האם שווה להחליף מסך מצויין רק בגלל שהוא קצת קטן?
היום אני גרה בדירה שמרחק הצפיה בערך 3 מטר, יש לי פילפס 42 מהסדרה 8 (8404 אם אני לא טועה) שקניתי רק לפני כמה חודשים. אני מאד מאד מרוצה ממנו, אבל עוד חודש-חודשיים אני עוברת דירה ושם מרחק הצפיה הוא כ 4 וחצי מטר, ואני חוששת שאתבאס מהגודל.. בא לי 50 אינץ', אבל אני לא יודעת אם כדאי שוב להוציא על מסך חדש אחרי שהאחרון עלה לי לא מעט, והוא כאמור מסך מצויין, בזמנו לא קניתי יותר גדול משיקולי תקציב, וגם עכשיו אין לי יותר מדי.. גם אני לא בטוחה שעל הפילפס אוכל לקבל יותר מ5000 ביד2
מה אתם אומרים? להסתפק או להשקיע??
מה אתם אומרים? להסתפק או להשקיע??
אתה חושב שמוצדק להוציא עוד 4000 שח?
וזה אחרי שרק לפני 4 חודשים קניתי מסך חדש וטוב? 8 אינץ מצדיק הוצאה כזו?
אם תגיד שאתה היית עושה את זה, אני אלך על זה
ומה זה "אפשר כלכלית"? כמובן שאין לי 4000 שח מיותרים, אבל אם ההוצאה מצדיקה את עצמה, אז זה אפשרי
אם תגיד שאתה היית עושה את זה, אני אלך על זה
ומה זה "אפשר כלכלית"? כמובן שאין לי 4000 שח מיותרים, אבל אם ההוצאה מצדיקה את עצמה, אז זה אפשרי
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
mikaimikai כתב:היום אני גרה בדירה שמרחק הצפיה בערך 3 מטר, יש לי פילפס 42 מהסדרה 8 (8404 אם אני לא טועה) שקניתי רק לפני כמה חודשים. אני מאד מאד מרוצה ממנו, אבל עוד חודש-חודשיים אני עוברת דירה ושם מרחק הצפיה הוא כ 4 וחצי מטר, ואני חוששת שאתבאס מהגודל.. בא לי 50 אינץ', אבל אני לא יודעת אם כדאי שוב להוציא על מסך חדש אחרי שהאחרון עלה לי לא מעט, והוא כאמור מסך מצויין, בזמנו לא קניתי יותר גדול משיקולי תקציב, וגם עכשיו אין לי יותר מדי.. גם אני לא בטוחה שעל הפילפס אוכל לקבל יותר מ5000 ביד2
מה אתם אומרים? להסתפק או להשקיע??...
לדעתי מומלץ מאוד להחליף את המסך ל 50 אינצ' לפחות אם לא יותר . תלוי במסגרת התקציב שלך .
את המסך שיש ברשותך כעת . ניתן להעביר לחדר השינה . וזה גודל די סביר .
המלצתי היא לרכוש מסך פלזמה איכותי.בגודל 50 אינצ'
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
מאד מחוברת :)
הטלווזיה מודלקת על הבוקר (הילדה מדליקה) ומודלקת מיד כשחוזרים אחה"צ, ואני רואה הרבה סרטים ב HD. מהפילפס אני מרוצה כי גם שידורים רגילים הם באיכות טובה (יש לי גם יס מקס HD)
אבל לגבי לשים את המסך בחדר שינה - החדר שינה קטן, נראה לי מוגזם 42 בחדר שינה..
אם ה C550 שממליצים פה באמת עולה כ 7000, ואצליח למכור את הפילפס ב 5000, אז אולי זה לא כזה הפרש, למרות שאולי אני טועה בגדול, ולא אקבל עליה יותר מ 3-4 אלף..
אם ה C550 שממליצים פה באמת עולה כ 7000, ואצליח למכור את הפילפס ב 5000, אז אולי זה לא כזה הפרש, למרות שאולי אני טועה בגדול, ולא אקבל עליה יותר מ 3-4 אלף..
גם אני בעד לשדרג, 4 מטר זה מרחק גדול בשביל 42 ומה גם תיארת שהטלוויזיה היא חברה די טובה שלך.
במקום להתעסק עם מכירה, תנסי לעשות טרייד אין ותראי פחות או יותר מה מציעים.
אחר כך תנסי לעבור למכירה.
במקום להתעסק עם מכירה, תנסי לעשות טרייד אין ותראי פחות או יותר מה מציעים.
אחר כך תנסי לעבור למכירה.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

Re: מאד מחוברת :)
mikaimikai כתב:הטלווזיה מודלקת על הבוקר (הילדה מדליקה) ומודלקת מיד כשחוזרים אחה"צ, ואני רואה הרבה סרטים ב HD. מהפילפס אני מרוצה כי גם שידורים רגילים הם באיכות טובה (יש לי גם יס מקס HD)
אם ה C550 שממליצים פה באמת עולה כ 7000, ואצליח למכור את הפילפס ב 5000, אז אולי זה לא כזה הפרש, למרות שאולי אני טועה בגדול, ולא אקבל עליה יותר מ 3-4 אלף.....
כוונתי הייתה .. שבמחיר שתקבלי על הפילפס שלך .לא שווה למכור אותה .
42 לחדר שינה זה לא גדול . הרי מרחק צפייה של 2.5 יש בכל חדר שינה .
ובמחיר של 7k ניתן יהיה לרכוש את הפלזמה של סמסונג דגם c-550
9000es, מדובר על מכירת מסך ישן וקנייה של מסך חדש, לא לשלם על מלוא הסכום, לפחות ככה אני מבין...
טוב, שכנעתם אותי..
אני רואה שאין פה מחלוקת על זה ש 42 באמת קטן קצת ל 4 וחצי מטר..
מקסימום נסתדר עם תשלומים
מקסימום נסתדר עם תשלומים
- 9000es
- חבר במועדון 10K

NbaNba כתב:9000es, מדובר על מכירת מסך ישן וקנייה של מסך חדש, לא לשלם על מלוא הסכום, לפחות ככה אני מבין......
את מסך הפילפס 8404 שיש ברשותה היא רכשה רק לפני מספר חודשים .
לכן המלצתי לה לא למכור אותו . הרי היא תקבל עבורו סכום זעום . וזה חבל עדיף להעביר אותו לחדר השינה .
נערך לאחרונה על ידי 9000es ב 08/08/2010 10:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
בגלל זה אמרתי שעדיף ללכת על טרייד ולראות מה יציעו בגלל שזה מסך עם קצת קילומטרים.9000es כתב:NbaNba כתב:9000es, מדובר על מכירת מסך ישן וקנייה של מסך חדש, לא לשלם על מלוא הסכום, לפחות ככה אני מבין......
את מסך הפילפס 8404 שיש ברשותה היא רכשה רק לפני מספר חודשים .
לכן המלצתי לה לא למכור אותו . הרי היא תקבל עבורו סכום מגוכך . וזה חבל עדיף להעביר אותו לחדר השינה ....
כמובן שהייתי מעדיפה לחסוך
אבל אם מה שאני אקבל על הפילפס "מגוכך" ומדובר באמת בטלווזיה מצוינת, אז אני אסתדר עם ההוצאה ואשמור אותה לעצמי, פשוט עניין של עדיפויות, טלווזיה אצלנו היא באמת משהו מרכזי, לא שולי, אז אני אשקיע.. בטווח הארוך זה ישתלם - אני בטוחה 
- nadavrut
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 281
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
50 אינצ' ל - 4.5מ' זה מעט די...לי יש 50 אינצ' ממרחק 3.60 מ' (עין-מסך) ולא היו מזיקים לי עוד 2-4 אינצ'ים, ככה שבשבילך מינימום 54 אינצ' (אם התקציב מאפשר - 58 - לא תתחרטי, מבטיח !).
לגבי הפיליפס, מסך ברמה גבוהה מאוד ואמנם 42 אינצ' נשמע בומבסטי מדי לחדר שינה אבל תאמיני לי לא תצטערי.
את הכמה אלפי שקלים אקסטרא תשכחי מהר מאוד - את טעם האכזבה/פספוס בקניית 32 אינצ' לחדר שינה/50 אינצ' לסלון של 4.5 מטר תטעמי במשך זמן רב - עד להחלפה הבאה...
לגבי הפיליפס, מסך ברמה גבוהה מאוד ואמנם 42 אינצ' נשמע בומבסטי מדי לחדר שינה אבל תאמיני לי לא תצטערי.
את הכמה אלפי שקלים אקסטרא תשכחי מהר מאוד - את טעם האכזבה/פספוס בקניית 32 אינצ' לחדר שינה/50 אינצ' לסלון של 4.5 מטר תטעמי במשך זמן רב - עד להחלפה הבאה...
YNWA
58 אינץ נשמע לי הרבה מעבר לתקציב
אני אנסה לברר בכמה מדובר, אבל אם רוב הזמן זה טלווזיה, וסרטים בממוצע 2-3 בשבוע, האם עדין 58 עדיף? נראה לי שאני חייבת ללכת לתצוגה בחנות לראות בעין על כמה מדובר. אם 58 - על מה אתם ממליצים? כמובן רק FHD רוב הסרטים שאני מורידה הם 1080 ואני רוצה גם להנות מהם 
**עכשיו ראיתי..אתם מדברים על טלווזיות שמתחילות מ 15 אלף..זה קצת מוגזם בשבילי..
בסכומים כאלה נראה לי שאאלץ לוותר על הכמה אינצ'ים האלה
**עכשיו ראיתי..אתם מדברים על טלווזיות שמתחילות מ 15 אלף..זה קצת מוגזם בשבילי..
בסכומים כאלה נראה לי שאאלץ לוותר על הכמה אינצ'ים האלה
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אני הייתי עושה אחרת.
משאיר את הפיליפס בשביל היום יום, ורוכש מקרן, למתי שרוצים לראות סרט. תוכלי לסגור עלות של כ-10K לדעתי למסך נגלל חשמלי ללא מתיחה ומקרן FHD (אחד מאלו שנבחנו בסקירה האחרונה).
כך תוכלי לשבת מול 100" ולהנות מסרט HD כמו שצריך.
לדעתי לשים את ה8404 בחדר שינה זה נחמד, אבל קצת חבל על המסך.
משאיר את הפיליפס בשביל היום יום, ורוכש מקרן, למתי שרוצים לראות סרט. תוכלי לסגור עלות של כ-10K לדעתי למסך נגלל חשמלי ללא מתיחה ומקרן FHD (אחד מאלו שנבחנו בסקירה האחרונה).
כך תוכלי לשבת מול 100" ולהנות מסרט HD כמו שצריך.
לדעתי לשים את ה8404 בחדר שינה זה נחמד, אבל קצת חבל על המסך.