צריך עזרה
-
frenchbuget
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 14
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
יש לי reciver STR-DB940 ואני רוצה לקנות לו מערכת סראונד שתתאים לו, איזה כדאי?
אני רוצה גם לחבר אותו למחשב וגם לטלוייזיה לראות סרטים.
תודה רבה על העזרה.
אני רוצה גם לחבר אותו למחשב וגם לטלוייזיה לראות סרטים.
תודה רבה על העזרה.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
יש לך רסיבר ואין לך רמקולים? איך זה? אתה שומע עם אוזניות?
לגבי החיבור של המחשב.... את התמונה של המחשב אתה מחבר ישירות למסך ואת השמע לרסיבר. איזה שמע? דיגיטאלי או אנלוגי? נדע רק אחרי שתגיד איזה כרטיס קול יש לך...
אם אתה מחפש רמקולים, תגדיר תקציב כי יש המלצות על סטים של 500 ש"ח ויש המלצות על סטים של 15000 ש"ח
לגבי החיבור של המחשב.... את התמונה של המחשב אתה מחבר ישירות למסך ואת השמע לרסיבר. איזה שמע? דיגיטאלי או אנלוגי? נדע רק אחרי שתגיד איזה כרטיס קול יש לך...
אם אתה מחפש רמקולים, תגדיר תקציב כי יש המלצות על סטים של 500 ש"ח ויש המלצות על סטים של 15000 ש"ח
-
frenchbuget
-
- חבר שרק התחיל

אני אסביר יותר טוב את הסיטואציה.JEXY כתב:יש לך רסיבר ואין לך רמקולים? איך זה? אתה שומע עם אוזניות?
אם אתה מחפש רמקולים, תגדיר תקציב כי יש המלצות על סטים של 500 ש"ח ויש המלצות על סטים של 15000 ש"ח...
נכון לעכשיו יש לי מערכת ישנה עם 2 רמקולים בחדר, והחלטתי להשתדרג. בבית יש לנו מערכת קולנוע בייתי עם הרסיבר המדובר, אולם, יציאת הוידאו של הרסיבר נהרסה (והוא לא תומך ב HD מבחינת שליטה על מספר מקורות וידאו) אז החלטנו להחליף אותו (התכוונתי לשאול על איזה עדיף לשם בפוסט אחר, אבל שכחתי).
אם כך, יש לנו את הרסיבר הזה שאני מתכוון לקחת (מעניין אותי רק אודיו לא אכפת לי שהוידאו הרוס), אבל, בגלל שאנחנו קונים לשם רק רסיבר חדש ולא רמקולים, אני צריך לקנות רמקולים.
יש לי כרטיס קול אונבוארד ואני לא זוכר את הדגם (אפשר לבדוק, אבל זה לא נראה לי קריטי) אבל יש לי שם יציאת spdif אופטי (ובננה) וברסיבר יש כניסה אופטית.
מעניין אותי בעקרון סנטר, סאב, 2 קדמיים ו 2 אחוריים (אפשר לוותר על האחוריים כי המבנה של החדר במילא בקושי מאפשר סראונד כמו שצריך).
אני שומע הרבה מוזיקה בווליום גבוה, ככה שחשוב שהרמקולים יוכלו גם לתפקד בווליום גבוה (אני שומע בעיקר רוק, אבל לא רק), ואני גם רואה סרטים בטלויזיה דרך המחשב.
תאכלס אני חייל, ואין לי מלא כסף לבזבז, אבל אני גם לא רוצה לקנות משהו גרוע. אני חשבתי על 3000 לרמקולים, אבל זה נאמר בלי שום הבנה או ידע במחירים (רק הערכה של כמה אני מוכן לבזבז).
אם אתם אומרים שזה לא מספיק בשביל הצרכים שלי ואני צריך לשקול מחדש, אשמח לשמוע, אבל אם אפשר לספק את הצרכים שלי גם בפחות, זה מבורך.
הגודל של החדר שלי הוא בערך: 3x6 כאשר הרמקולים דווקא ימוקמו במרחק 3 מטר בין הקדמיים לאחוריים ובמרחק 3 מטר בין ימין לשמאל (שוב, בגלל סידור המיטה, שולחן וכדומה).
אשמח לשמוע מה יש לכם להגיד, וסליחה על ההודעה הלא ברורה בהתחלה.
-
frenchbuget
-
- חבר שרק התחיל

למישהו יש תשובה?
לא הייתי פה כל השבוע כי הייתי בצבא אז לא הספקתי להגיב
לא הייתי פה כל השבוע כי הייתי בצבא אז לא הספקתי להגיב
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
הנה פתרון שיכול להיות לך מעולה http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... _ads=33978frenchbuget כתב:למישהו יש תשובה?
לא הייתי פה כל השבוע כי הייתי בצבא אז לא הספקתי להגיב...
רמקול נהדר למוזיקה ולקולנוע!
מה גם שאתה חוסך סאב אקטיבי כי ברמקולים האלה יש שני סאבים אקטיבים...אני שמעתי אותם מזמן וממש נהנתי מהם.
עצמה זה הדבר האחרון שחסר להם.
שדך להם סנטר של פולק אודיו ואתה מסודר.
בהצלחה.