אתר iLounge פירסם כי מקור עלום שם אך ידוע באמינותו מסר כי חברת אפל נמצאת בשלבים מתקדמים של פיתוח האייפון דור 5 ובמקביל על דגמי אייפד ואייפוד חדשים.
על פי מקור עלום זה, השקת אייפון דור 5 תוקדם לתחילת ינואר 2011 לאור הפרסומת השלילית והבעייתיות שנסעה מהתכנון הלא כל כך מוצלח של מיקום אנטנת הדגם האחרון. על מנת למזער נזקים עקב תכנון לקוי זה, מפתחים באפל באמפר זול יותר, אשר יהיה חלק מערכת המכשיר.
לגבי מכשירי האייפד, החברה עובדת על שלושה דגמים במקביל, כאשר דגם ה-7 אינץ' גם הוא המועמד להשקה בינואר 2011. לדעתי גודל זה יוכל להיאבק בכבוד מול הספרים הדיגיטאליים ,בתנאי שהמשקל והמחיר של הדגם יהיו בהתאם. כמו כן מסתובבת שמועה שלדגמים החדשים תתווסף מצלמה.
מה שכנראה יושק בקרוב, כנראה בספטמבר הקרוב, הוא האייפוד טאץ' החדש, שההבדל בינו לבין הדגם הנוכחי הוא בגודל המסך שיקטן ל-3 אינץ'. אין שום מידע לגבי הוספת מצלמה.
עכשיו יש לחכות ולראות אילו מהמכשירים יושקו בקרוב ואילו יחכו לתורם.
¬חברת אפל עובדת על הדור הבא של האייפון, אייפד ואייפוד
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78769
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
אני מהמר שבאמת יצא iPad חדש (או אפילו שניים) לקראת ינואר (מיד אחרי CES, נראה לי).
לגבי אייפון חדש, אם הוא יצא, הוא לא בדיוק יהיה דור 5, אלא גרסא אחרת של המכשיר. לפי מה שאני שומע, ההערכה היא שהם יחליפו את כל המודם ויוציאו גירסא זהה מכאנית שתהיה תואמת ל-VERIZON.
ההסכם עם AT&T צפוי להסתיים בתחילת 2011, ולדעתי הם כבר כשנה מתכוננים להוציא גירסא של iPhone4 ל-VERIZON.
iPhone4c ?
לגבי אייפון חדש, אם הוא יצא, הוא לא בדיוק יהיה דור 5, אלא גרסא אחרת של המכשיר. לפי מה שאני שומע, ההערכה היא שהם יחליפו את כל המודם ויוציאו גירסא זהה מכאנית שתהיה תואמת ל-VERIZON.
ההסכם עם AT&T צפוי להסתיים בתחילת 2011, ולדעתי הם כבר כשנה מתכוננים להוציא גירסא של iPhone4 ל-VERIZON.
iPhone4c ?