יס האלה פשוט מצחיקים...

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
riji פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 987
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #1 

צפיתי לתומי אתמול בהקלטה של הסרט ד"ר נו מסדרת סרטי ג'יימס בונד. ת'אמת שתענוג לראות את הסרט ב- HD למרות שהוא משנת 1962 וגם מפתיע לראות עד כמה הסרט הראשון בסדרה לא רחוק מאלו שבאו אחריו. מה שכן ממש הפתיע אותי וגרם לי להתלבטות האם לבכות או לצחוק זה המגבר שהציג את הנתון המפתיע שהסרט משודר בדולבי 5.1, איזה יופי! סרטים שללא ספק לא הוקלטו בטכנולוגיה מובאים לנו באיכות 5.1, להוריד את הכובע בפני הקברניטים של יס ולתהות האם נצטרך לחכות ל- 50 שנה לאווטאר כדי להתחיל לשמוע דולבי 5.1 בסרטים התקופתיים??

:מבולבל:

UserName
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1236
שם מלא: JonathanK
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #2 

למה שג'יימס בונד לא יהיה ב-5.1? זה תמיד אפשרי, יש סרטי DVD ישנים ביותר שעשו להם REMASTERED לאודיו כך שיותאם ל-5.1, לא מבין למה שג'יימס בונד לא יהיה גם ב-5.1 כמו כל סרט שהופק אי פעם לטלוויזיה או לבלוריי ב-HD עם 5.1?

riji פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

אמרתי שלא? ברור שאפשר... אבל למה שרק ג'יימס בונד יהיה ב- 5.1 בעוד שאף אחד מהסרטים והסדרות החדשות ביס לא ב- 5.1, כולל הסרטים החדשים וסדרות מופת כמו הפסיפיק שגם הוקלטו במקור ב- 5.1.

UserName
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

riji כתב:אמרתי שלא? ברור שאפשר... אבל למה שרק ג'יימס בונד יהיה ב- 5.1 בעוד שאף אחד מהסרטים והסדרות החדשות ביס לא ב- 5.1, כולל הסרטים החדשים וסדרות מופת כמו הפסיפיק שגם הוקלטו במקור ב- 5.1.
...
לפי מה שהבנתי ביצירת קשר עם שירות הלקוחות של yes (הגעתי אף לדרגים הגבוהים בשביל לקבל תשובה ברורה) זה איך שהתוכן מגיע, כלומר הם מקבלים את התוכן שלהם לפי התקציב שלהם.
לעומת זאת עופר אומר כי זה בעיקר בגלל בעיות כלכליות ולמרות זאת רוב סרטי הבלוקבאסטר והמיוחדים יהיו ב-5.1, מה שלא קורה הרבה לאחרונה. מצד אחד בוא נאמר תודה שהם מביאים לנו את המרתון הזה ב-5.1 (למרות שלי זה לא משנה כי אין לי מערכת).

ray1
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 70
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #5 

זה רק עניין של כסף והרבה (מבחינת תוכן שבא עם דולבי) .
ואני לא חושב שאפשר לבוא בטענות אליהם כשכולם מתבכיינים על מחיר החבילה וכל מיני השואות מגוחכות מול חבילות בח"ול .

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #6 

אין שום דבר מושלם בחיים . ובטח לא יס .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #7 

ת'אמת שתענוג לראות את הסרט ב- HD למרות שהוא משנת 1962
...
מספיק עם השטות הזאת, הרזולוציה שאפשר להוציא מפילם שצולם ב-1962 גדולה הרבה יותר מ-1080P
נערך לאחרונה על ידי danlior ב 08/08/2010 0:50, נערך פעם 1 בסך הכל.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"

UserName
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

אני אומר שקודם 1HD יתחילו לשדר רצוף את תכני ה-HD שלהם (יומן, זירת הפשע, לייף וכל השאר) ב-5.1 (למרות שזה סיכוי קלוש כי להשקיע בכסף נוסף בשביל לתכנים מועטים), אז יס והוט יעשו מהלך דרמתי ויציפו בתכני 5.1, כמובן שכפי שרשמתי בסוגריים זה יקרה רק לאחר שהערוץ יעבור למתכונת HD מלאה יותר, או כמו שאומרים: הערוץ הראשון.

riji פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #9 

danlior כתב:
ת'אמת שתענוג לראות את הסרט ב- HD למרות שהוא משנת 1962
...
מספיק עם השטות הזאת, הרזולוציה שאפשר להוציא מפילם שצולם ב-1962 גדולה הרבה יותר מ-1080P
...
ברור, אז מה, תענוג לראות גם בזכות הצבעים של הטכניקולור וטכניקות המרה מתאימות מהשנים האחרונות אין פה שום עניין של שטות, עובדה שמאותו סרט לא ניתן היה להנות באותה רמה לפני הכניסה של טכנולוגיות חדשות בעשור האחרון ויש מספיק סרטים מאותה תקופה שנראים ונשמעים הרבה פחות טוב.

riji פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #10 

UserName כתב:אני אומר שקודם 1HD יתחילו לשדר רצוף את תכני ה-HD שלהם (יומן, זירת הפשע, לייף וכל השאר) ב-5.1 (למרות שזה סיכוי קלוש כי להשקיע בכסף נוסף בשביל לתכנים מועטים), אז יס והוט יעשו מהלך דרמתי ויציפו בתכני 5.1, כמובן שכפי שרשמתי בסוגריים זה יקרה רק לאחר שהערוץ יעבור למתכונת HD מלאה יותר, או כמו שאומרים: הערוץ הראשון.
...
דווקא פה יס מתקדמים יותר, ערוץ אחד עדיין משדר HD עם PCM...לפחות ביס הכל משודר בדולבי דיגיטל.

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #11 

riji כתב:
UserName כתב:אני אומר שקודם 1HD יתחילו לשדר רצוף את תכני ה-HD שלהם (יומן, זירת הפשע, לייף וכל השאר) ב-5.1 (למרות שזה סיכוי קלוש כי להשקיע בכסף נוסף בשביל לתכנים מועטים), אז יס והוט יעשו מהלך דרמתי ויציפו בתכני 5.1, כמובן שכפי שרשמתי בסוגריים זה יקרה רק לאחר שהערוץ יעבור למתכונת HD מלאה יותר, או כמו שאומרים: הערוץ הראשון.
...
דווקא פה יס מתקדמים יותר, ערוץ אחד עדיין משדר HD עם PCM...לפחות ביס הכל משודר בדולבי דיגיטל.
...
סליחה רגע, ממתי AC3 דו ערוצי עדיף מ-PCM דו ערוצי?

אם כבר לסבול את הדחיסה של AC3 אז זה על מנת לקבל 5.1 אבל במה AC3 2.0 טוב?
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #12 

השאלה היא פשוטה
כמה אנשים אתה מכיר (שלא חברים בפורום) שהממיר שלהם מחובר למערכת בחיבור שמאפשר להם לקבל DD?
אההה, לא הרבה. יפה , זה למה לא יהיה לנו בקרוב DD.

UserName
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #13 

שמעו, אל תסתכלו על החברות שלנו כאל רעות ושלא רוצות שלא נקבל את המקסימום, בדיוק ההפך, הכל זה עניין בעיתי, ואם תתלוננו זה לא יעזור. תסתכלו על זה ככה כמה זמן החברות משדרות HD, משו כמו 3 שנים? אה ואולי אחת מהן היה בכלל בניסיון של עיסקאות עם ערוצים נוספים, איך שלא תסתכלו על זה HOT ו-yes מנסות לא להביא לנו הכל יותר מדי מהר, מה אתם מצפים שישר, יושק שירות, יאללה 500 סרטים בדולבי דיגיטל, 1,000 סדרות בדולבי דיגיטל ולבזבז את כל העלויות על כך ובסופו של דבר לגמור עם משהו כמו 6 ערוצים?
אני אומר שאנחנו חיים יותר מדי בגן עדן שבו כל אחד יגיש את זה על מגש של כסף, זה לא קורה ככה באמת אבל אנחנו רוצים שזה יהיה ככה, ככה זה גם בחו"ל, לא יזיק לבדוק לפעמים, אני בדקתי והפנמתי.
אם תבדקו בחברות ידועות באמריקה כמו fish network, comecast ו-DirecTV תגלו כי בעת השקת ה-HD זה היה בדיוק כמו אצלנו והיום אצליהם יש אפילו תכנים פנימיים (אומנם מועטים) שעדיין לא עברו דיגלטיזציה מלאה ל-5.1.
בכלל אני די גם מרוצה מאיכות האודיו של ערוצי ה-HD בכלליות, אם משווים באיכות הקול של ה-HD לעומת איכות הקול של ה-SD אני אומר ששומעים יותר חלק וברור אפילו בלי מערכת קולנוע ביתית, אז נכון שלא שומעים LOSELESS (לא בטוח שכתבתי נכון) אבל עדיין שומעים יותר טוב.
ואם הבנתי נכון PCM זה פרו לוג'יק שמדמה 2 ערוצים ל-5.1 ערוצים לא? אשמח להסבר.

ואני גם מחזק את הטענה שאיתי מעלי העלה, אפילו אם היה שידור 5.1 מלא אני לא מוצא אנשים רצים לקנות מערכת קולנוע ביתית לפני שיהיה בכלל משהו שבאמת שווה את המערכת, לכן אני אומר לחכות לעוד ערוצים ואז יתחילו החברות לשדר יותר תכנים בדולבי דיגיטל.

amiti
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1184
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 28 פעמים

שליחה #14 

PCM הוא LOSSLESS
AC3 לא.

riji פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #15 

אני קצת מופתע מאלו מכם שחצי באים להגנתה של יס, תנסו להזכר בכך שיס הצהירה שהשידורים ב- HD יהיו בדולבי 5.1 בתכנים נבחרים ונסוגה מזה מהר מאוד. כשיס רצו, כל סרטי הקיץ של הקיץ שעבר היו ב- 5.1 (ללא יוצאים מן הכלל) ובשנייה שקיץ שוברי קופות נגמר כל הסרטים החדשים שהובאו בשנה האחרונה היו בלי 5.1.

לעומת זאת בקיץ הנוכחי יס כבר לא מקפידים על 5.1, אז כן, מצחיק אותי שד"ר נו משודר בדולבי. כמו שיצחיק אותי שהסרט הראשון שיס ישדרו בתלת מימד יהיה סלאח שבתי (וכן זה דיגיטלית אפשרי בדיוק כמו להוסיף 5.1 לד"ר נו ועדיין עיבוד דיגיטלי לא יכול להחליף את הדבר האמיתי ומספיק לצפות בד"ר נו כדי להבין).

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #16 

דווקא להתלונן שווה. כמה שיס ירגישו שיותר אנשים מעוניינים בDD הם ישקיעו יותר בכך. אבל כל עוד אין תלונות - למה להם להשקיע בכך - במקום זה עדיף להם להביא עוד סרטים/ערוצים - כמו שאמרו לפניי.

Mistoffelees
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4851
נתן תודות: 370 פעמים
קיבל תודות: 188 פעמים

שליחה #17 

לפי דעתי הם פשוט קיבלו את הסרט חינם ב-5.1.

בכל אופן, אני במחנה של אלה שחושבים שאם לא נתלונן ונבהיר שיש דרישה, לא יהיה להם שום אינטרס להכניס את היד לכיס ולהתחיל להשקיע בנו.

UserName
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #18 

בסופו של דבר הכל יהיה ב-5.1 אפילו מבלי שנתלונן, אני בעד לחכה חצי שנה - שנה ואז נאמר על כמה השתפר לא רק איכות האודיו אלא גם ה-5.1.

riji פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #19 

UserName כתב:בסופו של דבר הכל יהיה ב-5.1 אפילו מבלי שנתלונן, אני בעד לחכה חצי שנה - שנה ואז נאמר על כמה השתפר לא רק איכות האודיו אלא גם ה-5.1.
...
זה בדיוק מה שחשבתי בקיץ האחרון... עברה שנה ויוק :?

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”