שאלה לבעלי פלזמות פיוניר
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78888
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
josef_hejosef_he כתב:יש לי בעיית סאונד בפלזמה שבאה רק מצד אחד של הרמקולים ובשל כך היא בתיקון. שאלתי לבעלי פלזמות פיוניר היא האם מישהו מכם נתקל בבעיית סאונד כלשהי (כל דור של קורו ואף הקודמות)?
תודה....
יש ברשותי מסך פיוניר קורו + רמקולים ואין לי שום בעיה . הכול תקין .
לגבי הרמקול של המסך ואיכות השמע שלו הייתי נותן לו ציון 10 . עוד חלק מושלם במסך הזה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- nadavrut
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 281
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
ניסית לחבר את יציאות הרמקולים של המסך (בהנחה שהפיוניר שלך בעלת מגבר פנימי והיציאות הן מוגברות ישירות לרמקולים מקוריים ניתקים) ישירות לזוג רמקולים אחר ?josef_he כתב:בוודאות במסך עצמו....
לי יש KRP500M עם יציאה מוגברת 9W+9W המחוברת בכבלי הרמקולים המקוריים של המסך לזוג רמקולים לא מקוריים (זוג של JMlab - היום החברה נקראת FOCAL) ובגלל בעיה ברמקול השמאלי מעל עוצמה של בערך 1/3 יש לי צפצופים - בעיה ברמקול פרופר ! (הרמקולים החדשים בדרך מארה"ב...
נ.ב למה ליברפול מסריחה ?
YNWA
לי יש דגם שהוא מקשה אחת, רמקולי אינם ניתקים. כנראה זה משהו שהיה שם והוחרף עם הזמן וחבל לי שקורים דברים כאלה בפיוניר (מחברות ברמה נמוכה יותר אולי הייתי מקבל את זה).
ליברפול- סתם זה משהו שכתבתי עוד בעונה הקודמת. אני אוהד של ארסנל ושמח לחזות באי הצלחת ליברפול.

ליברפול- סתם זה משהו שכתבתי עוד בעונה הקודמת. אני אוהד של ארסנל ושמח לחזות באי הצלחת ליברפול.