Outlook בדיסק און קי
-
tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 74 פעמים
אני לא בטוח שאני בפורום הנכון אבל זה היה נראה לי הכי קרוב.
חברה שלי מתחילה תואר שני באוקטובר הקרוב והיא כבר הכינה אותי שהיא תצטרך את הלפטופ (מיני דל)...
מכיוון שבשנה האחרונה אני הייתי עם הלפטופ בלימודים ובכלל, השתמשתי בלוח שנה של האאוטלוק בשביל כל העניינים שלי.
אני כמעט תמיד עם מחשב נגיש, כך שחשבתי אולי יש אפשרות לשים את האאוטלוק (או תוכנה נוחה אחרת) על DOK ואז לפתוח את האאוטלוק בכל מקום שאצטרך.
אני לא מחבב את היומנים של הסלולרים, באאוטלוק אני יכול לחלק לקטגוריות להזיז פגישות בנוחות וכו (אלא אם אתם מכירים משהו ממש נוח ודומה כי גם ככה חשבתי לשדרג לBB או HD2)
יש אפשרות?
אגב, פתרון על הרשת (כמו לוח של GMAIL ) לא מתאים כי לא תמיד יש רשת בכל מקום.
חברה שלי מתחילה תואר שני באוקטובר הקרוב והיא כבר הכינה אותי שהיא תצטרך את הלפטופ (מיני דל)...
מכיוון שבשנה האחרונה אני הייתי עם הלפטופ בלימודים ובכלל, השתמשתי בלוח שנה של האאוטלוק בשביל כל העניינים שלי.
אני כמעט תמיד עם מחשב נגיש, כך שחשבתי אולי יש אפשרות לשים את האאוטלוק (או תוכנה נוחה אחרת) על DOK ואז לפתוח את האאוטלוק בכל מקום שאצטרך.
אני לא מחבב את היומנים של הסלולרים, באאוטלוק אני יכול לחלק לקטגוריות להזיז פגישות בנוחות וכו (אלא אם אתם מכירים משהו ממש נוח ודומה כי גם ככה חשבתי לשדרג לBB או HD2)
יש אפשרות?
אגב, פתרון על הרשת (כמו לוח של GMAIL ) לא מתאים כי לא תמיד יש רשת בכל מקום.
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
לא נראה לי שזה יעבוד להתקין את התוכנה עצמה על הדיסק הנייד אבל אם יש לך את התוכנה במחשבים שאתה עובד עליהם אתה יכול לשמור את כל המיילים ואת הלוח שנה בקובץ PST ואותו לשמור על הדיסק ולנייד.
-
tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 74 פעמים
הורדתי את התוכנה.
ממשק פחות נעים מהאאוטלוק (מבחינתי בכל אופן) אבל נראה לי שזה משהו שצריך להתרגל אליו.
אני לא הצלחתי לסנכרן אותו עם האאוטלוק שלי (לוח שנה ופתקים בלבד, אני לא משתמש בו למייל. הסידור של גוגל לשיחות הרבה יותר מוצלח ונוח בשבילי).
יש לו הרבה קטגוריות מוכנות, אבל לא הצלחתי לשנות את שמן לפי מה שנוח לי ולתת לכל קטגוריה צבע משלה בשביל להבחין בצורה נוחה, מה שאני כן יכול לעשות באאוטלוק...
בינתיים פתרון נוח, אבל מקווה למצוא משהו יותר טוב.
יכול להיות שיש אפליקציה נוחה וטובה יותר שאפשר להתקין על סלולרי?
ממשק פחות נעים מהאאוטלוק (מבחינתי בכל אופן) אבל נראה לי שזה משהו שצריך להתרגל אליו.
אני לא הצלחתי לסנכרן אותו עם האאוטלוק שלי (לוח שנה ופתקים בלבד, אני לא משתמש בו למייל. הסידור של גוגל לשיחות הרבה יותר מוצלח ונוח בשבילי).
יש לו הרבה קטגוריות מוכנות, אבל לא הצלחתי לשנות את שמן לפי מה שנוח לי ולתת לכל קטגוריה צבע משלה בשביל להבחין בצורה נוחה, מה שאני כן יכול לעשות באאוטלוק...
בינתיים פתרון נוח, אבל מקווה למצוא משהו יותר טוב.
יכול להיות שיש אפליקציה נוחה וטובה יותר שאפשר להתקין על סלולרי?
של כל דבר עם 4 גלגלים!