שאלה לגבי גובה קנס יציאה
התחברתי להוט לפני שנה עם התחייבות לשנתיים.
אני לא מרוצה מהתוכן והחלטתי לחזור ליס.
התקשרתי לברר לגבי קנס היציאה ונמסר לי שהקנס הוא כמעט 2000 ש"ח (500 שקל קבוע ועוד מאה ומשהו לכל חודש שעבר).
בדקתי בהסכם שחתמתי עליו ובו אין שום איזכור לקנס.
אני זוכר שנאמר לי משהו בעל פה, אבל זה לא היה סכום שקרוב לזה.
הסתכלתי גם על החשבוניות ומופיע קנס יציאה רק בחשבוניות של הטלפון והאינטרנט, על החשבונית של הכבלים לא מופיע כלום.
האם הם יכולים לחייב אותי על משהו שלא מופיע בחוזה שאני חתום עליו?
אני לא מרוצה מהתוכן והחלטתי לחזור ליס.
התקשרתי לברר לגבי קנס היציאה ונמסר לי שהקנס הוא כמעט 2000 ש"ח (500 שקל קבוע ועוד מאה ומשהו לכל חודש שעבר).
בדקתי בהסכם שחתמתי עליו ובו אין שום איזכור לקנס.
אני זוכר שנאמר לי משהו בעל פה, אבל זה לא היה סכום שקרוב לזה.
הסתכלתי גם על החשבוניות ומופיע קנס יציאה רק בחשבוניות של הטלפון והאינטרנט, על החשבונית של הכבלים לא מופיע כלום.
האם הם יכולים לחייב אותי על משהו שלא מופיע בחוזה שאני חתום עליו?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4852
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
קנס היציאה ב-HOT הוא מטורף, אנשים פשוט מתחייבים בלי לחשוב ולבדוק.
אני מזהיר כל מי ששוקל להתחבר -שפשוט יהיה מודע לעניין הזה.
אני יודע שהחוזה שלהם, שקיים באתר, מאד מפורט, אבל יש כאן שאלה האם הם באמת החתימו אותך וידעו אותך על העניין.
נסה לפנות למועצה לשידורי כבלים ולווין , אולי היא תוכל לסייע לך בעניין.
אני יודע שהחוזה שלהם, שקיים באתר, מאד מפורט, אבל יש כאן שאלה האם הם באמת החתימו אותך וידעו אותך על העניין.
נסה לפנות למועצה לשידורי כבלים ולווין , אולי היא תוכל לסייע לך בעניין.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אני מציע קודם שמישהו יעבור איתך על מה שנמצא אצלך.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
yes-man כתב:קנס היציאה ב-HOT הוא מטורף, אנשים פשוט מתחייבים בלי לחשוב ולבדוק.
נסה לפנות למועצה לשידורי כבלים ולווין , אולי היא תוכל לסייע לך בעניין....
במידה ואתה עובר ליס הם מוכנים לספוג את הקנס הקטלני של הוט .
לדעתי שווה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4852
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
אתה בטוח שיס יסכימו לכסות 2000 ש"ח?
איך זה משתלם להם לתת לו כמעט שנה חינם?
אני מאמין שהתקרה השתתפות שלהם בקנס נמוכה יותר
איך זה משתלם להם לתת לו כמעט שנה חינם?
אני מאמין שהתקרה השתתפות שלהם בקנס נמוכה יותר
כשאני דיברתי עם נציג של הוט לפני כמה חודשים הוא לא פרט את קנס היציאה. רק לאחר ש"חקרתי" אותו לגבי זה, אז הוא פרט. (בדיוק הקנס שאתה קיבלת).
אגב למה הם קוראים לזה קנס? במה פשעתי? שיקראו לזה "דמי עזיבה".
נ.ב. מתי כבר יבוא איזה שר תקשורת עם "ביצים" ויילך איתם עד הסוף.
נ.ב. מתי כבר יבוא איזה שר תקשורת עם "ביצים" ויילך איתם עד הסוף.
One pill makes you larger and one pill makes you small
And the ones that mother gives you don't do anything at all. Go ask Alice when she's ten feet tall
And the ones that mother gives you don't do anything at all. Go ask Alice when she's ten feet tall
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
זה כמו חתונה, אתה רוצה להתגרש, צריך לשלם לעורך דין, מזל שעם HOT אתה לא מתחתן אלא רק מחליף ערוצים.mshai כתב:כשאני דיברתי עם נציג של הוט לפני כמה חודשים הוא לא פרט את קנס היציאה. רק לאחר ש"חקרתי" אותו לגבי זה, אז הוא פרט. (בדיוק הקנס שאתה קיבלת).
נ.ב. מתי כבר יבוא איזה שר תקשורת עם "ביצים" ויילך איתם עד הסוף....
א- אני ממש לא מבין את התבכיינות על הקנס יציאה- הרי Termination fee קיים בכל העולם וזה האינטרס של חברות התקשורת לתת לך מחיר טוב יותר.
ב- אני מציע שתבקש מהם את העתק של החוזה שחתמת עליו. יקח להם קצת זמן אבל בסוף הם יספקו לך אותו. קרא אותו בקפדנות וראה מה כתוב שם בעניין קנס היציאה.
ב- אני מציע שתבקש מהם את העתק של החוזה שחתמת עליו. יקח להם קצת זמן אבל בסוף הם יספקו לך אותו. קרא אותו בקפדנות וראה מה כתוב שם בעניין קנס היציאה.
ה"קנס" הוא מאוד מעצבן, אך צריך להבין שההתחייבות שלך היא חוזה לכל דבר בו אתה מתחייב להעביר להם X כסף כל חודש למשך שנה/שנתיים/שלוש והם בתמורה מתחייבים לספק לך את התוכן בהתאם.
מה שאתה קורא לו קנס, זה למעשה שהם מוכנים "לוותר לך" על כל הסכום שהתחייבת עליו ולתת לך להפר חוזה תמורת סכום קטן יותר. זה אמנם מרגיז, והחברות הללו עושות ככל יכולתם במסגרת החוק (וגם בתחומים המאוד אפורים של החוק) כדי לסחוט ממך כמה שיותר כסף, אבל אם אתה לא מוכן להתחייב, אל תתחייב. אי אפשר לחתום על חוזה ואח"כ להתלונן שדורשים ממך כסף בתמורה להפרה שלו.
מה שאתה קורא לו קנס, זה למעשה שהם מוכנים "לוותר לך" על כל הסכום שהתחייבת עליו ולתת לך להפר חוזה תמורת סכום קטן יותר. זה אמנם מרגיז, והחברות הללו עושות ככל יכולתם במסגרת החוק (וגם בתחומים המאוד אפורים של החוק) כדי לסחוט ממך כמה שיותר כסף, אבל אם אתה לא מוכן להתחייב, אל תתחייב. אי אפשר לחתום על חוזה ואח"כ להתלונן שדורשים ממך כסף בתמורה להפרה שלו.
אני מאוד מבין את החברות האלה יס והוט בשוק רווי תחרות וזה אחד הדברים שגורמים להם ליצור תחרות גדולה יותר,
מה שאתה צריך להבין לא נאה לך אל תתחייב לשום דבר, אף אחד לא שם לך אקדח ברקה ואמר לך תחתום על חוזה התחייבות עכשיו,
הם מציעים מבצע אטרקטיבי שכולל התחייבות כחלק מהמבצע, ובמידה ואתה מעונין במצבע והתחייבות לך על זה במידה ולא יציעו לך מבצע פחות אטרקטיבי הכולל מחיר יותר גבוה
מה שאתה צריך להבין לא נאה לך אל תתחייב לשום דבר, אף אחד לא שם לך אקדח ברקה ואמר לך תחתום על חוזה התחייבות עכשיו,
הם מציעים מבצע אטרקטיבי שכולל התחייבות כחלק מהמבצע, ובמידה ואתה מעונין במצבע והתחייבות לך על זה במידה ולא יציעו לך מבצע פחות אטרקטיבי הכולל מחיר יותר גבוה
LCD 32
SAMSUNG T220P
logitech x-530
CPU I-5 2500
8GB RAM
750GB SAMSUNG
XTREMER
העלאת תמונות
רקעים יפים
SAMSUNG T220P
logitech x-530
CPU I-5 2500
8GB RAM
750GB SAMSUNG
XTREMER
העלאת תמונות
רקעים יפים
עברתי שוב על החוזה וגיליתי איפה נפלתי
מוזכר בחוזה נספח שאותו מעולם לא ראיתי, בנספח הזה מפורט הקנס.
האם אני אמור להיות מוחתם גם על הנספח? אני לא.
לכל המגיבים על ההתחייבות עצמה, עם זה אין לי בעיה. הבעיה היא שפרטי ההתחייבות כפי שנאמרו לי לא תואמים את המציאות.
מוזכר בחוזה נספח שאותו מעולם לא ראיתי, בנספח הזה מפורט הקנס.
האם אני אמור להיות מוחתם גם על הנספח? אני לא.
לכל המגיבים על ההתחייבות עצמה, עם זה אין לי בעיה. הבעיה היא שפרטי ההתחייבות כפי שנאמרו לי לא תואמים את המציאות.