אמדורסקי - קונספירציה?
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78922
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
כשסיפור החלק התחתון של אמדורסקי ״התגלה״ אמרתי לאנשים שזה נראה לי כמו תעלול יחצני. בינ״ל יש אין ספור סלביות שגילוי שכזה הפך אותן לפנומנן עולמי.
כל ה naysayers אמרו לי שלבחורות בארץ אין אומץ לעשות דבר כזה (למרות שחשיפת חזה בסרטים על ידי שחקניות/דוגמניות דווקא פעל לטובתן בשנים האחרונות).
עכשיו ראיתי שהתוכנית הזוועתית הזו שודרגה בעקבות הסיפור לשידור חי בערוץ 2.
אם זה לא תגמול כנגד חשיפה, אז אין לי מושג מה זה תעלול יחצני. להערכתי היא זכתה להרבה נקודות זכות גם אצל גברים ועוד יותר אצל נשים.
כל ה naysayers אמרו לי שלבחורות בארץ אין אומץ לעשות דבר כזה (למרות שחשיפת חזה בסרטים על ידי שחקניות/דוגמניות דווקא פעל לטובתן בשנים האחרונות).
עכשיו ראיתי שהתוכנית הזוועתית הזו שודרגה בעקבות הסיפור לשידור חי בערוץ 2.
אם זה לא תגמול כנגד חשיפה, אז אין לי מושג מה זה תעלול יחצני. להערכתי היא זכתה להרבה נקודות זכות גם אצל גברים ועוד יותר אצל נשים.
אני שותף לדעה שלך ב100%
שים לב שבהילוך איטי, ניתן להבחין איך היא אוחזת בחוזקה גם את השמלה וגם את הבקיני הדק
היא גם היתה "בהלם" רק לכמה אלפיות שניה....
אז או שיש לה ידיים מגושמות וחזקות, ו/או אינסטינקטים של פומה, או שזה תרגיל יחצני מוצלח במיוחד
כן ירבו
למה בכלל צפיתי בזה בהילוך איטי.... IT WASNT ME!
שים לב שבהילוך איטי, ניתן להבחין איך היא אוחזת בחוזקה גם את השמלה וגם את הבקיני הדק
אז או שיש לה ידיים מגושמות וחזקות, ו/או אינסטינקטים של פומה, או שזה תרגיל יחצני מוצלח במיוחד
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1233 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
רק שמעתי
לא ראיתי,יש לינק אולי?
לא ראיתי,יש לינק אולי?
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
עופר, נראה לי שנתת יותר מדי קרדיט "לתיחכום" הישראלי מאחר ואם זיכרוני אינו מטעה אותי "השידרוג" לערוץ2 היה לפני אירוע בגד הים.
(או לפחות ההודעה שהתוכנית תשודר ביום שישי בערוץ2)
מה שכן האירוע חשף זה כמה פתאטית היא מיכל אמדורסקי. בחורה שכל יחסי הציבור שלה בנויים על פרובוקציה, פתאום כשקורה לה משהו פרובוקטיבי שלא היה מתוכנן, הופכת לנזירה שלא מבינה איך העולם הפך לכזה נורא... (וגיא פינס ניסח את זה בתוכניתו הרבה יתר טוב ממני)
ואל תחשבו שזה נכון רק למיכל אמדורסקי. מי שזוכר שי ודרור עשו את אותו הדבר כשמתי גולן ניסה להחזיר להם במטבע שלהם (שיחה בהפתעה), ואברי גלעד שפתאום מגלה היום כמה התיקשורת הפכה להיות "לא נחמדה" (מעניין מה הוא עשה בגל"צ בשנות ה-80), ואני בטוח שיש עוד דוגמאות.
(או לפחות ההודעה שהתוכנית תשודר ביום שישי בערוץ2)
מה שכן האירוע חשף זה כמה פתאטית היא מיכל אמדורסקי. בחורה שכל יחסי הציבור שלה בנויים על פרובוקציה, פתאום כשקורה לה משהו פרובוקטיבי שלא היה מתוכנן, הופכת לנזירה שלא מבינה איך העולם הפך לכזה נורא... (וגיא פינס ניסח את זה בתוכניתו הרבה יתר טוב ממני)
ואל תחשבו שזה נכון רק למיכל אמדורסקי. מי שזוכר שי ודרור עשו את אותו הדבר כשמתי גולן ניסה להחזיר להם במטבע שלהם (שיחה בהפתעה), ואברי גלעד שפתאום מגלה היום כמה התיקשורת הפכה להיות "לא נחמדה" (מעניין מה הוא עשה בגל"צ בשנות ה-80), ואני בטוח שיש עוד דוגמאות.
-------------------
מפתח ב-Boxee
מפתח ב-Boxee
-
oferlaor
- מנהל

חיים,
אין מה לראות, עבר זמנה בטל קורבנה...
אני חושב דווקא שיש מעט מאוד סלביות בישראל שהייתי מאמין עליהם שיעשו דבר כזה בתור תעלול יחצני - ואמדורסקי בראש הרשימה. העובדה שדקה אחרי שזה קרה היא היתה בתוכנית ה "בידור" של ערוץ 2 (מזבלת הצחוק, או לא יודע איך קוראים לדבר הנוראי הזה שמביאים את כל הקומיקאים דרג ט' עם ארז טל ומוציאים בדיחות שקרש זו מחמאה עבורן) בשביל לקדם את התוכנית שלה, רק גרמה לי לחשוב שזה מתוכנן מראש.
לדעתי זה התעלול המוצלח ביותר מאז "השרוף" של צינוביץ'. אגב צינוביץ', אני מתפלא שהוא לא יעץ למורן אייזנשטיין לצאת מאיזה רכב באופן זהה..
הוא המומחה הבלתי מעורער בתחום הזה.
אין מה לראות, עבר זמנה בטל קורבנה...
אני חושב דווקא שיש מעט מאוד סלביות בישראל שהייתי מאמין עליהם שיעשו דבר כזה בתור תעלול יחצני - ואמדורסקי בראש הרשימה. העובדה שדקה אחרי שזה קרה היא היתה בתוכנית ה "בידור" של ערוץ 2 (מזבלת הצחוק, או לא יודע איך קוראים לדבר הנוראי הזה שמביאים את כל הקומיקאים דרג ט' עם ארז טל ומוציאים בדיחות שקרש זו מחמאה עבורן) בשביל לקדם את התוכנית שלה, רק גרמה לי לחשוב שזה מתוכנן מראש.
לדעתי זה התעלול המוצלח ביותר מאז "השרוף" של צינוביץ'. אגב צינוביץ', אני מתפלא שהוא לא יעץ למורן אייזנשטיין לצאת מאיזה רכב באופן זהה..
הוא המומחה הבלתי מעורער בתחום הזה.
-
oferlaor
- מנהל

חוץ מאמדורסקי, איזנשטיין (והיצור הנפוח הזה מהפרסומות של הדואר) יש עוד אחת שהייתי מאמין עליה דבר כזה - איגי וקסמן (אם כי הפרובוקציות שלה היו פחות קיצוניות משתי הראשונות).
אלה הבריטני ספירס והכריסטינה אגווילרה שלנו.
עדיין אין לנו אף אחת שיכולה לרדת לרמה של לינדסי לוהאן.
אלה הבריטני ספירס והכריסטינה אגווילרה שלנו.
עדיין אין לנו אף אחת שיכולה לרדת לרמה של לינדסי לוהאן.
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1233 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
עופר
איזה בקיאות

איזה בקיאות
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73359
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
באמת קשה לי להבין מה כולם מתלהבים... בקושי רואים שם משהו וגם זה לשבריר שנייה. ראיתי הרבה יותר מזה בכל סרט הוליוודי ממוצע, ולא - העובדה שהיא ישראלית לא עושה לי את זה מבחינתי למשהו מיוחד (אלא אם כן לבנות ישראל "הכשרות" יש איברים מיוחדים שעוד לא יצא לי לגלות
).
לגבי האם זה תעלול יחצ"ני - בהחלט נשמע אפשרי, מבחינתי תעלול זול ומטופש. היה גם בזמנו את עדי נוימן באח הגדול הישראלי (טרחו לשלוח לי את זה במייל) שלא לבשה תחתונים והתגוששה עם הבחור בשמלה ו"לא הבינה" איך זה שהמנוע שלה צץ לעיני המצלמות. גם שם לדעתי זה היה תעלול יחצ"ני זול.
ד"א - רק בארץ עושים כ"כ הרבה מאומה מציץ שמציץ או משבריר ערווה - בחו"ל זה דבר שבשיגרה אצל 90 אחוז מהכוכבניות (ליידי גאגא למשל עושה את זה יזום בקליפים שלה).
לגבי האם זה תעלול יחצ"ני - בהחלט נשמע אפשרי, מבחינתי תעלול זול ומטופש. היה גם בזמנו את עדי נוימן באח הגדול הישראלי (טרחו לשלוח לי את זה במייל) שלא לבשה תחתונים והתגוששה עם הבחור בשמלה ו"לא הבינה" איך זה שהמנוע שלה צץ לעיני המצלמות. גם שם לדעתי זה היה תעלול יחצ"ני זול.
ד"א - רק בארץ עושים כ"כ הרבה מאומה מציץ שמציץ או משבריר ערווה - בחו"ל זה דבר שבשיגרה אצל 90 אחוז מהכוכבניות (ליידי גאגא למשל עושה את זה יזום בקליפים שלה).