תוכן HD -
אני מפחד שבשתי החברות הם יקחו ערוצים קיימים, יוסיפו אותם לHD עם שינוי שם קטן, וירצו תשלום נוסף עבורם.
יש דרך למנוע את זה? אם לוקחים את חבילת פלטינום HD בהוט, זה יכלול ערוצי HD עתידיים? כי כרגע אין להם הרבה בכלל. (ההורים שלי לא רואים ספורט כלל.)
ראיתי שבYES יש יותר ערוצי HD, יש שני ערוצי סרטים, שני ערוצי סדרות. האם התוכן בהם זהה לתוכן של הערוצים הרגילים?
בהוט יש ערוץ סרטים בודד. מה משודר בו? הוא שווה משהו? האם הם מתכננים להעביר את כל ערוצי הסרטים בHD? מה לגבי ערוץ 8?
תוכן VOD -
האם אפשר להגדיר את הVOD כחבילה? כמה תוכן איכותי באמת מקבלים במחיר הבסיסי של השירות?
כרגע ההורים שלי טוענים שהם לא צריכים את זה.
עכשיו לענייני כספים -
ההורים שלי ביס כמה שנים ונגמרת להם ההתחייבות עכשיו.
היום יש להם 2 ממירים, אחד מהם עם עינית (כלומר יש 3 טלויזיות בבית). אחת מהן היא טלויזית HD חדשה. בחדר שינה שלהם הטלויזיה כבר לא משהו, ויש מצב שתוחלף בחצי שנה גג שנה הקרובה ושם רואים הכי הרבה טלויזיה. הבנתי שהם רוצים 3 שנים התחייבות מחדש גם כאשר משדרגים ממירים באמצע חוזה, לכן נראה כבר עדיף לקחת 2 ממירי HD בראייה עתידית. עבור הטלויזיה השלישית - בתכל'ס כמעט לא רואים שם, רק כאשר אנחנו הילדים מגיעים לסופ"ש שלם להורים, לכן מספיק שם ממיר רגיל. אני מניח שאין ממיר HD עם עינית, מה שאומר שצריך שם ממיר רגיל, או לוותר שם על הממיר בכלל כי קצת חבל לשלם 15-20 שח לחודש לממיר שם.
יס נתנו להם הצעה שהם טוענים שהיא יקרה ב100 שח מהוט, כאשר מחשיבים עלות אחזקת קו של בזק. קצת מוזר לי, אבל עוד אין לי פרטים מלאים.
הוט הציעו להם טריפל - 300 שח - 2 ממירי HD, כנראה 6 חבילות תוכן סטנדרטיות + אינטרנט + טלפון 1000 דקות. אני מניח שאם לא אומרים אחרת, אז אין פה חבילת תוכן HD?? לגבי הרוחב פס, אני לא סגור (כנראה לפחות 1.5 מגה כמו מה שהיה להם אולי יותר אבל ממש לא צריך שם יותר).
התחייבות 3 שנים בשתי החברות. בהתחלה הייתי בטוח שזה המחיר לשלוש שנים הקרובות, אחרי שקצת קראתי פה, ראיתי שהם עושים טריקים כאשר יש התחייבות לשלוש שנים, אבל המחיר הוא רק לשנתיים, מה שמכניס אותך למשא ומתן אחרי שנתיים, כאשר אתה עדיין בהתחייבות לשנה. צעד מסריח. כמו שתחתמו חוזה על דירה לשלוש שנים אבל אחרי שנתיים תעשו שוב משא ומתן על המחיר, כאשר אתם לא יכולים לעזוב.
הם היו שנה פעם בהוט הדיגיטלי בתחילת הדרך (עוד לפני הטלפונים VOD, רק שהממיר הפך לדיגיטלי), היו די הרבה בעיות צפייה בטלויזיה. אחרי תום חוזה לאחר שנה או שנתיים, הוט רצו להקפיץ את המחיר, ואז העברתי אותם ליס, ומאז לא נרשמו טריקים והתחכמויות גם כאשר החוזה הסתיים. הם כבר חידשו לפחות פעם אחת, עם אותם תנאים ובלי יותר מדי צעקות.
תודה מראש על תגובות, הערות והארות.