כרגע אני על תשתית של בזק 5Mb והספק הוא נטוויז'ן.
אפשר להגיד בכללי שאני מרוצה והמחיר לא רע בכלל.
התקשרתי לבזק וביקשתי לשדרג לקו 8Mb, כרגע אין עוד NGN במקום מגוריי וזה הכי הרבה שאני יכול לגלוש עליו.
הם שלחו טכנאי בשביל לבדוק את העניין ואמרו שאין לי יכולת להתחבר ל8 מגה ומקווים שעד סוף 2010 הNGN יגיע ואז אוכל לשדרג בקלות ל10 מגה ויותר.
הסכמתי לענין, אך לאחרונה חשבתי על המעבר להוט. אז נכון, הייתי איתם בכבלים והתאכזבתי,
אבל אני לא יודע אם העניין זהה בתשתית האינטרנט.
כמובן שאם אעבור להוט אלך על ה12Mb, זה הכי משתלם והרוב הולכים על זה.
יש לי כמה דאגות בנוגע לעניין,
מכר שגר באותו היישוב שלי גולש על 12Mb עם הוט, אך הספק שונה. אצלו זה בזק בינלאומי.
במשך כל היום, הבן אדם מוריד משרתים בחו"ל במהירות של בקושי ק"ב לשניה. אני לא יודע אם זה קשור לתשתית או לספק.
אני לא יודע אם אתם זוכרים, אבל היה לי סיפור עם נטוויז'ן ולחלק גדול מן הפורום עם גלישה בחו"ל, אפשר להגיד שמאז העניין הסתדר, אני גולש לשרתים בחו"ל בלי בעיה וללא תעדוף אני מקבל מהירות מלאה כמעט בכל שעות היום ואפילו חידשתי איתם את החבילה לעוד שנה.
האם העניין הזה קשור לעניין התשתית של הוט או לספק?
בעניין התשתית, עד עכשיו אני באמת שמרוצה מבזק למרות שהייתה מעידה לפני כמה ימים,
האינטרנט נפל ליום אחד ו166 לא היו זמינים במהלך הלילה.
יהיה מצב שכאשר יהיה עומס על תשתית הUFi באיזור אני לא אקבל מהירות מלאה?
אם התשובה לכך היא חיובית, אני מעדיף לקבל 5 מגה מלא גם לחו"ל מאשר לקבל 12 מגה בארץ ובשעות העומס בקושי לקבל מגה אחד לחו"ל ובארץ.
תודה לכל העונים.
האם שווה לעבור להוט בתשתית האינטרנט?
- knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
- נתן תודות: 202 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
אני לא בהוט כבר לפחות שנתיים אם לא יותר אז אני לא יודע מה המצב היום, אני יכול להגיד לך שכשהייתי מחובר הייתי לא מרוצה בעיקר עקב ניתוקים ופחות ממהירות איטית, יכול להיות שהיום זה כבר הרבה יותר טוב באיזורנו.
אני גם עם אותה התלבטות בדיוק. אי אפשר באיזור שלי לקבל 8Mb בבזק , מצד שני הייתי לפני שנה וחצי בהוט ובשעות הערב זה היה בלתי נסבל בגלל העומס וגם שירות היה מזעזעה.
השאלה היא האם UFI גם סובל מאי יציבות , ניתוקים ועומס , השירות של הוט לא נראה לי שהשתפר.בבזק זה לפחות 5Mb יציב כמעת ללא תקלות.
השאלה היא האם UFI גם סובל מאי יציבות , ניתוקים ועומס , השירות של הוט לא נראה לי שהשתפר.בבזק זה לפחות 5Mb יציב כמעת ללא תקלות.