בקשת יעוץ לרגל נישואין ומעבר דירה
היתי רווק
יש לי מערכת של B&W 603 S3 מקדימה, סנטר,סאב ורמקולים אחוריים של B&W ורסיבר אונקיו TX R501E
נכון לא ממש חדש אבל מאוד אוהב את הסאונד ולא היה לי כוח ף כסף וזמן לשדרג
אבל אז התחתנתי ונולדו ילדים (תאומים בנים) והוחלט ברוב קולות של אשתי שהרמקולים הגדולים הולכים.
ניסיתי למחות אבל זה כמו לדבר אל קיר בחדר אקוסטי: כלום לא חודר.
הפשרה היא זוג רמקולים קטנים מקדימה וכל השאר יכולים להישאר .
השאלה היא מה יכול להשתלב טוב אם התקציב הוא סדר גודל של 5000 ש"ח על זוג רמקולים ,
את עניין החציבה בשביל הכבלים וכד' אני אעשה בנפרד.
יש לי מערכת של B&W 603 S3 מקדימה, סנטר,סאב ורמקולים אחוריים של B&W ורסיבר אונקיו TX R501E
נכון לא ממש חדש אבל מאוד אוהב את הסאונד ולא היה לי כוח ף כסף וזמן לשדרג
אבל אז התחתנתי ונולדו ילדים (תאומים בנים) והוחלט ברוב קולות של אשתי שהרמקולים הגדולים הולכים.
ניסיתי למחות אבל זה כמו לדבר אל קיר בחדר אקוסטי: כלום לא חודר.
הפשרה היא זוג רמקולים קטנים מקדימה וכל השאר יכולים להישאר .
השאלה היא מה יכול להשתלב טוב אם התקציב הוא סדר גודל של 5000 ש"ח על זוג רמקולים ,
את עניין החציבה בשביל הכבלים וכד' אני אעשה בנפרד.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
ראיתי עכשיו איך הרמקולים נראים. מדובר ברמקולים רצפתיים בגודל סביר, לא משהו כזה מטורף.
לדעתי אתה לא צריך לוותר לה על זה. זה ממש מוגזם.
לדעתי אתה לא צריך לוותר לה על זה. זה ממש מוגזם.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
במחיר כזה יש המון אפשרויות.
אולי שווה לך לרכוש רמקולים של B&W מדפיים שייתלו על הקיר או על מדף.
אולי שווה לך לרכוש רמקולים של B&W מדפיים שייתלו על הקיר או על מדף.
- avve1959
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 367
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
מתגלים לי פה "כשרונות" אמיתיים בכל מה שנוגע לנשים.Eff כתב:זה דפוק , לבקש ממישהו שאת אוהבת לוותר על משהו שהוא אוהב . איזה רעה היא . אין כמו אישתו של ADICT תשדרג את האישה ....
כל "הגיבורים" באתר ,בטח "עכברים" בבית.
קצת כבוד ובגרות בתגובות חבר'ה
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
- Eff
- חבר ותיק

- תגובות: 1246
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
אף אחד לא התכוון לפגוע . נישואים זה וויתורים . זה לא אומר לוותר על מה שעושה לך טוב , זה אומר לוותר אם משהו עושה לבן\בת זוג טוב .
בחדר שינה הקטן שלנו יש (אין!!) גם מקום לכלי העבודה שמתו מזמן אבל הוא מתעקש לשמור אותם מאובקים מסריחים ומקולקלים , אבל יש (אין!!) גם מקום לJBL לא צנועים .
גם וגם .
זה יכול היה להיות מעליב אם הייתי דורשת להפסיק לאגור *** בחדר, וזה היה מעליב אם היה מבקש להפסיק לאגור מכשירים שחורים וכבלים בחדר .
בסך הכל מה שאנחנו עושים בעולם הזה זה חיים .
כל זה לא קשור לקטע שרמקולים קטנים בחמש אלף יכולים להיות הרבה יותר טובים ממה שיש לו . עצם הרעיון - " תוותר - זה מפריע לי "- מיותר . לכי תחיי לבד .
בחדר שינה הקטן שלנו יש (אין!!) גם מקום לכלי העבודה שמתו מזמן אבל הוא מתעקש לשמור אותם מאובקים מסריחים ומקולקלים , אבל יש (אין!!) גם מקום לJBL לא צנועים .
גם וגם .
זה יכול היה להיות מעליב אם הייתי דורשת להפסיק לאגור *** בחדר, וזה היה מעליב אם היה מבקש להפסיק לאגור מכשירים שחורים וכבלים בחדר .
כל זה לא קשור לקטע שרמקולים קטנים בחמש אלף יכולים להיות הרבה יותר טובים ממה שיש לו . עצם הרעיון - " תוותר - זה מפריע לי "- מיותר . לכי תחיי לבד .
GO VEGAN
Eff כתב:אף אחד לא התכוון לפגוע . נישואים זה וויתורים . זה לא אומר לוותר על מה שעושה לך טוב , זה אומר לוותר אם משהו עושה לבן\בת זוג טוב .
גם וגם .
כל זה לא קשור לקטע שרמקולים קטנים בחמש אלף יכולים להיות הרבה יותר טובים ממה שיש לו . עצם הרעיון - " תוותר - זה מפריע לי "- מיותר . לכי תחיי לבד ....
לא הבנתי מה אתה מנסה להיגד?
b&w 602 s3 נשמעםי מצויין
יש כאלה בלוחות במחיר סביר
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... _ads=33816
יש כאלה בלוחות במחיר סביר
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... _ads=33816
סתם קשקוש , אני נשוי עם שתי בנות ולא עשיתי שום ויתורים בנוגע לרמקולים בבית.
אני לא מצליח להבין איך זוג שאמורים להבין ולוותר אחד לשני מגיעים למצב שאחד לא "מרשה" לשני לקנות את
מה שהוא אוהב. תפוס את אשתך לשיחה בארוחת ערב , קנה לה איזה משהו שאתה חושב שהיא תאהב ותסביר לה שאין מצב שאתה מוותר על התחביב הזה.
לי היו רמקולים מדפיים על סטנדים לפני הרמקולים הנוכחיים , אשתי ביקשה יפה להחליף אותם למשהו יותר כבד ורצפתי
כי באמת זה מסוכן עם ילדים שמשתוללים בבית , אז הלכתי למחרת בבוקר לשדרג לרמקולים רצפתיים, נפרדתי מסכום כסף לא מבוטל ומאז אני גם נהנה יותר. תהפוך את הבקשות של האשה למשהו חיובי לא שלילי , תהיה יצירתי.
בהצלחה ,
אני לא מצליח להבין איך זוג שאמורים להבין ולוותר אחד לשני מגיעים למצב שאחד לא "מרשה" לשני לקנות את
מה שהוא אוהב. תפוס את אשתך לשיחה בארוחת ערב , קנה לה איזה משהו שאתה חושב שהיא תאהב ותסביר לה שאין מצב שאתה מוותר על התחביב הזה.
לי היו רמקולים מדפיים על סטנדים לפני הרמקולים הנוכחיים , אשתי ביקשה יפה להחליף אותם למשהו יותר כבד ורצפתי
כי באמת זה מסוכן עם ילדים שמשתוללים בבית , אז הלכתי למחרת בבוקר לשדרג לרמקולים רצפתיים, נפרדתי מסכום כסף לא מבוטל ומאז אני גם נהנה יותר. תהפוך את הבקשות של האשה למשהו חיובי לא שלילי , תהיה יצירתי.
בהצלחה ,