שיהיה?
ומה זה EPG ?
שכחת לציין דבר משמעותי
Scart
LA: no
אם אין לך ממיר HD הסקארט נותן את התמונה הכי טובה בתוכן SD וגם יודע לשנות את יחס המסך אוטומטית בלי שתצטרך לעשות את זה ידנית(דבר שלא קיים אפילו בHDMI). זה יתרון לא קטן.
Scart
אם אין לך ממיר HD הסקארט נותן את התמונה הכי טובה בתוכן SD וגם יודע לשנות את יחס המסך אוטומטית בלי שתצטרך לעשות את זה ידנית(דבר שלא קיים אפילו בHDMI). זה יתרון לא קטן.
נכון, אבל עדיף משאר היתרונות של הLA?Roi232 כתב:שכחת לציין דבר משמעותי
Scart
אם אין לך ממיר HD הסקארט נותן את התמונה הכי טובה בתוכן SD וגם יודע לשנות את יחס המסך אוטומטית בלי שתצטרך לעשות את זה ידנית(דבר שלא קיים אפילו בHDMI). זה יתרון לא קטן....
הכי חשוב, תראה אם יש לך מדבקה בצד של הטלוויזיה, ומה רשום בחלק של הversion אם בגרסא האירופאית נפלת במקרה על פאנל של סמסונג SQ01 אז לא הייתי מחליף אף פעם. אני בדיוק מחליף את הטלוויזיה שלי בתקווה לקבל פאנל אחר, אבל נראה לי שהסיכויים קלושים עם הדגמיים האסייתים הדפוקים שמביאים לכאן.
אין מדבקה..kuden כתב:הכי חשוב, תראה אם יש לך מדבקה בצד של הטלוויזיה, ומה רשום בחלק של הversion אם בגרסא האירופאית נפלת במקרה על פאנל של סמסונג SQ01 אז לא הייתי מחליף אף פעם. אני בדיוק מחליף את הטלוויזיה שלי בתקווה לקבל פאנל אחר, אבל נראה לי שהסיכויים קלושים עם הדגמיים האסייתים הדפוקים שמביאים לכאן....
יש מאחורה מדבקה עם model וmodel code
אני מאמין שאתה לא מתכוון לזה כן?
כן לפי זה אי אפשר לדעת, יש אפשרות אולי בתפריט שירות אבל אני לא בטוח. בכל אופן, לדעתי הסיכוי לקבל פאנל איכותי יותר בגרסה האירופאית הוא גבוה משמעותית, מה הארץ ייצור של הטלוויזיה?
לדעתי אם אין לך בעיה עם הטלוויזיה ורואים בה טוב, תישאר איתה.
http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung- ... 728791.htm
זאת הביקורת על הC580 והיא טובה מאוד ונראה שבאנגליה לפחות הדגם הזה מגיע כמעט תמיד עם פאנל של סמסונג.
לדעתי אם אין לך בעיה עם הטלוויזיה ורואים בה טוב, תישאר איתה.
http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung- ... 728791.htm
זאת הביקורת על הC580 והיא טובה מאוד ונראה שבאנגליה לפחות הדגם הזה מגיע כמעט תמיד עם פאנל של סמסונג.
אמורה להיות מדבקה בדופן הימנית(כשאתה מול הטלויזיה). האפשרות התחתונה, version מציינת את סוג הפאנל.
אני מצטרף לדעתו של kuden. אם קבלת פאנל SQ01 או SQ02 זכית.
אני באופן אישי לצרכיי שלי הייתי מעדיף דגם אירופאי על כל חסרונותיו מול האסייתי או האמריקאי. השאלה היא אם כל ההבדלים שציינת רלוונטיים לשימושים שלך.
kuden
הלוואי שזה היה עניין גאוגרפי. כבר קניתי שתי טלויזיות של סמסונג בשנתיים האחרונות, שתיהן LA ושתיהן הגיעו עם פאנל SQ02.
חוץ מזה... היה לך כלכך קל להחזיר את הטלויזיה? לא התווכחו איתך? נשמע לי הזוי התהליך של להחזיר טלויזיה לחנות בישראל.
אני באופן אישי לצרכיי שלי הייתי מעדיף דגם אירופאי על כל חסרונותיו מול האסייתי או האמריקאי. השאלה היא אם כל ההבדלים שציינת רלוונטיים לשימושים שלך.
kuden
הלוואי שזה היה עניין גאוגרפי. כבר קניתי שתי טלויזיות של סמסונג בשנתיים האחרונות, שתיהן LA ושתיהן הגיעו עם פאנל SQ02.
חוץ מזה... היה לך כלכך קל להחזיר את הטלויזיה? לא התווכחו איתך? נשמע לי הזוי התהליך של להחזיר טלויזיה לחנות בישראל.
כן אני יודע איפה אמורה להיות המדבקה , ראיתי אותה על שאר הטלויזיות של סמסונג שיש לי בבית אבל בזאת אין =\ מכירים אולי עוד דרך לראות?Roi232 כתב:אמורה להיות מדבקה בדופן הימנית(כשאתה מול הטלויזיה). האפשרות התחתונה, version מציינת את סוג הפאנל.
kuden
חוץ מזה... היה לך כלכך קל להחזיר את הטלויזיה? לא התווכחו איתך? נשמע לי הזוי התהליך של להחזיר טלויזיה לחנות בישראל....
כן לא היה ממש בלאגן עם החנות.. כי ברגע שקניתי אותה היה רשום באתר שזה LA ויום אחרי זה הם מחקו את זה (בינתיים אין יבוא של סמליין של הסדרה הזאת אלא רק י. שלום ולכן יש רק LE)
וי. שלום אמרו לי שבתור פיצוי הם מוכנים שאני אוסיף 450 שקל והם ייבאו לי במיוחד את הLA.. אבל מן הסתם העדפתי להשאר עם זאת
ד"א הארץ יצור שלה זה הונגריה
אני אומר עדיף הונגריה על תאילנד, רוב הסיכויים שיש לך פאנל יותר טוב מהפאנלים הסיניים שמקבלים בדגמי הLA כאן.אסף_ב כתב:כן אני יודע איפה אמורה להיות המדבקה , ראיתי אותה על שאר הטלויזיות של סמסונג שיש לי בבית אבל בזאת אין =\ מכירים אולי עוד דרך לראות?Roi232 כתב:אמורה להיות מדבקה בדופן הימנית(כשאתה מול הטלויזיה). האפשרות התחתונה, version מציינת את סוג הפאנל.
kuden
חוץ מזה... היה לך כלכך קל להחזיר את הטלויזיה? לא התווכחו איתך? נשמע לי הזוי התהליך של להחזיר טלויזיה לחנות בישראל....
כן לא היה ממש בלאגן עם החנות.. כי ברגע שקניתי אותה היה רשום באתר שזה LA ויום אחרי זה הם מחקו את זה (בינתיים אין יבוא של סמליין של הסדרה הזאת אלא רק י. שלום ולכן יש רק LE)
וי. שלום אמרו לי שבתור פיצוי הם מוכנים שאני אוסיף 450 שקל והם ייבאו לי במיוחד את הLA.. אבל מן הסתם העדפתי להשאר עם זאת
ד"א הארץ יצור שלה זה הונגריה...
אם רק הייתי יכול הייתי מחליף את שלי בLE בשביל הסיכוי הגבוה לקבל פאנל SQ אבל אין C650 LE
אצלי היו גם כמה פיקסלים שרופים אז היה לי תירוץ להחליף, הבעיה שאני בספק רב אם אני אקבל פאנל SQ. תיאורטית הייתי רוצה לדרוש פאנל כזה, אבל אפילו אני יודע שזה לא ריאלי כי אין דרך לדעת בלי לפתוח את הארגז ולהסתכל במדבקות (למרות שקראתי על אנשים בחו"ל שדרשו את זה ואמרו פשוט שאם הם לא יקבלו את הפאנל הזה הם יחזירו את הטלוויזיה ברגע שהם יקבלו אותה, אבל להם יש מדיניות החזרה מטורפת).
Roi232
באיזה דגמים קיבלת SQ בארץ? בינתיים לא ראיתי מישהו בארץ עם דגם מסדרה C וייצור LA שקיבל משהו חוץ מפאנלים מסוג CN.
אסף_ב
תחפש איזשהו אזכור על המדבקה הלבנה בגב הטלויזיה או על הקרטון. חייב להיות משהו...
אם הכל תקין לא הייתי מציע לך להחליף בכל מקרה. העיקר הוא שכל הפרטים הטכניים האלה לא יעיבו על ההנאה שלך מהטלויזיה החדשה.
kuden
הדגמים שיש לי הם באמת לא C כלומר לא מ2010-
la32b550
la32a450
הנה ביקורת של מישהו שגר בהודו וקנה את הla32c530:
http://www.techenclave.com/reviews-and- ... 70578.html
הוא קיבל SQ02
תחפש איזשהו אזכור על המדבקה הלבנה בגב הטלויזיה או על הקרטון. חייב להיות משהו...
אם הכל תקין לא הייתי מציע לך להחליף בכל מקרה. העיקר הוא שכל הפרטים הטכניים האלה לא יעיבו על ההנאה שלך מהטלויזיה החדשה.
kuden
הדגמים שיש לי הם באמת לא C כלומר לא מ2010-
la32b550
la32a450
הנה ביקורת של מישהו שגר בהודו וקנה את הla32c530:
http://www.techenclave.com/reviews-and- ... 70578.html
הוא קיבל SQ02
- The-Fox
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
- נתן תודות: 29 פעמים
- קיבל תודות: 183 פעמים
אסף, אתה התבלבלת בקשר להבדלים במפרטים בין ה LA לבין ה LE.
ה LA זה אכן דגם של אסיה ו LE הוא דגם של אירופה, לכן כל הנושא של DTT נמצא אך ורק בדגמים של אירופה:
הנה מה שהוצאתי מהמפרט של הטלוויזיה מדגם LE:
[left]System DTV Reception (DVB-T/T2/C/S2) DVB-T/C
DTV Tuner Built-in Yes
MHP/ MHEG (version) Yes
CI Slot 1
Scart 1
[/left]
בקיצור, לארץ הדגם של ה LE עדיף בגלל ה SCART וה DTT (מבחינת פיצ'רים לפחות, לגבי סוג הפאנל ואיכותו אני לא יודע להגיד כי לא בדקתי את הנושא).
לא צריך להיות גאון גדול להבין את זה, זה אמור להגיד לך משהוא על "החוכמה" של היבואן הרשמי...
בנוסף היבוא המקביל של י.שלום בדרך כלל זול יותר (זה לא קשה עם המחירים המופרזים של סמליין).
הנה האתר של הדגם המדוייק:
http://www.samsung.com/uk/consumer/tv-a ... cification
ה LA זה אכן דגם של אסיה ו LE הוא דגם של אירופה, לכן כל הנושא של DTT נמצא אך ורק בדגמים של אירופה:
DTV Tuner Built-in Yes
MHP/ MHEG (version) Yes
CI Slot 1
Scart 1
[/left]
בקיצור, לארץ הדגם של ה LE עדיף בגלל ה SCART וה DTT (מבחינת פיצ'רים לפחות, לגבי סוג הפאנל ואיכותו אני לא יודע להגיד כי לא בדקתי את הנושא).
לא צריך להיות גאון גדול להבין את זה, זה אמור להגיד לך משהוא על "החוכמה" של היבואן הרשמי...
בנוסף היבוא המקביל של י.שלום בדרך כלל זול יותר (זה לא קשה עם המחירים המופרזים של סמליין).
http://www.samsung.com/uk/consumer/tv-a ... cification
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14358
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
ככה נראית המדבקה וכתוב בפירוש SQ ( צולם מהטלויזיה שלי ).אסף_ב כתב:אין מדבקה..kuden כתב:הכי חשוב, תראה אם יש לך מדבקה בצד של הטלוויזיה, ומה רשום בחלק של הversion אם בגרסא האירופאית נפלת במקרה על פאנל של סמסונג SQ01 אז לא הייתי מחליף אף פעם. אני בדיוק מחליף את הטלוויזיה שלי בתקווה לקבל פאנל אחר, אבל נראה לי שהסיכויים קלושים עם הדגמיים האסייתים הדפוקים שמביאים לכאן....
יש מאחורה מדבקה עם model וmodel code
אני מאמין שאתה לא מתכוון לזה כן?...
אין לך מדבקה כזו? זו לא פעם ראשונה שאני שומע ש י. שלום מסירים מדבקות יצרן...
נערך לאחרונה על ידי טלHD ב 12/08/2010 10:35, נערך פעם 1 בסך הכל.
הלוואי וזה היה ככהThe-Fox כתב:אסף, אתה התבלבלת בקשר להבדלים במפרטים בין ה LA לבין ה LE.
DTV Tuner Built-in Yes
MHP/ MHEG (version) Yes
CI Slot 1
Scart 1
[/left]
לא צריך להיות גאון גדול להבין את זה, זה אמור להגיד לך משהוא על "החוכמה" של היבואן הרשמי...![]()
http://www.samsung.com/uk/consumer/tv-a ... cification...
משום מה הDTT נמצא בLA ולא בLE, בדקתי את זה גם מול י. שלום והם הודו שזה נכון ושאין מה לעשות בנידון (מן הסתם)
טלHD, יש מצב גדול שהם באמת הוציאו את המדבקה כי היא לא קיימת..
אפשר לדרוש מהם להחליף לי את הטלויזיה ושיהיה שם מדבקה?
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14358
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
אין דבר כזה שלא תהיה מדבקה עם מס' סידורי, דגם וסידרה+סוג פנל של המסך.
אם היא לא קיימת, היא הוסרה.
שאל אותם איפה המדבקה ואם היא לא שם, מדוע הסירו אותה?
אם היא לא קיימת, היא הוסרה.
שאל אותם איפה המדבקה ואם היא לא שם, מדוע הסירו אותה?