PS3 Slim נכבה מעצמו

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
DaJackaL פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 60
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם,

בשבועיים האחרונים הסוני שלי נכבה מעצמו פתאום בלי שום התראה. זה קרה לי אחרי יותר משעה של משחק וגם אחרי 30 דקות של משחק. מה שקורה זה שהסוני נכבה לגמרי ואז לא ניתן להדליק אותו בכלל אלא רק לנתק מהחשמל ורק אז לחבר שוב, שהוא נכבה אין שום נורה שמהבהבת כמובן (זה לא YLOD).

ניסיתי לבצע גיבוי למערכת והוא נכבה באמצע הגיבוי (בסופו של דבר הצלחתי לבצע את הגיבוי...), ככה שהבעייה לא קשורה למשחק מסויים. הסוני ממוקם על השידה בסלון במקום פתוח ומאוורר ולרוב הסלון ממוזג (במיוחד בתקופה הזאת..) ככה שאני מניח שהבעייה היא לא התחממות יתר. נגעתי מספר פעמים בסוני מייד לאחר שנכבה ולא הרגיש לי חם יתר על המידה.

מזלי שיש לי אחריות (נשאר לי בדיוק עוד חודש..) אבל אני חושש שלא יהיה להם מושג מה בכלל הבעייה ואז היא תחזור ואני אתקע שוב עם הבעייה הזאת...

מישהו פה נתקל בבעייה הזאת ?

נ.ב

אני על גירסה 3.41

atb
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 482
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #2 

לדעתי תממש את האחריות כל עוד היא בתוקף... תגיד להם להריץ את המכשיר כל היום והם בטוח יתקלו בבעיה הזו. מקסימום תוכל לטעון שהבאת עם הבעיה שאתה עוד בתקופת אחריות וישפאר דחו אותך.

nokobik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2886
נתן תודות: 76 פעמים
קיבל תודות: 121 פעמים

שליחה #3 

מתחיל להדאיג אותי מס' האנשים שמתלוננים על ה-SLIM. :?

haimbl
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1202
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #4 

nokobik כתב:מתחיל להדאיג אותי מס' האנשים שמתלוננים על ה-SLIM. :?
...
הוא גבוה?
אני עם השמן וחוץ מהרעש של המאוור המסחרי הוא עובד כמו רזה ושרירי ( טפו.. טפו.. טפו..)

lilbiggie
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 256
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #5 

לי יש את אותה בעיה.. גם ששמתי את המכשיר בIDLE (בתפריט הראשי) הוא נכבה לאחר כמה זמן.. מחר נראה לי שאני לוקח אותו ומממש את האחריות,אך אני גם דואג שהם יחזירו לי אותו בלי לתקן את הבעיה... נראה.
If u cant beat'em,Join'em...then beat'em..

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #6 

מה קורה פה מה.
סוני לא הודיעו שיש איזה בעייה עם 3.41?
ניסיתם שוב לעדכן גירסא?

lilbiggie
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

הבעיה התחילה לפני 3.41

DaJackaL פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #8 

nokobik כתב:מתחיל להדאיג אותי מס' האנשים שמתלוננים על ה-SLIM. :?
...
עד עכשיו (11 חודשים) הסוני עבד לי פרפקט.. אני לא מאמין שיש איתו כ"כ הרבה בעיות (יותר נכון אני מקווה..)
Itay_Pollak כתב:מה קורה פה מה.
סוני לא הודיעו שיש איזה בעייה עם 3.41?
ניסיתם שוב לעדכן גירסא?
...
סוני הודיעו שיש בעייה עם 3.41 לגבי ההתקנה שהיא גורמת בעיות לדיסקים קשיחים... לא צויין איזה משהו ספציפי לגבי כיבויים של המערכת עצמה. ואין אפשרות לעדכן כי הסוני אומר שאני מעודכן.

roee7777
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 809
נתן תודות: 75 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #9 

lilbiggie כתב:לי יש את אותה בעיה.. גם ששמתי את המכשיר בIDLE (בתפריט הראשי) הוא נכבה לאחר כמה זמן.. מחר נראה לי שאני לוקח אותו ומממש את האחריות,אך אני גם דואג שהם יחזירו לי אותו בלי לתקן את הבעיה... נראה.
...
אתה מודע לזה שהמכשיר מכבה את עצמו אוטומטית במידה והוא לא בשימוש לאחר פרק זמן מסויים ?

lilbiggie
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

roee7777 כתב:
lilbiggie כתב:לי יש את אותה בעיה.. גם ששמתי את המכשיר בIDLE (בתפריט הראשי) הוא נכבה לאחר כמה זמן.. מחר נראה לי שאני לוקח אותו ומממש את האחריות,אך אני גם דואג שהם יחזירו לי אותו בלי לתקן את הבעיה... נראה.
...
אתה מודע לזה שהמכשיר מכבה את עצמו אוטומטית במידה והוא לא בשימוש לאחר פרק זמן מסויים ?
...
זה קורה לי בעיקר כשאני משחק... לפעמים אחרי חצי שעה, לפעמים אחרי שעה שעתיים... רק ציינתי שזה קרה גם כששמעתי מוזיקה, וגם כאשר שיחקתי, יצאתי לתפריט הראשי וזה קרה אחרי 20 דקות בערך בזמן שאני בתפריט הראשי. המכשיר נכבה ואין דרך להדליק אותו ,אלא רק אחרי שמוציאים את התקע מהחשמל ומחזירים אותו.

nokobik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

הוא נמצא במקום מאווורר?
תנסה להעמיד אותו במקום מאוורר על הצד.
קובי

lilbiggie
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

nokobik כתב:הוא נמצא במקום מאווורר?
תנסה להעמיד אותו במקום מאוורר על הצד.
...
ניסיתי את זה, וכיוונתי את המאוור עליו..ובתכלס לא ראיתי בעיות כשעשיתי זאת.אבל גם כשהוא על הצד זה קורה מדי פעם.

nokobik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #13 

אז יאללה, ממש אחריות לפני שיהיה מאוחר מידי.
קובי

DaJackaL פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #14 

עדכון : מסרתי את הסוני לתיקון אני אתקשר לישפאר עוד מספר ימים ונראה מה יגידו לי...

דרך אגב על הקבלה של המסירה רשום שעל כל תיקון יש אחריות של 90 יום מיום קבלת המכשיר מתיקון.

lilbiggie
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #15 

שאלה קצת מפגרת,אבל בכל זאת. האם יש למסור את המכשיר לתיקון לבדו ללא כבלים והקופסא המקורית? סתם שואל מפני שלא בא לי לזרוק אותו ככה לתוך תיק ולתת להם אותו שום דבר שיגן עליו.

DaJackaL פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #16 

lilbiggie כתב:שאלה קצת מפגרת,אבל בכל זאת. האם יש למסור את המכשיר לתיקון לבדו ללא כבלים והקופסא המקורית? סתם שואל מפני שלא בא לי לזרוק אותו ככה לתוך תיק ולתת להם אותו שום דבר שיגן עליו.
...
אני מסרתי להם אותו ככה נקי בלי שום דיסק בפנים ובלי כבלים... יש להם את כל הציוד, אל תדאג.

דרך אגב המכשיר שלי עדיין בתיקון (הגיע אליהם ברביעי שעבר) ואין להם כרגע צפי מתי הם יסיימו לתקן, אני אתקשר אליהם שוב באמצע השבוע.

lilbiggie
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #17 

DaJackaL כתב:
lilbiggie כתב:שאלה קצת מפגרת,אבל בכל זאת. האם יש למסור את המכשיר לתיקון לבדו ללא כבלים והקופסא המקורית? סתם שואל מפני שלא בא לי לזרוק אותו ככה לתוך תיק ולתת להם אותו שום דבר שיגן עליו.
...
אני מסרתי להם אותו ככה נקי בלי שום דיסק בפנים ובלי כבלים... יש להם את כל הציוד, אל תדאג.

דרך אגב המכשיר שלי עדיין בתיקון (הגיע אליהם ברביעי שעבר) ואין להם כרגע צפי מתי הם יסיימו לתקן, אני אתקשר אליהם שוב באמצע השבוע.
...
הבעיה אצלי מוזרה.. לפני כמה ימים המכשיר נכבה לי אחרי 5 דקות של שימוש..ניסיתי את זה בימים לאחר מכן וזה המשיך..פתאום היום,המכשיר דלוק כבר יותר משעתיים והוא לא נכבה פעם אחת... אני אמסור להם אותו לתיקון ומה.. הבעיה לא תופיע ואני אקבל את המכשיר בחזרה באותו מצב...

segev_weiss
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 652
שם מלא: Segev Arye Weiss
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #18 

מתחילות להטריד כל התקלות האלו של ה-SLIM. יש לי מכשיר חדש בן חודשיים וחצי בערך, אני מקווה שהסוף שלא לא מתקרב גם הוא בצעדי ענק. חצופים.

nokobik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #19 

בחיפוש בגוגל של המחרוזת ps3 slim turns off by itself, יש 79,700 תוצאות. :roll:
נקווה שלא נתווסף לסטטיסטיקה ובמיוחד לא אחרי תקופת האחריות הקצרצרה שמקבלים עם ה-PS3.
קובי

MovieBit
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 398
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #20 

אולי זאת ממש יריה באפילה, אבל חשבת אולי שהבעיה היא ברשת החשמל אצלך?
אם השקע שחיברתי אליו את הקונסולה מקצר, ייתכן שמנגנון הגנה נכנס לפעולה וכיבה את הקונסולה לפני שתישרף.
אם הבעיה נמשכת, הייתי מייעץ לך להחליף שקע לאחד שמחובר אליו מכשיר אלקטרוני רגיש אחר (למשל מחשב) ולראות אם הבעיה נפתרת.
אם זה פותר את הבעיה, הייתי ממליץ שתזמין חשמחאי ולא תיקון לps3.
בעייה דומה הופיעה לי בעבר עם סתם מחשב.
בהצלחה.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”